K-Plussa uudistui

Jokainen meistä on erilainen. K-Plussa haluaa palvella juuri sinua niin kuin sinä haluat. Tähän yksinkertaiseen ajatukseen perustuu Plussa-uudistus. Kehitämme jatkuvasti palveluamme yhä henkilökohtaisemmaksi, helpommaksi ja palkitsevammaksi.

Plussa-uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

1.    Ostoksista kertyy Plussa-pisteitä kuten ennenkin, 1000 Plussa-pistettä on 5 euroa Plussa-rahaa.
2.    Kaikki maksutavat säilyvät ennallaan.
3.    Kaikki nykyiset voimassa olevat Plussa-kortit toimivat edelleen, uusia kortteja ei tarvitse hankkia.
4.    Plussa-tili perustetaan asiakkaille automaattisesti korvaamaan paperiset Plussa-pistesetelit. Tili ei toimi kuten pankkitili, vaan se on paikka Plussa-järjestelmässä, missä pisteet sijaitsevat Plussa-rahan muodossa käyttöä varten.
5.    Plussa-rahan kertymistä ja määrää voi seurata
• kaupan maksupäätteellä ostoksia maksaessa
• kirjautumalla omille sivuille osoitteessa www.plussa.com
• sähköpostiin toimitettavasta Plussa-tiedotteesta
• K-ruoka-mobiilisovelluksesta

 Pääkortinhaltija voi halutessaan

• valtuuttaa rinnakkaiskortinhaltijan Plussa-rahan käyttäjäksi kirjautumalla Oma Plussaan tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun.
• tilata neljä kertaa vuodessa postitettavan paperisen pistetiedotteen soittamalla Plussan asiakaspalveluun.


Tällainen on uusi K-Plussa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mitä enemmän Plussaa käytät, sitä paremmaksi se muuttuu

Plussa- edut ja tarjoukset sekä ostoksista kertyvät Plussa-pisteet ovat tapojamme kiittää sinua asiakkuudestasi. Eniten Plussaa käyttävät saavat jatkossa myös entistä enemmän etuja.  

Plussa-etujen kerääminen on helppoa kun käytettävissäsi ovat Suomen laajimmat ruoka-, rauta-, ja autokaupan, sekä urheilu-, huonekalu-, ja kenkäkaupan verkostot. Plussa-etuja saat myös monipuoliselta yhteistyökumppaniverkostoltamme mm. polttoainekaupassa, hotelli- ja ravintolatoiminnassa sekä matkailu- ja vapaa-ajanpalveluissa.    

Henkilökohtaisia suosikkituotteitasi henkilökohtaisesti alennettuun hintaan

Haluamme tarjota sinulle henkilökohtaisia suosikkituotteitasi henkilökohtaisesti alennettuun hintaan. Pääset näiden Plussa-etujen piiriin lataamalla älypuhelimeesi K-ruoka-sovelluksen tai tilaamalla edut sähköpostiisi osoitteessa www.plussa.com/etuja. Lokakuusta alkaen näet etusi myös kirjautumalla omille sivuillesi osoitteessa www.plussa.com.  Matkamme on vasta alussa ja jatkossa kehitämme palvelujamme ja etuja entistä henkilökohtaisemmiksi.

Plussaa joka ostoksesta ja K-Plussa MasterCard –kortilla entistäkin enemmän

Plussa-pisteet kertyvät ostoksista kuten ennenkin. Käyttäessäsi Plussa-korttia ostosten yhteydessä saat tilillesi Plussa-pisteitä.

Hankkimalla K-Plussa MasterCard-kortin saat jatkossa nykyistäkin enemmän Plussaa. Lokakuun alusta lähtien saat ylimääräisen pisteen jokaisesta K-Plussa MasterCard-kortilla maksamastasi eurosta kaikissa K-ryhmän kaupoissa – siis myös ruokaostoksistasi.  

K-Plussa MasterCard –kortti on pankkiasiakkuudestasi riippumaton maksukortti Plussa-asiakkaille. Voit hakea korttia osoitteessa www.plussa.com/mastercard.

Plussa-pisteet muuttuvat helppokäyttöiseksi Plussa-rahaksi

Lokakuussa paperinen Plussa-pisteseteli korvautuu digitaalisella Plussa-rahalla. Tässä yhteydessä myös pisteiden maksaminen pankkitilille päättyy. Jos sinulla on vielä paperisia Plussa-seteleitä, voit käyttää niitä seteleiden voimassaoloajan loppuun saakka.

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä.  Plussa-raha toimii maksuvälineenä mihin tahansa ostokseen kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Plussa-rahaa voit käyttää lukemalla Plussa-korttisi kaupan maksupäätteessä ja valitsemalla käytätkö Plussa-rahat nyt vai myöhemmin.

Pisteiden ja Plussa-rahan kertymistä ja käyttöä voit seurata Oma Plussa -palvelussa. Siellä voit myös valtuuttaa rinnakkaiskortinhaltijan Plussa-rahan käyttäjäksi tai ohjata Plussa-rahan säästöön. Mikäli et halua seurata Plussa-pisteidesi kertymistä sähköisillä välineillä, voit halutessasi tilata 4 kertaa vuodessa postitettavan paperisen Plussa-tiedotteen.

