Parhaat asiakkaat

K-ryhmän Parhaat asiakkaat saavat nauttia K-ryhmän parhaista eduista.  Plussa-pisteiden kertymisen ja jo olemassa olevien Plussa-etujen lisäksi Parhaat asiakkaat saavat mm. arvokkaita lisäetuja K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta, henkilökohtaisempaa palvelua sekä mahdollisuuden vaihtaa K-ryhmän Plussa-pisteitä ja Finnair Plus -palkintopisteitä keskenään.

K-ryhmän Parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6 500 euroa. Plussa-ostoihin lasketaan mukaan pääkorttilaisen sekä siihen mahdollisesti liitettyjen rinnakkaiskorttilaisten ostot. Koko perheen ostot kannattaa siis keskittää K-ryhmään!

Pysyt eduistasi ajan tasalla lataamalla K-Ruoka –sovelluksen, tilaamalla edut sähköpostiisi tai Oma Plussa –palvelun kautta.


MAKSUTAPAETUNA 2 X PERUSPISTEET

Kun maksat ostoksesi K-Plussa Mastercardilla, saat  kaksinkertaiset Plussa-pisteet kaikista ostoksista K-ryhmän kaupoista 31.12.2021 saakka. Jos korttisi lepää lompakkosi pohjalla, nyt on aika ottaa se aktiiviseen käyttöön. Kampanjapisteet eivät vaikuta palkintopistekertymään, eivätkä kerry auton huolloista.

Ellei sinulla ei vielä ole K-Plussa Mastercardia, voit tilata sen täältä
 
 

KAIKKI PARHAAN ASIAKKAAN EDUT KUUKAUSITTAIN SÄHKÖPOSTIISI

Saatko jo kaikki Parhaalle asiakkaalle kuuluvat edut sähköpostiisi? Lähetämme kaikki sinulle kuuluvat edut kuukausittain etukirjeellä. Näin pysyt parhaiten ajan tasalla kulloinkin voimassaolevista eduista.

 

 

 

PARHAAN ASIAKKAAN MUSTA PLUSSA-KORTTI

Parhaana asiakkaana saat käyttöösi mustan Plussa-kortin ja pääset nauttimaan parhaista eduista. K-ryhmän Parhaan asiakkaan talouteen postitetaan automaattisesti Parhaan asiakkaan musta pääkortti ja yksi musta rinnakkaiskortti. Jos pääkorttiisi kuuluu myös muita rinnakkaiskortteja voit tilata nämä kortit soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun 010 19 8604. Jos haluat liittää talouteesi uusia rinnakkaiskortteja, onnistuu korttihakemuksen täyttäminen maksutta K-ryhmän kaupassa tai kirjautumalla Oma Plussaan. Huomioithan, että musta kortti ei korvaa käytössäsi mahdollisesti olevaa pankki- tai luottokorttia, johon on yhdistetty Plussa-ominaisuus.

MUSTA PLUSSA-KORTTI 

Mustaa Plussa-korttia tarvitset saadaksesi parhaat edut K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta. K-ruokakaupoissa saat Parhaan asiakkaan edut kaikilla taloutesi Plussa-korteilla, myös Plussa-ominaisuudella varustetulla pankin maksukortilla tai K-Plussa Mastercard -kortilla. Edut on ladattu valmiiksi kaikille korteillesi.
Muissa K-ryhmän kaupoissa ja yhteistyökumppaneillamme edut saat vain mustaa Plussa-korttia näyttämällä. Muistathan, että Plussa-pisteiden rekisteröinti edellyttää myös Plussa-kortin lukemista kassalla

 

K-RUOKA-SOVELLUKSEN KORTTI   

Mikäli käytössäsi on Plussa-ominaisuudella varustettu pankkikortti, vältyt kahden Plussa-kortin lompakossa pitämiseltä lataamalla älypuhelimeesi K-Ruoka-sovelluksen. K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa voit käyttää kortin näyttöä vaativien etujen lunastamiseksi. Mobiilisovelluksesta löydät myös henkilökohtaiset etusi, oman Plussa-kertymäsi, listan usein ostamistasi tuotteista ja jaettavan ostoslistan, oman kauppasi aukioloajat ja tarjoukset, yli 6 000 K-Ruoka.fi:n reseptiä sekä K-ruokakaupat kartalla. K-Ruoka-sovellus on ladattavissa kaikille mobiililaitteille. 

