K-Plussa MasterCard

 

 

 

 

 

  • Ei avaus- tai vuosimaksua
  • Aina keskimäärin 30 vrk korotonta maksuaikaa
  • Ostoturvavakuutus
  • K-Plussa –pisteet ja edut
  • Toimii ympäri maailman, myös verkkokaupoissa
  • Käteisnostot automaateista Suomessa ja ulkomailla
  • Yli 30 miljoonaa ostopaikkaa

Hankkimalla K-Plussa Mastercard-kortin saat jatkossa nykyistäkin enemmän Plussaa. K-Plussa MasterCard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista 31.12.2021 asti. Kaksinkertaiset Plussa-pisteet eivät kerry verkkokauppaostoksista ja autohuolloista.

Hae K-Plussa Mastercard -korttia

Maksaessasi K-Plussa Mastercard -kortilla K-Plussa verkoston ostopaikoissa, saat hyödyksesi monipuoliset K-Plussa-edut. Tämä kortti on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti monipuolisilla K-Plussa-ominaisuuksilla. Sillä voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä rahaa sekä Suomessa että ulkomailla sekä maksaa ostoksia verkkokaupassa. Kortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.Voit hakea uutta K-Plussa Mastercard -korttia tai korotusta nykyiseen luottorajaasi verkkohakemuksella käyttämällä omia pankkitunnuksiasi.

 

 

Loppuvuodesta 2019 Plusalla oli käynnissä kampanja: Kolminkertaiset Plussa-pisteet ostoista K-ryhmän kaupoissa ja Askossa ja Sotkassa sekä 3 korotonta maksuaikaa. Kampanja-aikana 1.11.2019 – 31.1.2020 tehdyt ostokset ovat korottomia ja kuluttomia 3 kk. Näet ostoksesi normaalisti laskullasi, mutta ne erääntyvät vasta 3 kk ostohetken jälkeen. Voit valintasi mukaan hyödyntää korottoman ja kuluttoman maksuajan tai maksaa kaikki ostoksesi heti pois, maksamalla laskulla näkyvän luoton määrän kokonaan tai osittain. Jos sinulla on e-laskun automaattiveloitus ja haluat maksaa koko saldon, täytyy sinun tehdä laskusta kokonaan uusi maksu. Pelkkä summan muuttaminen ei riitä. E-laskuasiakkaille ei muodostu maksupalvelutoimeksiantoa, kun maksettavaa on vähintään 0 €. E-lasku löytyy kuitenkin asiakkaan e-laskuarkistosta tai maksutiedot voi kopioida edellisestä maksusta, sillä tilinumero ja viitenumero ovat aina samat.