Monipuolinen K-Plussa

 

Lötjösten perheen syksy olisi varmasti ollut erilaisen näköinen, jos he vain olisivat muistaneet käyttää Plussa-kortin tuomia etuja. Niin kuin me jo hyvin tiedämme, niin Plussa-kortilla saat myös syksyn monipuolisimmat edut ja pääset suosituimpiin lomakohteisiin aina edullisemmin.


Tjäreborgilta matkat aina 50 tai 70 euroa edullisemmin Plussa-kortilla

Lötjösen perheen isä ajattelee aina perheensä parasta. Muut perheenjäsenet ymmärtävät kyllä isän yritteliäisyyttä, vaikka isän suunnitelmat eivät aina onnistu halutulla tavalla. Pieleen meni myös rentouttava aurinkoloma kodin takapihalla.

Varaa loma Tjäreborgilta ja varmista, että matkasi onnistuu. Plussa-asiakkaana saat Tjäreborgin lomamatkan aina edullisemmin, kun varaat sen Plussa.com/tjareborg -sivun kautta.

Plussa-etusi Tjäreborgin matkoista:
- Alennus 50 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka rantalomakohteeseen*, kaupunkimatka Eurooppaan tai risteilypaketti Eurooppaan tai Arabiemiraatteihin.

- Alennus 70 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka tai risteilypaketti kaukokohteeseen.

- 2000 pistettä Lisä-Plussaa K-ryhmän Parhaille asiakkaille (eli mustan Plussa-kortin haltijoille). Pisteet maksetaan matkan jälkeen.

Plussa-etumatkoja koskevat ehdot:
Plussa-etu edellyttää, että matka on varattu Plussa.com –sivuston kautta. Alennusta ei voida myöntää jälkikäteen.Matkaan tulee aina sisältyä lento + hotelli tai lento + risteily. Etu koskee vain Plussa-kortin haltijaa, ja kortin haltijan tulee olla mukana matkalla. Vain 1 etu/matkavaraus. Plussa-etua ei myönnetä Matkajokerista (määrittelemätön majoitus). Plussa-etu koskee vain uusia varauksia.

* Rantalomakohteisiin kuuluvat matkat Eurooppaan, Kanariansaarille, Egyptiin, Kap Verdelle, Turkkiin, Arabiemiraatteihin sekä Gambiaan.

Lue lisääPlussa-asiakkaana nautit Kylpylähotelli Rauhalahden minilomasta tarjoushintaan

Äiti-Lötjönen kyllä tietää, kuinka kurkkunaamio ja lämmin kylpy rentouttavat. Mutta toivoessaan kylpylälomaa, äiti ei tarkoittanut aivan tätä…

Kylpylähotelli Rauhalahdessa Kuopiossa vietät rentouttavan miniloman luonnon keskellä.

Edulliset syksyn Plussa-kylpyläyöt 59 €/hlö/vrk/2hh, minimi 2 vrk. Sisältää aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Tarjous on voimassa 1.9.-5.10.2018. Varaa tarjoushintainen majoitus koodilla PLUSSA.

Plussa-perheloma kylpylässä: 133 €/huone/vrk, minimi 2 vrk. Maks. 4 hlöä, joista 1-2 aikuista ja lapset alle 17 v. Voimassa 8.10.-4.11.2018. Sisältää aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä koulujen syyslomaviikoilla runsaasti ohjelmaa lapsiperheille. Varaa tarjoushintainen majoitus koodilla PLUSSA.

Tutustu Rauhalahteen: www.rauhalahti.fi/

Edut kerryttävät myös Plussa-pisteitä!

 Finnkinon leffoista saat Plussa-kortilla keskiviikkoisin 20% alennusta

”Elokuvailta!” ilmoittaa isä-Lötjönen ja toteuttaa perheen teinin toiveen leffaillasta. Otetaan valkokangas esille, kuumennetaan popparit, asetetaan perhe sohvalle ja elämys on valmis – isän mielestä.

Finnkinon teattereissa kautta maan Plussa-kortilla keskiviikkoisin 20 % alennusta elokuvalipun hinnasta.

Alennuksen saat vilauttamalla Plussa-korttia teatterin kassalla tai Finnkinon verkkokaupasta kuukausittain vaihtuvalla etukoodilla.

Lipun hinta Plussa-kortilla 7,60–13,20 € (norm. 9,50–16,50 €). Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Max. 4 lippua/Plussa-kortti tai etukoodi. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.

Lue lisää edusta

Lue myös Helsingin Itä-Keskukseen marraskuussa avautuvasta täysin uudesta ja huippumodernista IMAX-elokuvateatterista

 

 

 Naantalin ja Ruissalon kylpylät hemmottelevat Plussa-asiakkaita edullisemmin

Kylpylämeininki jatkuu virkistävillä jalkakylvyillä, jotka isä-Lötjönen huolehti ja hoiti suitsait puutarhaan perheen naisille.  ”Äiti tää tulee Instaan, älä näytä tolta!”

Tarjoukset Plussa-kortilla Naantaliin ja Ruissaloon:
2 vrk -20 % päivän hinnasta, lisävuoteet 15,-/vrk/lapsi 4-16 v.).
Tarjous on voimassa Plussa-kortilla 1.9.-31.10.2018. Varaukset kampanjatunnuksella PERHEPLUSSA naantalispa.fi tai ruissalospa.fi tai p. 02 44 55 100
Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.

Majoitustarjouksen yhteyteen saat hemmotteluhoidot etuhintaan:
- Naantalin Kylpylä: Kauneuskeskus Bellezzan hemmotteluhoito kasvoille (50 min) -20 %
- Ruissalon Kylpylä: Aromaattinen hieronta (50 min) -20 %
Varaukset kampanjatunnuksella PERHEPLUSSA p. 02 44 55 100

 

 HopLopista saat Plussaa, muista näyttää korttiasi!

”HopLoppiin, HopLoppiin!” iloitsee pikkukaveri toiveikkaasti. Mutta isällä onkin seikkailupuistoa oivallisempi idea, jonka voi toteuttaa välittömästi kotona: oma pallomeri uima-altaassa. Olisiko sittenkin ollut paikallaan reissu HopLopiin?

Onks teidän perheessä lapsia kolmesta viiteen? Ja tykkäätte kaikki pitää kreisikivaa? Ja teitä ehkä kiinnostais perhelippu, joka sattuu olemaan ihan huikeessa tarjouksessa?

HopLop on liki kahdenkymmenen toimipisteen verkostolla Suomen johtava liikunta­seikkailu­puistojen ketju ja suurin yksityinen lasten liikuttaja Suomessa. Uskomme vahvasti lasten liikunnallisen leikin positiivisiin vaikutuksiin lapsen elämässä ja yhteiskunnassa. Tervetuloa tutustumaan HopLop-puistoihin!