 

PARHAAN ASIAKKAAN EDUT

Haluamme tarjota K-ryhmän parhaille asiakkaille K-ryhmän ja yhteistyökumppaneidemme parhaat edut. Kerromme eduista muun muassa Pirkka-lehdessä, sähköpostitse sekä K-Ruoka-sovelluksessa. Voit myös kirjautua Oma Plussaan ja tarkistaa kulloinkin voimassa olevat etusi sieltä.

K-Plussan asiakaspalvelu

Jos mieltäsi askarruttaa kysymys tai haluat antaa risuja tai ruusuja, ota yhteyttä K-Plussan asiakaspalveluun 
010 19 8604. Palvelemme sinua ma-pe klo 9-16, la klo 10-15 ja su klo 16-20, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

etusi k-ruokakaupoista 

Oma K-ruokakauppiaasi tarjoaa Parhaille asiakkaille uutuustuotteita veloituksetta sekä etutuotteita jopa 50 % alennuksella. Lisäksi saat viikoittain omasta K-ruokakaupastasi henkilökohtaisia etuja tuotteista, jotka muutoinkin päätyisivät ostoskoriisi. Edut ovat valmiina kaikilla talouden Plussa-korteilla ja saat lunastettua edut käyttämällä Plussa-korttia maksamisen yhteydessä.

MUUT ETUSI 

Ruokakauppojen lisäksi etuja tarjoavat myös K-ryhmän muut ketjut kuten Intersport, Budget Sport ja KooKenkä sekä K-Plussan kumppanit.

ETUSI K-caarasta  

Saat Plussa-pisteitä eri ostoista asioimalla K-Caaran Volkswagen, Audi ja SEAT Centereissä. Katso ajankohtaiset K-Caaran Plussa-etusi tästä

 

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN ERIKOISEDUT   

Yhteistyökumppanimme hemmottelevat joka kuukausi Parhaita asiakkaitamme lukuisin lisäeduin mm. vapaa-aikaan, matkustukseen, kulttuuriin, terveyteen ja hyvinvointiin sekä ravintolatarjontaan liittyen. Kehitämme jatkuvasti kumppaniverkostoamme, jotta se palvelisi tarpeitasi vieläkin paremmin.

VAIHDA PISTEITÄ KESKENÄÄN 

Voit vaihtaa Finnair Plus -palkintopisteitä ja K-ryhmän Plussa-pisteitä keskenään. Kahdella Finnair Plus -palkintopisteellä saat yhden K-ryhmän Plussa-pisteen ja yhdellä K-ryhmän Plussa-pisteellä kaksi Finnair Plus -palkintopistettä. Esimerkiksi vaihtamalla 15 000 K-ryhmän Plussa-pistettä Finnair Plus -pisteisiin on sinulla mahdollisuus lunastaa lentopalkintomatka Etelä-Eurooppaan tai Dubaihin! Pisteiden vaihto Finnairin ja K-Ryhmän välillä onnistuu soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun 010 19 8604. Pisteiden vaihto on mahdollista vain Parhaille asiakkaillemme.

 
 

USEIN KYSYTTYÄ

Q1: KUINKA PÄÄSEN K-RYHMÄN PARHAIDEN ASIAKKAIDEN RYHMÄÄN?

K-ryhmän Parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6 500 euroa. Plussa-ostoihin lasketaan mukaan pääkorttilaisen sekä siihen mahdollisesti liitettyjen rinnakkaiskorttilaisten ostot. Koko perheen ostot kannattaa siis keskittää K-ryhmään!

Q2: KAUANKO K-RYHMÄN PARHAAN ASIAKKAAN KORTTI ON VOIMASSA, VOINKO PUDOTA RYHMÄSTÄ?

Hyviä uutisia! Saat Parhaan asiakkaan etuja mustalla Plussa-kortillasi myös vuonna 2020. Kortti on voimassa toistaiseksi. Jos olet ladannut K-Ruoka –sovelluksen, Plussa-korttisi kuva löytyy myös sovelluksesta.

Q3: KUINKA USEIN TALOUKSIA NOSTETAAN K-RYHMÄN PARHAIDEN ASIAKKAIDEN RYHMÄÄN?

Talouksien edeltävän 12 kuukauden Plussa-kortilla rekisteröityjä ostoja tarkastellaan joka kuukausi.

Q4: KUULUUKO KAIKKI TALOUTENI KORTIT PARHAIDEN ASIAKKAIDEN RYHMÄÄN?

Kyllä kaikki talouden kortit eli pääkortti ja sen rinnakkaiskortit kuuluvat K-ryhmän Parhaiden asiakkaiden ryhmään.

Q5: TALOUTEEN KUULUU USEAMPI RINNAKKAISKORTTI JA MEILLE POSTITETTIIN VAIN KAKSI KORTTIA, MIKSI?