Kysyttävää? Vastaamme enemmän kuin mielellämme

Plussa-uudistusta koskeviin kysymyksiisi saatat löytää vastauksen asiakaspalvelumme Usein kysyttyä –osiosta.
Plussan asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi sähköpostitse plussa@kesko.fi tai puhelimessa 010 19 8604 ma-pe 9-21 ja la 10-15 Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Näin käytät Plussa-rahaa

Plussa-rahan käyttäminen maksupäätteellä kaupassa

Lokakuusta alkaen kaupan maksupäätteellä näkyy Plussa-tilille kertynyt Plussa-raha, jonka voit käyttää maksaessasi ostoksia.

Maksaessasi voit valita käytätkö Plussa-rahan:

Kyllä = Käytän Plussa-rahan tämän ostoksen summan alennuksena.
Ei = En käytä Plussa-rahaa nyt, vaan pidän sen tallessa myöhempää käyttöä varten.

Plussa-rahan käyttöoikeus annetaan automaattisesti vain Plussa-talouden pääkortinhaltijalle. Voit antaa Plussa-taloutesi rinnakkaiskortin haltijoille oikeuden Plussa-rahan käyttöön tekemällä valtuutuksen Oma Plussa –palvelussa. Plussa-kortin katoamisesta tulee välittömästi ilmoittaa K-Plussan asiakaspalveluun, jotta kortti voidaan sulkea. Kortinhaltija vastaa kortin käytöstä katoamisilmoituksen tekemiseen saakka.

Plussa-rahan säästäminen myöhempää käyttöä varten

Halutessasi voit kerätä säästöön isommankin potin Plussa-rahaa ja käyttää sen yhdellä kertaa vaikkapa joululahjojen hankintaan. Säästämisen voit ottaa käyttöön omilla henkilökohtaisilla sivuillasi Oma Plussa -palvelussa.

Parhaat asiakkaat

Haluamme palkita K-ryhmään ostojaan keskittäviä asiakkaita lisäeduin. K-ryhmän parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6500 euroa. Eduista kerromme sähköpostitse ja Pirkka-lehdessä.

Plussa-järjestelmän säännöt muuttuivat 1.9.2016 alkaen

Olemme päivittäneet Plussa-säännöt vastaamaan uudistusta. Ne koskevat asiakkuuttasi  1.9.2016 alkaen. Ohessa uusien sääntöjen oleelliset muutokset. Voit tutustua uusiin sääntöihin myös kokonaisuudessaan.


2. Plussa-asiakkuus

2.2 Plussa -kortti

Kortinhaltijan tulee välittömästi ilmoittaa kortin katoamisesta K-Plussan asiakaspalveluun, jotta kortti voidaan sulkea. Kortinhaltija vastaa kortin käytöstä katoamisilmoituksen tekemiseen saakka.


3. Plussa-edut

3.1 Plussa-pisteet

Pisteiden saamisen edellytyksenä on, että Plussa-kortti esitetään ennen ostoksen maksamista ja että ostos maksetaan käteisellä, maksuvälineominaisuudella varustetulla Plussa-kortilla tai muulla Kesko Oyj:n kulloinkin Plussa-pisteitä kerryttäväksi hyväksymällä maksukortilla. Plussa-pisteitä ei myönnetä jälkikäteen.

Saadut pisteet kertyvät yhtiön ylläpitämälle asiakaskohtaiselle pistetilille automaattisesti. Rinnakkaiskortilla asioitaessa pisteet kertyvät pääkortin haltijan pistetilille. Kertyneiden pisteiden määrän asiakas voi tarkastaa kirjautumalla www.plussa.com/oma-plussa -sivulle tai halutessaan asiakas voi tilata itselleen 3 kk välein toimitettavan tulostetun pistetiedotteen.

3.2 Plussa-edut ja niiden käyttö

Kun Plussa-asiakkaan pistetilille on kertynyt tuhat (1000) pistettä, muutetaan täydet 1000 –pisteen kertaerät viiden (5) euron suuruisiksi alennusoikeuksiksi   - Plussa-rahaksi - asiakkaan Plussa-raha-tilille.  Kertynyt Plussa-raha oikeuttaa vastaavaan euro-määräiseen alennukseen Plussa-järjestelmään kuuluvasta K-ryhmän liikkeestä tehtävästä ostoksesta. Plussa-rahaa käytetään ja sen voimassa olevaa saldoa voi seurata K-ryhmän liikkeessä olevan maksupäätteen avulla.

Edellä mainitun pääsäännön lisäksi Plussa-pisteille voidaan osoittaa muita käyttökohteita ja noudattaa asiakkaan antamalla valtuutuksella muuta toimitusrytmiä tai -tapaa.

Tuhannen pisteen erästä syntynyt alennusoikeus on voimassa 13 kk sen kuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana kyseinen tuhannen pisteen erä on täyttynyt. Kun asiakkaan käyttöön sähköiselle Plussa-raha-tilille on toimitettu alennusoikeus sitä vastaavat pisteet vähennetään Plussa-asiakkaan pistetililtä. 

Alennusoikeus on Plussa-asiakkuuskohtainen ja sitä voi käyttää Plussa-asiakkaan lisäksi hänen suostumuksellaan myös hänen talouteensa liitetty rinnakkaiskortin haltija. Alennusoikeutta käytettäessä henkilön on aina esitettävä voimassa oleva Plussa-korttinsa ja pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Mikäli alennusoikeuden käyttäjä on rinnakkaiskortin haltija, on Plussa-asiakkaan tullut antaa tälle valtuutus Kesko Oyj:n osoittaman käytännön mukaisesti.