K-Plussa MasterCard

 

3 x Plussa-pisteet ja 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 

K-Plussa Mastercardilla saat nyt kolme kuukautta korotonta maksuaikaa! Tämän lisäksi K-Plussa Mastercard on nyt entistäkin palkitsevampi: saat kolminkertaiset Plussa-pisteet kaikista ostoksista K-ryhmän kaupoista sekä Askossa ja Sotkassa, joten korttia kannattaa vinguttaa pienempienkin ostosten yhteydessä.

Näitä etuja ei kannata jättää käyttämättä: saat kolminkertaisesti Plussa-pisteitä ja 3 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Jos korttisi lepää lompakkosi pohjalla, nyt on aika ottaa se aktiiviseen käyttöön. Kampanja on voimassa 31.1.2020 saakka.

Kaikki nämä edut saat myös uutena asiakkaana.

Ellei sinulla vielä ole K-Plussa Mastercardia, voit tilata sen täältä >>


  • Ei avaus- tai vuosimaksua
  • Aina korotonta maksuaikaa
  • Ostoturvavakuutus
  • K-Plussa –pisteet ja edut
  • Toimii ympäri maailman, myös verkkokaupoissa
  • Käteisnostot automaateista Suomessa ja ulkomailla
  • Yli 30 miljoonaa ostopaikkaa

Triplasti Plussaa –kampanja on voimassa 1.11.2019-31.1.2020. Kampanjapisteet eivät vaikuta palkintopistekertymään. Kortissa ei ole avaus- eikä vuosimaksua. K-Plussa Mastercard -korttiluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2000 euron korolliselle luotolle on 14,60 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 10,95 prosenttiyksikköä (10,95 % 9/19) ja laskutuspalkkio 5 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 155 euroa ja maksuerän suuruus 179 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.