K-ryhmän Parhaan asiakkaan talouteen postitetaan automaattisesti pääkortti ja yksi rinnakkaiskortti. Jos pääkorttiisi kuuluu useita rinnakkaiskortteja voit tilata kortit soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun numeroon 010 19 8604. Jos haluat liittää talouteesi uusia rinnakkaiskortteja, onnistuu korttihakemuksen täyttäminen maksutta K-ryhmän kaupoissa tai kirjautumalla Oma Plussaan.

Q6: KORVAAKO UUSI MUSTA PLUSSA-KORTTI JO KÄYTÖSSÄNI OLEVAN PLUSSA-KORTIN?

Parhaana asiakkaana saat käyttöösi mustan Plussa-kortin ja pääset nauttimaan parhaista eduista. Uusi musta Plussa-kortti ei kuitenkaan korvaa käytössäsi mahdollisesti olevaa pankki- tai luottokorttia, johon on yhdistetty Plussa-ominaisuus.

Mustaa Plussa-korttia tarvitset saadaksesi parhaat edut K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta. K-ruokakaupoissa saat Parhaan asiakkaan edut kaikilla taloutesi Plussa-korteilla, myös Plussa-ominaisuudella varustetulla pankin maksukortilla tai K-Plussa MasterCard -kortilla. Edut on ladattu valmiiksi kaikille korteillesi.

Muissa K-ryhmän kaupoissa ja yhteistyökumppaneillamme edut saat vain mustaa Plussa-korttia tai K-Ruoka -sovelluksesta löytyvää kortin kuvaa näyttämällä. Muistathan, että Plussa-pisteiden rekisteröinti edellyttää myös Plussa-kortin lukemista kassalla.

Mikäli käytössäsi on Plussa-ominaisuudella varustettu pankkikortti, vältyt kahden Plussa-kortin lompakossa pitämiseltä lataamalla älypuhelimeesi K-Ruoka-sovelluksen. K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa voit käyttää kortin näyttöä vaativien etujen lunastamiseksi. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka" ja lataa se puhelimeesi.

Q7: MINULLA ON JO PLUSSA-OMINAISUUDELLA VARUSTETTU PANKIN MAKSUKORTTI ENKÄ HALUA TOISTA KORTTIA LOMPAKKOONI, MITÄ TEEN?

Mikäli käytössäsi on Plussa-ominaisuudella varustettu pankkikortti, vältyt kahden Plussa-kortin lompakossa pitämiseltä lataamalla älypuhelimeesi K-Ruoka-sovelluksen. K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa voit käyttää kortin näyttöä vaativien etujen lunastamiseksi. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka" ja lataa se puhelimeesi.

Q8: MITEN LUNASTAN KAUPASSA K-RYHMÄN PARHAIDEN ASIAKKAIDEN ETUJA?

K-ruokakapoissa nykyiset edut on lunastettavissa kaikilla talouden korteilla suoraan kassalla.

Muissa K-ryhmän kaupoissa ja yhteistyökumppaneillamme edut saat vain mustaa Plussa-korttia tai K-Ruoka -sovelluksesta löytyvää kortin kuvaa näyttämällä. Muistathan, että Plussa-pisteiden rekisteröinti edellyttää myös Plussa-kortin lukemista kassalla.

Q9: MITÄ LISÄETUJA K-RYHMÄN PARAS ASIAKAS SAA?

K-ryhmän Parhaat asiakkaat saavat nauttia K-ryhmän parhaista eduista.  Plussa-pisteiden kertymisen ja jo olemassa olevien Plussa-etujen lisäksi Parhaat asiakkaat saavat mm. arvokkaita lisäetuja K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta, henkilökohtaisempaa palvelua, omia ostospäiviä sekä mahdollisuuden vaihtaa K-ryhmän Plussa-pisteitä ja Finnair Plus -pisteitä keskenään. Parhaiden asiakkaiden käytössä on myös oma asiakaspalvelulinja. 

Q10: MITEN JA KUINKA USEIN SAAN TIETOA K-RYHMÄN PARHAIDEN ASIAKKAIDEN EDUISTA?

Edut kerrotaan näillä sivuilla plussa.com/parhaatedut, halutessasi lähetämme kuukausittain etusi sinulle sähköpostitse. Näet etujasi myös K-Ruoka-sovelluksessa. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka" ja lataa se puhelimeesi. Lisäksi voit kirjautua Oma Plussaan ja tarkistaa kulloinkin voimassa olevat etusi sieltä.