Parhaat asiakkaat

K-ryhmän Parhaat asiakkaat saavat nauttia K-ryhmän parhaista eduista.  Plussa-pisteiden kertymisen ja jo olemassa olevien Plussa-etujen lisäksi Parhaat asiakkaat saavat mm. arvokkaita lisäetuja K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta, henkilökohtaisempaa palvelua sekä mahdollisuuden vaihtaa K-ryhmän Plussa-pisteitä ja Finnair Plus -palkintopisteitä keskenään. Parhaiden asiakkaiden käytössä on myös oma asiakaspalvelulinja.

K-ryhmän Parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6 500 euroa. Plussa-ostoihin lasketaan mukaan pääkorttilaisen sekä siihen mahdollisesti liitettyjen rinnakkaiskorttilaisten ostot. Koko perheen ostot kannattaa siis keskittää K-ryhmään!

PARHAAN ASIAKKAAN MUSTA PLUSSA-KORTTI

Parhaana asiakkaana saat käyttöösi mustan Plussa-kortin ja pääset nauttimaan parhaista eduista. K-ryhmän Parhaan asiakkaan talouteen postitetaan automaattisesti Parhaan asiakkaan musta pääkortti ja yksi musta rinnakkaiskortti. Jos pääkorttiisi kuuluu myös muita rinnakkaiskortteja voit tilata nämä kortit soittamalla Parhaan asiakkaan palvelunumeroon 010 19 8600. Jos haluat liittää talouteesi uusia rinnakkaiskortteja, onnistuu korttihakemuksen täyttäminen maksutta K-ryhmän kaupassa tai kirjautumalla Oma Plussaan. Huomioithan, että musta kortti ei korvaa käytössäsi mahdollisesti olevaa pankki- tai luottokorttia, johon on yhdistetty Plussa-ominaisuus.

Musta Plussa-kortti  

Mustaa Plussa-korttia tarvitset saadaksesi parhaat edut K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta. K-ruokakaupoissa saat Parhaan asiakkaan edut kaikilla taloutesi Plussa-korteilla, myös Plussa-ominaisuudella varustetulla pankin maksukortilla tai K-Plussa Mastercard -kortilla. Edut on ladattu valmiiksi kaikille korteillesi.
Muissa K-ryhmän kaupoissa ja yhteistyökumppaneillamme edut saat vain mustaa Plussa-korttia näyttämällä. Muistathan, että Plussa-pisteiden rekisteröinti edellyttää myös Plussa-kortin lukemista kassalla.

K-RUOKA-SOVELLUKSEN KORTTI  

Mikäli käytössäsi on Plussa-ominaisuudella varustettu pankkikortti, vältyt kahden Plussa-kortin lompakossa pitämiseltä lataamalla älypuhelimeesi K-Ruoka-sovelluksen. K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa voit käyttää kortin näyttöä vaativien etujen lunastamiseksi. Mobiilisovelluksesta löydät myös henkilökohtaiset etusi, oman Plussa-kertymäsi, listan usein ostamistasi tuotteista ja jaettavan ostoslistan, oman kauppasi aukioloajat ja tarjoukset, yli 6 000 K-Ruoka.fi:n reseptiä sekä K-ruokakaupat kartalla. K-Ruoka-sovellus on ladattavissa kaikille mobiililaitteille.

PARHAAN ASIAKKAAN EDUT

Haluamme tarjota K-ryhmän parhaille asiakkaille K-ryhmän ja yhteistyökumppaneidemme parhaat edut. Kerromme eduista muun muassa Pirkka-lehdessä, sähköpostitse sekä K-Ruoka-sovelluksessa. Voit myös kirjautua Oma Plussaan ja tarkistaa kulloinkin voimassa olevat etusi sieltä.

OMA ASIAKASPALVELUNUMEROSI 

Jos mieltäsi askarruttaa kysymys tai haluat antaa risuja tai ruusuja, ota yhteyttä Parhaiden asiakkaiden omaan palvelunumeroon
010 19 8600. Palvelemme sinua arkisin kello 9–21 ja lauantaisin kello 10–15. Puhelun hinta on joko paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

etusi k-ruokakaupoista 

Oma K-ruokakauppiaasi tarjoaa Parhaille asiakkaille uutuustuotteita veloituksetta sekä etutuotteita jopa 50 % alennuksella. Lisäksi saat viikoittain omasta K-ruokakaupastasi henkilökohtaisia etuja tuotteista, jotka muutoinkin päätyisivät ostoskoriisi. Edut ovat valmiina kaikilla talouden Plussa-korteilla ja saat lunastettua edut käyttämällä Plussa-korttia maksamisen yhteydessä.

ETUSI K-RYHMÄN RAUTA-, URHEILU- JA KENKÄKAUPOISTA SEKÄ VERKKOKAUPOISTA 

Ruokakauppojen lisäksi saat Parhaana asiakkaana joka kuukausi erikoisetuja myös muista K-ryhmän kaupoista kuten K-Raudasta, Intersportista, Budget Sportista ja Kookengästä sekä verkkokaupoistamme.

