Oma Plussa

Oma Plussa on Plussa-asiakkaan oma henkilökohtainen sivusto, johon toivotamme jokaisen Plussa-kortinhaltijan tervetulleeksi! Rekisteröityessäsi tarvitset Plussa-korttisi numeron, rekisteröitymisen jälkeen kirjautuessasi palveluun voit käyttää luomiasi tunnuksia. 

Plussa-pääkortinhaltija näkee Oma Plussa-sivuilla omat, kohdennetut etunsa. Hän voi seurata Plussa-ostojaan ja niistä kertyvän Plussa-rahan saldoa ja sen käyttöä. Pääkortin haltija voi tilata rinnakkaiskortit talouden muille jäsenille ja valtuuttaa heidät käyttämään Plussa-tiliä. Sivuilta löytyvät myös kaikki aktiiviset Plussa-kortit korttinumeroineen. Oma Plussassa Plussa-rahan voi ohjata säästöön tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Plussa-rinnakkaiskortinhaltija näkee Oma Plussa-sivuilla omat, kohdennetut etunsa ja hän voi seurata kuukausitasolla Plussa-ostojaan. Jos rinnakkaiskortinhaltija on valtuutettu käyttämään Plussa-tiliä, hän voi seurata myös Plussa-tilin saldoa ja rahan käyttöä.

Oma Plussassa voi myös ottaa käyttöön sähköisen takuukuitit tallentavan Takuukuittipalvelun ja osallistua kauppiaan mahdolliseen sponsorointiyhteistyöhön. Sähköpostitse lähetettävät viestit parhaimmista eduista ja tarjouksista haluamaltaan K-ryhmän ketjulta tai kumppanilta voi valita Oma Plussan Omat tiedot –sivulta. Oma Plussasta löytyy myös korttikohtaiset toimintaohjeet, miten toimia kortin kadotessa.

Rekisteröidy tai kirjaudu ja ota palvelut käyttöösi!

 Plussa-kortin tilaaminen

uusi asiakas

Plussa-käteiskortti on nyt ilmainen!
Voit liittyä Plussa-asiakkaaksi ja täyttää korttihakemuksen.
Lue kuinka toimia jos korttisi on kadonnut tai vioittunut.


K-Plussa Mastercard -kortti

K-Plussa Mastercard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista  31.12.2020 asti. 

Tutustu ilmaiseen ja vuosimaksuttomaan K-Plussa Mastercard -korttiin.


 


PLUSSA-YRITYSKORTIN TILAAMINEN 

Tilaa yrityksellesi Plussa-kortteja ja hyödynnä monipuoliset Plussa-edut! Yritysasiakas ei voi kerätä Plussa-pisteitä eikä siten saada Plussa-rahaa. Yritysasiakkaan kortilla voi kuitenkin hyödyntää kaikki Plussa-verkoston tarjoukset.
Yrityskortteja voi tilata henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus.


RINNAKKAISKORTIN TILAAMINEN

Voit hankkia talouteesi rinnakkaisjäsenen kirjautumalla sisään omalle Plussa-tilillesi uudella sivustollamme. Siirry osoitteeseen www.plussa.fi