Opiskelijan K-Plussa

Jotta opiskelija-arki olisi mahdollisimman mutkatonta, K-kauppiaat ja K-Plussa tarjoavat korkeakouluopiskelijoille veloituksettoman Plussa-asiakkuuden, Opiskelijan K-Plussan!

Opiskelijan K-Plussalaisena saat 5 % rahaa takaisin ruokaostoksistasi, mikäli ne ylittävät kalenterikuukauden aikana 75 €. Täältä näet tarkemman listauksen tavararyhmistä, jotka kerryttävät ostohyvitystä.

Jos sinulla EI vielä ole Plussa-korttia, täytä sähköpostikenttä.

Jos sinulla ON Plussa-kortti, täytä sekä sähköposti- että korttinumerokentät.

Haluatko mukaan?

5 % ostohyvitys ruokaostoksista

Muut edut

Opiskelijan K-Plussan säännöt

Usein kysyttyä

Q1: Mikä on Opiskelijan K-Plussa ja mitä minä opiskelijana sillä teen?

Opiskelijan K-Plussa on K-kauppiaiden ja K-Plussan tapa tehdä opiskelijaelämästä entistäkin parempaa. Opiskelijan K-Plussalaisena saat 5% ostohyvityksen, mikäli ruokaostoksesi ylittävät 75 euroa kuukaudessa. Tämän K-ruokakaupan edun lisäksi saat etuja Caarasta ja K-Raudasta.

Q2: Voinko minä liittyä Opiskelijan K-Plussaan?

Mikäli olet päätoiminen suomalaisen korkeakoulun opiskelija, olet täysi-ikäinen ja sinulla on käytössäsi korkeakoulun sähköposti, voit hankkia itsellesi Opiskelijan K-Plussa –kortin. Saat sen osoitteesta www.plussa.com/opiskelija .

Q3: Voinko liittyä Opiskelijan K-Plussaan vaikka opiskelen ulkomailla?

Opiskelijan K-Plussaan voi liittyä silloin, jos opiskelee suomalaisessa korkeakoulussa.

Q4: Onko Opiskelijan K-Plussa maksullinen?

Ei ole. Opiskelijan K-Plussa on korkeakouluopiskelijoille veloitukseton.

Q5: Mistä ketjuista voin kerryttää ostohyvitystä?

Ostohyvitystä kertyy ostoksista, joita teet K-Citymarketeista, K-Supermarketeista, K-Marketeista ja Neste K –liikenneasemilta.

Q6: Mistä tuotteista ostohyvitystä kertyy?

Ostohyvitystä kertyy ruokaostosten lisäksi myös esimerkiksi hygieniatuotteista, kosmetiikasta ja talouspyyhkeistä. Ostohyvitystä ei kerry tuotteista, jotka eivät muutoinkaan kerrytä Plussa-pisteitä. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi tupakkatuotteet.

Jos haluat lukea listauksen kaikista tuoteryhmistä, jotka kerryttävät ostohyvitystä, voit lukea sen tästä.

Q7: Miten saan ostohyvityksen käyttööni?

Ostohyvitys maksetaan kuukausittain Plussa-rahana suoraan Plussa-kortillesi. Aina kun Plussa-rahaa on tullut täyteen 5 euroa, saat sen käyttöösi.

Q8: Ostin viime kuussa ruokaa yli 75 eurolla, mutta en saanut Plussa-rahaa käyttööni. Miksi?

Saat Plussa-rahan käyttöösi 5 euron erissä. Aina kun 5 euroa tulee täyteen, maksupääte kysyy sinulta kaupassa, haluatko käyttää Plussa-rahan ostoksiesi maksamiseen. Alle 5 euron summa on tallella Plussa-tilillä.

Q9: Mistä saan tietää kaikki edut, joita Opiskelijan K-Plussalla saan?

Kaikista kätevimmin saat tietää eduista K-Ruoka –mobiilisovelluksen kautta. Voit ladata sovelluksen omasta sovelluskaupastasi.

Q10: Annoin korkeakoulusähköpostiosoitteeni osoitteessa plussa.com/opiskelija, mutta linkki ei toimi. Mitä teen?

Linkit, jotka lähetämme korkeakoulun sähköpostiosoitteeseesi, ovat voimassa 24 tuntia. Voit saada toimivan linkin uudelleen, kun annat korkeakoulusähköpostiosoitteesi täällä: www.plussa.com/opiskelija .

