K-Plussa-mobiilikortti

K-Plussan mobiilikortti on Android-puhelimeen ladattava sovellus, joka toimii K-ryhmän kaupoissa lähiluettavan Plussa-kortin tavoin. Sovelluksen voi ladata NFC-ominaisuudella varustettuihin Android-puhelimeen, joissa on käyttöjärjestelmäversio 4.4 tai uudempi. Kortti toimii lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

1. Hae sovellus Play-kaupasta
Lataa sovellus – sen asentaminen onnistuu ainoastaan niihin puhelimiin, joissa mobiilikortti toimii. Mobiilikortti-sovelluksen asentamisen jälkeen se löytyy puhelimesi sovellus-valikosta.

2.  Ota kortti käyttöösi
Avaa sovellus, anna käytössä olevan Plussa-kortin numero, sekä etu- ja sukunimesi siinä muodossa kuin ne ovat kortissasi. Mikäli sinulla on Plussa-ominaisuudella varustettu pankin credit- tai debit-kortti, löytyy Plussa-kortin numero kortin kääntöpuolelta. Mobiilikortin käyttöönoton yhteydessä sinulle muodostuu oma uusi Plussa-mobiilikortin numero. Käyttöönoton jälkeen sovellus tarkastaa, että puhelimessa on oikeat asetukset mobiilikortin toiminnan varmistamiseksi. 

3. Näin toimit kassalla
Kaupan kassalla maksaessasi puhelimesi näytön aktivointi riittää. Vie puhelimesi takakansi kiinni maksupäätteen vasempaan kylkeen.