Tulosta Tallentaa

Plussa-mobiilikortin käyttöehdot

1. Plussa-mobiilikortin tarjoaja
Plussa-mobiilikortin tarjoaa käyttöön Kesko Oyj (y-tunnus 0109862-8, osoite PL 1, 00016 KESKO), jäljempänä ”Yhtiö”.

1. Käyttöehtojen hyväksyminen ja kolmansien osapuolten ehdot
Lataamalla Plussa-mobiilikortin hyväksyt kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä sekä Yhtiön mahdollisesti erikseen antamia ohjeita. Yhtiö voi aika ajoin tehdä muutoksia käyttöehtoihin. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja, sinun tulee lopettaa Plussa-mobiilikortin käyttö.

Huomioi myös verkko-operaattorien, laitevalmistajien ja muiden kolmansien osapuolien asettamat ehdot, jotka saattavat olla edellytyksenä Plussa-mobiilikortin käyttämiselle.

2. Plussa-mobiilikortin käytön edellytykset
Plussa-mobiilikortin lataaminen edellyttää, että olet Plussa-asiakas ja sinulla on käytössäsi Plussa-kortti tai Plussa-rinnakkaiskortti. Plussa-mobiilikortin käyttöön sovelletaan näiden käyttöehtojen lisäksi samoja ehtoja kuin Plussa-kortin käyttöön. K-Plussan säännöt löytyvät täältä.

3. Tietosuoja
Yhtiö noudattaa kerättyjen tietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä. K-Plussan rekisteriselosteen löydät täältä.

4. Plussa-mobiilikortin käyttö ja vastuut
Vastaat siitä, että Plussa-mobiilikortin käyttö on jatkuvasti näiden käyttöehtojen mukaista sekä Plussa-mobiilikortin käyttöön mahdollisesti liittyvistä maksuista (kuten tietoliikennemaksut).

Laitetta, jolle olet Plussa-mobiilikortin ladannut, tulee käyttää ja säilyttää huolellisesti oikeudettoman käytön estämiseksi. Plussa-mobiilikortti on laitekohtainen. Uudelle laitteelle tulee ladata uusi Plussa-mobiilikortti.

Sitoudut ilmoittamaan välittömästi Yhtiölle, mikäli edellä mainittu laite on varastettu, kadonnut tai havaitset Plussa-mobiilikorttiasi käytettävän oikeudettomasti. Plussa-mobiilikortin katoamisesta voit ilmoittaa kirjautumalla Oma K-Plussaan ja tehdä ilmoituksen Omat tiedot -sivulla. Voit myös tehdä ilmoituksen K-Plussan asiakaspalveluun arkisin klo 9-21 ja lauantaisin 10-15 joko sähköpostitse plussa@kesko.fi tai puhelimitse 010 19 8604. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Yhtiö ei vastaa Plussa-mobiilikortin oikeudettomasta käytöstä aiheutuvista vahingoista, ellei Yhtiö ole toiminut huolimattomasti yllä mainitun ilmoituksesi saatuaan.

5. Saatavuus
Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa tarjoamansa Plussa-mobiilikortin ominaisuuksia ja lopettaa Plussa-mobiilikortin tarjoamisen milloin tahansa osittain tai kokonaan. Yhtiö ei myönnä takuita Plussa-mobiilikortin toimivuudesta tai saatavuudesta.

6. Oikeudet K-Plussa-mobiilikorttiin
Plussa-mobiilikortin kaikki immateriaalioikeudet kuuluvat Yhtiölle tai sen lisenssinantajille. Saat ladata Plussa-mobiilikortin vain henkilökohtaista, ei-kaupallista käyttöä varten, eikä sinulle siirry mitään muita Plussa-mobiilikorttiin tai sen sisältöön liittyviä oikeuksia.

7. Plussa-mobiilikortin käytön päättäminen
Plussa-mobiilikortin käyttö päättyy, jos poistat Plussa-mobiilikortin laitteelta, jolle olet sen ladannut.
Plussa-mobiilikortti ei kerrytä Plussa-pisteitä sen jälkeen, kun olet päättänyt Plussa-asiakkuuden.
Mikäli Yhtiö päättää Plussa-asiakkuutesi, Plussa-mobiilikortilla ei voi tämän jälkeen kerryttää Plussa-pisteitä.

8. Sovellettava laki ja oikeuspaikka
Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mikäli erimielisyyttä ei pystytä ratkaisemaan neuvotteluin, ratkaistaan riidat ensiasteena Helsingin käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakas voi viedä erimielisyyden myös kotipaikkansa mukaan määräytyvän toimivaltaisen käräjäoikeuden tai kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

9. Ehtojen pätevyys
Jos jokin näiden käyttöehtojen ehdoista todetaan lainvastaiseksi tai pätemättömäksi, ehtojen kaikki muut kohdat pysyvät edelleen voimassa.

10. Yhteystiedot
Plussa-asiakkuuteesi liittyviin kysymyksiin saat vastauksen sähköpostitse plussa@kesko.fi. Plussa-puhelinpalvelu  010 19 8604 vastaa puheluusi arkisin 9-21 ja lauantaisin 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.