Oma Plussa

Oma Plussa on Plussa-asiakkaan oma henkilökohtainen sivusto, johon toivotamme jokaisen Plussa-kortinhaltijan tervetulleeksi! Rekisteröityessäsi tarvitset Plussa-korttisi numeron, rekisteröitymisen jälkeen kirjautuessasi palveluun voit käyttää luomiasi tunnuksia. 

Plussa-pääkortinhaltija näkee Oma Plussa-sivuilla omat, kohdennetut etunsa. Hän voi seurata Plussa-ostojaan ja niistä kertyvän Plussa-rahan saldoa ja sen käyttöä. Pääkortin haltija voi tilata rinnakkaiskortit talouden muille jäsenille ja valtuuttaa heidät käyttämään Plussa-tiliä. Sivuilta löytyvät myös kaikki aktiiviset Plussa-kortit korttinumeroineen. Oma Plussassa Plussa-rahan voi ohjata säästöön tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Plussa-rinnakkaiskortinhaltija näkee Oma Plussa-sivuilla omat, kohdennetut etunsa ja hän voi seurata kuukausitasolla Plussa-ostojaan. Jos rinnakkaiskortinhaltija on valtuutettu käyttämään Plussa-tiliä, hän voi seurata myös Plussa-tilin saldoa ja rahan käyttöä.

Oma Plussassa voi myös ottaa käyttöön sähköisen takuukuitit tallentavan Takuukuittipalvelun ja osallistua kauppiaan mahdolliseen sponsorointiyhteistyöhön. Sähköpostitse lähetettävät viestit parhaimmista eduista ja tarjouksista haluamaltaan K-ryhmän ketjulta tai kumppanilta voi valita Oma Plussan Omat tiedot –sivulta. Oma Plussasta löytyy myös korttikohtaiset toimintaohjeet, miten toimia kortin kadotessa.

Rekisteröidy tai kirjaudu ja ota palvelut käyttöösi!

 Plussa-kortin tilaaminen

uusi asiakas

Plussa-käteiskortti
Voit liittyä Plussa-asiakkaaksi ja täyttää korttihakemuksen. Täytä hakemus ja maksa 8,40 € verkkomaksulla* (sis. alv 24% eli 1,62€). Verkkomaksu toimii Osuuspankin, Danske Bankin, Nordean, S-pankin ja Aktia/Sp/Pop -pankkien verkkopankkitunnuksilla. Jos et voi käyttää verkkomaksua, voit käydä täyttämässä hakemuslomakkeen lähimmässä kaupassa ja maksaa samalla.
Lue kuinka toimia jos korttisi on kadonnut tai vioittunut.


K-Plussa Mastercard -kortti

K-Plussa Mastercard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista  31.12.2019 asti. 

Tutustu ilmaiseen ja vuosimaksuttomaan K-Plussa Mastercard -korttiin.


 


RINNAKKAISKORTIN TILAAMINEN

Rinnakkaiskortin voit tilata Plussa-verkoston kaupoissa tai kirjautumalla sisään Oma Plussa -palveluun.


* Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä Netsin ja pankkien kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme
ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com