Monipuolinen K-Plussa

Mitä jos lomailisitte tänä vuonna jokaisen perheenjäsenen suosikkipaikassa, kuten Lötjösen perhe tekee?  Plussa-kortilla saat monipuolisimmat edut ja pääset kesän suosituimpiin lomakohteisiin aina edullisemmin. Katso kaikki kesäiset etusi, Plussalla mennään! 


pLUSSA-KORTILLA SAAT 5€ ETUA KUN OSTAT RANNEKKEET k-RUOKAKAUPASTA JA PÄÄSET KOIRAMÄKEEN PUOLEEN HINTAAN

Särkänniemi-rannekkeet edullisemmin ennakkoon Plussa-kortilla 4.6.–12.8.2018! 
Särkänniemi-rannekkeet ovat myynnissä valtakunnallisesti K-Citymarketeissa sekä laajasti K-Supermarketeissa ja Neste-K-asemilla. Plussa-korttia näyttämällä rannekkeet saa edellä mainituista kaupoista etuhintaan: yli 120-senttisen ranneke 41 € (norm. 46 €) ja alle 120-senttisen ranneke 35 € (norm. 40 €). Rannekkeet ovat myynnissä 4.6.–12.8. Katso K-Ryhmän myyntipisteet:  www.plussa.com/sarkanniemi 

10 % alennus kaikista Särkänniemen myymälöiden normaalihintaisista pehmoleluista Plussa-kortilla. Etu on voimassa koko Särkänniemen kesäkauden 1.5.–8.9.2018.

Plussa-korttia näyttämällä Koiramäen eläinpuiston portit avautuvat puoleen hintaan!
Yhden lipun hinnaksi jää siis vain 7,95 € (norm. 15,90 €). Alle 3-vuotiaat huvittelevat tuttuun tapaan ilmaiseksi kaikissa Särkänniemen laitteissa ja kohteissa. Etu on voimassa paikan päällä huvipuiston lipunmyynnissä 10.5.–21.6.2018 välisenä aikana. 2 kpl alennettuja Koiramäki-lippuja/Plussa-kortti.

Parhaiden Asiakkaiden mustaa Plussa-korttia näyttämällä saa 20 % alennusta Ravintola Näsinneulan Keittiömestarin menusta ja Lasten menusta! Etu on voimassa 4.6.–12.8.2018 välisenä aikana koko pöytäseurueelle (max. 10 hlöä). Etu ei koske juomia.


Yhteistä aikaa isovanhemmalle ja lapselle elokuussa Muumimaailmassa!

Plussa-kortilla isovanhemman lippu puoleen hintaan Muumimaailmaan lipun ostaneen lapsen mukana.
Etu on voimassa ainoastaan portilta ostettaessa. Edun voimassaoloaika: 1.8.- 26.8.2018. Hinta Plussa-kortilla 15,00 € (ilman Plussa-korttia 30€).  


Plussa-kortilla myös -10 % pikkupehmoista Muumimaailman myymälöistä!

 

 

 

 

 

 © Moomin Characters™       
Theme park created by Dennis Livson       

Paremman pysähdyksen taktiikka

Monipuolisia Plussa-tarjouksia Paremman pysähdyksen taktiikkaan läpi kesän
www.nestek.fi/k-ruokakauppa

 

 

 

 

 
oSTA LIPUT VERKOSTA JA SAAT PLUSSAA 

Tallink Siljan Internet-varauspalvelusta ostetuista matkoista keräät Plussa-pisteitä. Lähde siis Silja Linen kyydissä nauttimaan kauniin kesäisestä Tukholmasta. Varaa Päivä Tukholmassa-risteily Helsingistä ja aloita Plussa-pisteiden kerrytys. Plussa-kortin numero kirjoitetaan varausjärjestelmään matkavarauksen yhteydessä. Mitä enemmän risteilet, sitä enemmän saat myös rahanarvoisia Plussa-pisteitä!

Saat Plussa-pisteet myös Tallinnan risteilyistä ja reittimatkoista. Huomaathan, että Plussa-pisteitä ei saa varauksista, jotka on tehty puhelimitse, matkamyymälöissä, terminaaleissa tai matkatoimistoissa.

Lue lisää Plussa-pisteiden keräämisestä: https://www.tallinksilja.fi/ansaitse-k-plussa-pisteita