Esimerkiksi k-rauta.fi -verkkokaupassa postipakettitoimitukset maksavat sinulle vain euron kun ostoksesi arvo on yli 60 € ja syötät tilaukseesi verkkokauppakoodin ja Plussa-korttisi numeron. Etu on voimassa 31.12.2017 asti Parhaan asiakkaan mustaa Plussa-korttiasi näyttämällä.

ETUSI VV-AUTOTALOISTA JA CAARASTA  

Voit hankkia VV-Autotaloista henkilöautoosi uudet Continentalin renkaat 50% alennuksella ovh-hinnoista ja saat samalla renkaiden alleasennuksen veloituksetta. Etu on lunastettavissa VV-Autotalot Oy:n (Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku) toimipisteistä.

Ostaessasi vaihtoauton Caara.fi -palvelusta saat auton arvon edestä Plussa-pisteitä. Tilatessasi autoa, muistathan kertoa, että olet K-ryhmän Paras asiakas.

Edut ovat voimassa 31.12.2017 asti Parhaan asiakkaan mustaa Plussa-korttia näyttämällä.

ETUSI STARBUCKSEISTA: K-CITYMARKET SELLO, MYYRMÄKI JA JUMBO   

Parhaana asiakkaana saat kaksi juomaa yhden hinnalla. Etu koskee kaikkia baristan valmistamia juomia ja on voimassa 31.12.2017 asti Parhaan asiakkaan mustaa Plussa-korttia näyttämällä.

ETUSI ASKOSTA JA SOTKASTA 

Teet Askossa normaalihintaiset ostokset aina vähintään 35 % alennuksella. Etu ei koske aiemmin tehtyjä kauppoja, valaisimia ja Huippuetutuotteita.

Sotkasta  yli 599 euron ostosten kotiinkuljetus järjestyy sinulle veloituksetta 30 km säteellä. Verkkokaupasta edun saa erillisellä etukoodilla.

Edut ovat voimassa 31.12.2017 asti Parhaan asiakkaan mustaa Plussa-korttia näyttämällä.

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN ERIKOISEDUT   

Yhteistyökumppanimme hemmottelevat joka kuukausi Parhaita asiakkaitamme lukuisin lisäeduin mm. vapaa-aikaan, matkustukseen, kulttuuriin, terveyteen ja hyvinvointiin sekä ravintolatarjontaan liittyen. Kehitämme jatkuvasti kumppaniverkostoamme, jotta se palvelisi tarpeitasi vieläkin paremmin.

VAIHDA PISTEITÄ KESKENÄÄN 

Voit vaihtaa Finnair Plus -palkintopisteitä ja K-ryhmän Plussa-pisteitä keskenään. Kahdella Finnair Plus -palkintopisteellä saat yhden K-ryhmän Plussa-pisteen ja yhdellä K-ryhmän Plussa-pisteellä kaksi Finnair Plus -palkintopistettä. Esimerkiksi vaihtamalla 20 000 K-ryhmän Plussa-pistettä Finnair Plus -pisteisiin on sinulla mahdollisuus lunastaa lentopalkintomatka Etelä-Eurooppaan tai Dubaihin! Pisteiden vaihto Finnairin ja K-Ryhmän välillä onnistuu soittamalla parhaiden asiakkaiden palvelunumeroon 010 198 600. Pisteiden vaihto on mahdollista vain Parhaille asiakkaillemme.

ETUJA JA LISÄ-PLUSSAA TJÄREbORGIN MATKOISTA 

Parhaana-asiakkaana saat Tjäreborgin lomamatkan aina edullisemmin, oli kyseessä sitten pakettimatka rantalomakohteisiin, kaupunkiloma Euroopassa tai kaukoloma. Myös kaikki risteilypaketit esimerkiksi Välimerelle, Havaijille tai Karibialle kuuluvat edun piiriin. Varaa matkasi tästä.

PLUSSA-ETUSI TJÄREBORGIN MATKOISTA
• Alennus 50 € euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka rantalomakohteeseen*, kaupunkimatka Eurooppaan tai risteilypaketti Eurooppaan tai Arabiemiraatteihin.
• Alennus 70 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka tai risteilypaketti kaukokohteeseen.
• 2 000 pistettä Lisä-Plussaa vain Parhaille asiakkaille.

 
 

USEIN KYSYTTYÄ

Q1: KUINKA PÄÄSEN K-RYHMÄN PARHAIDEN ASIAKKAIDEN RYHMÄÄN?

K-ryhmän parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6 500 euroa. Plussa-ostoihin lasketaan mukaan pääkorttilaisen sekä siihen mahdollisesti liitettyjen rinnakkaiskorttilaisten ostot. Koko perheen ostot kannattaa siis keskittää K-ryhmään!

Q2: KAUANKO K-RYHMÄN PARHAAN ASIAKKAAN KORTTI ON VOIMASSA, VOINKO PUDOTA RYHMÄSTÄ?

Nyt saamasi K-ryhmän Parhaan asiakkaan kortti on voimassa 31.12.2018 asti, jonka jälkeen ostoja tarkastetaan uudelleen.

