K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Mastercard-kortit uudistuvat. Uudistus tuo mukanaan uuden tuotenimen ja ulkoasun. Kortti on jatkossa nimeltään K-Plussa Maksuaika. Saat uuden korttisi postitse kotiin joulukuussa. Lisätietoja uudistuksesta löydät osoitteesta op.fi/korttiuudistus.

Mikä on K-Plussa Maksuaika?  

K-Plussa Maksuaika on markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti. K-Plussa Maksuaikakortti on käytännöllinen maksuaika- ja luottokortti yhdessä paketissa.  

 

Ota käyttöön kaikki kortin hyvät edut

  • Plussa-pisteet ja -edut: Saat kaikki Plussa-edut kätevästi yhdellä kortilla. Maksaessasi kerrytät Plussa-rahaa entistäkin nopeammin: Maksamalla K-Plussa Maksuaika kortilla K-ketjun kaupoissa, saat LisäPlussa-pisteitä kaikista ostoista.
    Saat kortilla maksaessasi normaalisti kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet. Plussa-etuja saat ruokaostosten lisäksi lukuisista muista hankinnoistasi. Tarjoamme nyt lisäetuna 1.11.2020 - 31.1.2021 välisen ajan kolminkertaiset Plussa-peruspisteet. LisäPlussa-pisteitä ei kerry autohuolloista eikä verkkokauppaostoksista eivätkä ne vaikuta palkintopistekertymään.
  • Vuosimaksuton
  • Käytännöllinen maksuaika- ja luottokortti yhdessä paketissa.
  • Aina keskimäärin 30 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun maksun yhteydessä valitset maksatko kaiken kerralla vai erissä.
  • Ostoturvavakuutus korvaa sellaisia kortilla ostettuja esineitä, joiden hinta on vähintään 40 euroa. Riittää, että ostos on maksettu K-Plussa Maksuaika -kortilla.**
  • Yli 30 miljoonaa ostopaikkaa: toimii ympäri maailman, myös verkkokaupoissa.
  • Käteisnostot automaateista Suomessa ja ulkomailla.
  • Lähimaksuominaisuudella maksat luotolta nopeasti ja turvallisesti enintään 50 euron ostokset - ilman kontaktia.

 ** Vakuutuksenantajana ostoturvavakuutuksessa on Pohjola Vakuutus Oy. Tutustu ostoturvavakuutuksen ehtoihin

 

Haluatko korottaa korttisi luottorajaa?

Voit korottaa korttisi luottorajaa milloin vain uusikortti.fi. Uuden K-Plussa Maksuaikakortin hakeminen ei juuri nyt ole mahdollista. Kerromme heti kun uuden K-Plussa Maksuaikakortin hakeminen on mahdollista. Pysy siis kuulolla!

Jos olet hankkinut korttiasi Askosta tai Sotkasta, uuden K-Plussa Maksuaika kortin (aiemmin K-Plussa Mastercard) hakeminen ja luottorajan korotuksen tekeminen ei valitettavasti ole enää myymälässä mahdollista. Voit kuitenkin hakea korttisi luottorajan korotusta verkossa uusikortti.fi.