Opiskelijan K-Plussa

Jotta opiskelija-arki olisi mahdollisimman mutkatonta, K-kauppiaat ja K-Plussa tarjoavat korkeakouluopiskelijoille veloituksettoman Plussa-asiakkuuden, Opiskelijan K-Plussan!

Sen lisäksi, että kanta-asiakkuus on opiskelijalle ilmainen, Opiskelijan K-Plussalla tehdyistä ruokaostoksista saa takaisin 5% Plussa-rahana, mikäli ruokaostoksia kertyy kalenterikuukauden aikana yli 75 eurolla. Täältä näet tarkemman listauksen tavararyhmistä, jotka kerryttävät ostohyvitystä.

Opiskelijan K-Plussalaiset saavat muitakin huippuetuja, jotka löytyvät kätevimmin K-ruoka –mobiilisovelluksesta. Samaisesta paikasta löytyvät myös opiskelijaystävälliset reseptit sekä opiskelija-arkeen että –juhlaan.

Opiskelijan K-Plussa on tarkoitettu alle 32-vuotiaille korkeakouluopiskelijoille. 

 

Haluatko mukaan?

5 % ostohyvitys ruokaostoksista

Muut edut

Opiskelijan K-Plussan säännöt

Opiskelijan K-Plussa -asiakkuuteen on oikeutettu alle 32-vuotias päätoiminen korkeakouluopiskelija, joka on taloutensa Plussa-asiakkuuden haltija. Opiskelijan K-Plussan piirissä ovat suomalaiset korkeakoulut.

Opiskelijuus todennetaan henkilön korkeakoulusähköpostin avulla, ja osallistuessaan ohjelmaan henkilö suostuu siihen, että Kesko tallentaa korkeakoulusähköpostiosoitteen, jolle asiakkuus on tilattu. Opiskelijan K-Plussa on voimassa 31.8.2018 saakka, mutta henkilö voi omalla ilmoituksellaan erota ohjelmasta Oma Plussan kautta. 

Opiskelijan K-Plussa -asiakkaat ovat oikeutettuja yhteensä 5% ostohyvitykseen. Ostohyvitys kertyy ruokaostoksista, joita Opiskelijan K-Plussa -talous, eli pääkortin haltija ja mahdolliset rinnakkaiskortin haltijat, ovat tehneet kalenterikuukauden aikana. Tarkemman listauksen ostohyvitystä kerryttävistä tuotteista löydät täältä. Ostohyvitystä maksetaan, mikäli Opiskelijan K-Plussa -talous on ostanut ostohyvitystä kerryttäviä tuotteita vähintään 75 euron arvosta kalenterikuukauden aikana. Ostohyvitystä kertyy kalenterikuukauden ostoista enintään 25 euroa, mikä tarkoittaa 500 euron ostoja. Näiden ehtojen mukaista ostohyvitystä kertyy Opiskelijan K-Plussa -taloudelle Lisä-Plussana.  

Mikäli talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6500 euroa, talous liitetään K-ryhmän Parhaiden asiakkaiden ohjelmaan ja opiskelijaohjelma talouden osalta päättyy. Voit lukea lisää K-ryhmän Parhaista asiakkaista täältä.

 

Yhtiö pidättää oikeuden peruuttaa kortilla oleva opiskelijaominaisuus, mikäli ominaisuutta väärinkäytetään.

Usein kysyttyä