Q3: KUINKA USEIN TALOUKSIA NOSTETAAN K-RYHMÄN PARHAIDEN ASIAKKAIDEN RYHMÄÄN?

Talouksien edeltävän 12 kuukauden Plussa-kortilla rekisteröityjä ostoja tarkastellaan joka kuukausi.

Q4: KUULUUKO KAIKKI TALOUTENI KORTIT PARHAIDEN ASIAKKAIDEN RYHMÄÄN?

Kyllä kaikki talouden kortit eli pääkortti ja sen rinnakkaiskortit kuuluvat K-ryhmän Parhaiden asiakkaiden ryhmään.

Q5: TALOUTEEN KUULUU USEAMPI RINNAKKAISKORTTI JA MEILLE POSTITETTIIN VAIN KAKSI KORTTIA, MIKSI?

K-ryhmän Parhaan asiakkaan talouteen postitetaan automaattisesti pääkortti ja yksi rinnakkaiskortti. Jos pääkorttiisi kuuluu useita rinnakkaiskortteja voit tilata kortit soittamalla Parhaan asiakkaan palvelunumeroon 010 19 8600. Jos haluat liittää talouteesi uusia rinnakkaiskortteja, onnistuu korttihakemuksen täyttäminen maksutta K-ryhmän kaupoissa tai kirjautumalla Oma Plussaan.

Q6: KORVAAKO UUSI MUSTA PLUSSA-KORTTI JO KÄYTÖSSÄNI OLEVAN PLUSSA-KORTIN?

Parhaana asiakkaana saat käyttöösi mustan Plussa-kortin ja pääset nauttimaan parhaista eduista. Uusi musta Plussa-kortti ei kuitenkaan korvaa käytössäsi mahdollisesti olevaa pankki- tai luottokorttia, johon on yhdistetty Plussa-ominaisuus.

Mustaa Plussa-korttia tarvitset saadaksesi parhaat edut K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta. K-ruokakaupoissa saat Parhaan asiakkaan edut kaikilla taloutesi Plussa-korteilla, myös Plussa-ominaisuudella varustetulla pankin maksukortilla tai K-Plussa Mastercard -kortilla. Edut on ladattu valmiiksi kaikille korteillesi.

Muissa K-ryhmän kaupoissa ja yhteistyökumppaneillamme edut saat vain mustaa Plussa-korttia tai K-Ruoka -sovelluksesta löytyvää kortin kuvaa näyttämällä. Muistathan, että Plussa-pisteiden rekisteröinti edellyttää myös Plussa-kortin lukemista kassalla.

Mikäli käytössäsi on Plussa-ominaisuudella varustettu pankkikortti, vältyt kahden Plussa-kortin lompakossa pitämiseltä lataamalla älypuhelimeesi K-Ruoka-sovelluksen. K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa voit käyttää kortin näyttöä vaativien etujen lunastamiseksi.

Q7: MINULLA ON JO PLUSSA-OMINAISUUDELLA VARUSTETTU PANKIN MAKSUKORTTI ENKÄ HALUA TOISTA KORTTIA LOMPAKKOONI, MITÄ TEEN?

Mikäli käytössäsi on Plussa-ominaisuudella varustettu pankkikortti, vältyt kahden Plussa-kortin lompakossa pitämiseltä lataamalla älypuhelimeesi K-Ruoka-sovelluksen. K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa voit käyttää kortin näyttöä vaativien etujen lunastamiseksi.

Q8: MITEN LUNASTAN KAUPASSA K-RYHMÄN PARHAIDEN ASIAKKAIDEN ETUJA?

K-ruokakapoissa nykyiset edut on lunastettavissa kaikilla talouden korteilla suoraan kassalla.

Muissa K-ryhmän kaupoissa ja yhteistyökumppaneillamme edut saat vain mustaa Plussa-korttia tai K-Ruoka -sovelluksesta löytyvää kortin kuvaa näyttämällä. Muistathan, että Plussa-pisteiden rekisteröinti edellyttää myös Plussa-kortin lukemista kassalla.

Q9: MITÄ LISÄETUJA K-RYHMÄN PARAS ASIAKAS SAA?

K-ryhmän Parhaat asiakkaat saavat nauttia K-ryhmän parhaista eduista.  Plussa-pisteiden kertymisen ja jo olemassa olevien Plussa-etujen lisäksi Parhaat asiakkaat saavat mm. arvokkaita lisäetuja K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta, henkilökohtaisempaa palvelua, omia ostospäiviä sekä mahdollisuuden vaihtaa K-ryhmän Plussa-pisteitä ja Finnair Plus -pisteitä keskenään. Parhaiden asiakkaiden käytössä on myös oma asiakaspalvelulinja. 

Q10: MITEN JA KUINKA USEIN SAAN TIETOA K-RYHMÄN PARHAIDEN ASIAKKAIDEN EDUISTA?

Kerromme eduista muun muassa Pirkka-lehdessä, sähköpostitse sekä K-Ruoka-sovelluksessa. Voit myös kirjautua Oma Plussaan ja tarkistaa kulloinkin voimassa olevat etusi sieltä.