Tampere-talo

Tampere-talon etuja!

10,- alk. Hinta ilman K-Plussa-korttia15€ -33% Tarjous voimassa 29.08 - 19.11.2017 Vielä 31 päivää!

To 19.10. Marion, vierailijana Viktor Klimenko
liput: 25/20 € (norm. 29/24 €)
Konsertissa kuullaan Marionin ja Kasakan tunnetuksi tekemiä, kansalaisten rakastamia israelilaisia ja venäläisiä kansanlauluja, joita nämä molemmat legendaariset ammattilaiset ovat aikaisemmin itse levyttäneet sekä myös yhdessä esittäneet matkan varrella. He molemmat ovat luoneet ja tehneet uraa niin laulajina kuin näyttelijöinäkin unohtamatta edustuksiaan monissa eri kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

Ti 10.10. Suomalainen barokkiorkesteri ja Ilja Gringolts
Liput: 30 € (norm. 35 €)
Kiitetty venäläinen huippuviulisti Ilja Gringolts palaa Suomalaisen barokkiorkesterin solistiksi. Konsertin ohjelman päähenkilönä on 1700-luvun Paganiniksi kutsuttu viuluvirtoosi ja säveltäjä Pietro Locatelli. Ohjelmassa kuullaan myös Antonio Vivaldin, Johann Adolf Hassen ja Carl Philipp Emanuel Bachin säveltämää musiikkia.

Su 15.10. Racehorse Company – nykysirkusta lapsille
Liput: 10 € (norm. 15 €)
Lapsille suunnattu nykysirkusesitys pienen sirkusseurueen elämästä. Keppihevoskaravaaninsa kanssa tyhjälle lavalle ratsastava ryhmä muuttaa tilan häikäiseväksi esiintymisareenaksi, jolla näet mm. jongleerausta, akrobatiaa, hulavanteita, saippuakuplia, mimiikkaa, klovneriaa ja breakdancea. Esiintyjinä Kalle Lehto ja Susanna Liinamaa.

Ke 8.11. Yhdestä kolmeen – Viulistitähti Iidamari Ahonen
Liput: 24/19 € (norm. 29/24 €)
Tamperelaisesta Iidamari Ahosesta povataan maamme seuraavaa kansainväliselle uralle ponnahtavaa viulistia. Tule kuuntelemaan 14-vuotiaan superlupauksen taidonnäyte! Ahonen nousi koko kansan tietoisuuteen syksyllä 2016, kun hänet valittiin yli sadan soittajan joukosta esiintymään Radion sinfoniaorkesterin nuorten solistien konserttiin. Ahosen kanssa Tampere-talossa esiintyy hänen opettajansa, Radion sinfoniaorkesterin konserttimestari Petri Aarnio ja Naoko Shibayama-Aarnio.

Su 19.11. Delibes: Coppélia – koko perheen taianomainen satubaletti
Liput: 50/40/30 € (norm. 58/48/38 €)
Coppélia on yksi maailman rakastetuimmista baleteista – ja nyt se koetaan viimein myös Tampereella! Teos perustuu E.T.A. Hoffmannin satuun, jossa nuori mies ihastuu leluntekijän kauniiseen Coppélia-nukkeen. Koreografia on Ronald Hyndin käsialaa ja pohjautuu Marius Petipan versioon. Musiikin on säveltänyt Léo Delibes. Viron kansallisbaletin tanssijoiden tulkitsemina elävästä musiikista vastaa Tampere Filharmonia kapellimestarinaan Jüri Alperten.

Mahdolliset etuun liittyvät rajoitukset:
Liput myynnissä Plussa-kortilla Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuuri­myymälä Aplodissa sekä Lippupisteen myyntipisteissä kautta maan.
Max. 4 lippua/hlö/Plussa-kortti

Edun tarjoajan yhteystiedot:
www.tampere-talo.fi