Q11: Olen vaihto-opiskelija, voinko saada Opiskelijan K-Plussan?

Mikäli sinulla on käytössäsi suomalaisen korkeakoulun sähköposti ja olet täysi-ikäinen, voit liittyä Opiskelijan K-Plussaan osoitteesta www.plussa.com/opiskelija .

Q12: Mitä muita etuja saan Opiskelijan K-Plussalaisena?

Ostohyvityksen lisäksi tarjoamme Opiskelijan K-Plussalaisille kattavasti etuja K-Plussan yhteistyökumppaneilta. Ne opiskelijat, jotka lataavat K-Ruoka –mobiilisovelluksen tai antavat sähköisen markkinointiluvan, saavat nämä edut käyttöönsä.

Q13: Miten Kesko varmistaa, että olen opiskelija?

Opiskelijuus varmistetaan korkeakoulusähköpostin avulla.

Q14: Mitä Opiskelijan K-Plussalle tapahtuu sitten, kun opintoni loppuvat?

Opiskelijan K-Plussa on voimassa 31.8.2021 saakka.

Q15: Mistä Kesko saa tiedon, että kortinhaltija on lopettanut opiskelut?

Opiskelijan K-Plussa on voimassa 31.8.2021 saakka.

Q16: Haluan erota Opiskelijan K-Plussasta. Miten teen sen?

Voit milloin tahansa erota ohjelmasta kirjautumalla OmaPlussaan. Kohdassa ”Omat Tiedot” voit ottaa opiskelijaominaisuuden pois käytöstä.

Q17: Mitä kautta voin liittyä Opiskelijan K-Plussaan ja saada Plussa-kortin?

Opiskelijan K-Plussa –kortti haetaan osoitteesta www.plussa.com/opiskelija .

Q18: Olen päätoiminen opiskelija, mutta puolisoni on jo töissä. Voinko silti saada Opiskelijan K-Plussan?

Kyllä voit. Saat sen osoitteesta www.plussa.com/opiskelija . Muistathan, että Opiskelijan K-Plussa -korttiin voi tavalliseen tapaan liittää rinnakkaiskortteja. Rinnakkaiskorttilaisten ruokaostot kerryttävät ostopottia, jonka perusteella 5% ostohyvitys maksetaan.

Q19: Miksi etu annetaan vain korkeakouluopiskelijoille?

Etuuden piirissä ovat ainoastaan korkeakouluopiskelijat, sillä Opiskelijan K-Plussa tarkoitettu omillaan asuville täysi-ikäisille opiskelijoille . Toisen asteen opiskelijat asuvat pääsääntöisesti vanhemmillaan ja siksi heidät on rajattu tuen piiristä .

Kaikki täysi-ikäiset voivat kuitenkin tilata tavallisen Plussa-kortin, jolla saa käyttöönsä Heti-edut ja omaan ostohistoriaan perustuvat henkilökohtaiset edut. K-ryhmän liikkeistä tehdyt ostokset kerryttävät myös Plussa-pisteitä.

Q20: Miksi etu annetaan ainoastaan opiskelijoille? Myös eläkeläisille ja työttömillä menee huonosti Suomessa.

Suomalainen osaaminen on meille tärkeä asia, ja siitä johtuen oli luonnollista kehittää etu juuri opiskelijoita varten. Ymmärrämme, että Suomessa on paljon ihmisiä, joiden toimeentulo on niukka.

Opiskelijoiden kulutustottumuksia säätelee ennen kaikkea tiukka taloudellinen tilanne, jolloin luotettavien ja vastuullisten ostopäätösten tekeminen on vaikeaa. Kuitenkin vastuullisuus korostuu tutkitusti etenkin nuorten arvostamana asiana. Maailman vastuullisimpana kaupan alan yrityksenä K-ryhmä haluaa tarjota opiskelijoille mahdollisuuden hyvien ja vastuullisten valintojen tekemiseen. Opiskelijan K-Plussa on yksi asiakasetu monien etujemme joukossa. Tämä asiakasetu on suunnattu opiskelijoille, useat muut edut on suunnattu kaikille asiakasryhmille. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme paljon henkilökohtaisia etuja, jotka perustuvat asiakkaan omaan ostohistoriaan.