Lahjakorttiarvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä:
Kesko Oyj K Digital
PL1
00016 Kesko

Arvonnan toteuttaja:
Kesko Oyj, K Digital
PL1
00016 Kesko

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistuvat kaikki 31.12.2018 mennessä Opiskelijan K Plussa -ohjelmaan liittyneet täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Kesko Oyj / K digitalin henkilökuntaa. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika on 31.12.2018 mennessä.

4. Osallistuminen
Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on, että henkilö on 31.12.2018 mennessä liittynyt Opiskelijan K Plussa ohjelmaan.  Liittyminen tapahtuu osoitteessa plussa.com/opiskelija.

Arvonta suoritetaan kaikkien 31.12.2018 Opiskelijan K Plussaan liittyneiden kesken.

5. Arvonta
Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 1 kpl 1000 € lahjakortin K ruokakauppaan.

Kesko Oyj/ K Digital arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 9.1.2019.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen, että hänen nimensä ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän Internet-sivustoilla kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj / K Digital maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto luovutetaan voittajalle erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen.  Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla puhelinnumerolla tai sähköpostilla 30.1.2019 mennessä, arvotaan uusi voittaja 6.2.2019. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 28.2.2019 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

6. Järjestäjän vastuu
Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj / K digitalin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Kesko Oyj / K Digital eivät vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

8. Henkilötietojen käsittely:
Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj / K digitalin kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.