K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Mitä enemmän käytät korttiasi, sitä runsaammin saat etuja!

Korttiasi käyttämällä lunastat Plussa-etusi ostoksia tehdessäsi ja samalla varmistat myös jatkossa saamasi edut. Näin kartutat pisteitäsi, joiden kertyessä myös Plussa-rahasi määrä kasvaa. Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä henkilökohtaisemmin K-Plussan avulla voi myös kauppiaasi palvella sinua: juuri sinulle sopivilla tuote-eduilla ja oikeanlaisella kaupan valikoimalla. Näin Plussasta tulee ajan kanssa sinulle vieläkin parempi ja henkilökohtaisempi.

Joko tunnet ikioman Oma Plussasi? 

Oma Plussassa voit milloin tahansa tarkistaa henkilökohtaiset etusi ja seurata pisteittesi ja Plussa-rahasi määrää. Rekisteröidyttyäsi omille sivuillesi voit valtuuttaa taloutesi rinnakkaiskortin haltijat käyttämään Plussa-rahaa. Tarvitessasi saat heti apua asiakaspalvelijaltamme K-Plussa chatin kautta.

Plussa-korttisi kadoksissa ei hätää

Missä kortti….? Kirjaudu Oma Plussaan ja ilmoita korttisi katoamisesta. K-Plussa-ominaisuudella varustettujen pankin maksukorttien poistaminen tai kadonneeksi ilmoittaminen hoituu pankin asiakaspalvelun kautta

 

K-Plussa Chat auttaa pikaisesti pulmissasi

Ihmetteletkö Plussa-pisteittesi kertymistä, Plussa-rahan maksamista, haluatko antaa palautetta: K-Plussa Chat palvelee sinua sivun oikeassa alareunassa, ole hyvä!

K-Ruoka-appi - ideoita ja inspiraatiota arkesi!   

Kun lataat K-Ruoka-sovelluksen puhelimeesi, voit aina tarkistaa mitä oma K-ruokakauppasi tarjoaa edullisesti juuri sinulle.
www.k-ruoka.fi/mobiilisovellus

 

Tiesitkö, että K-ruoka-sovelluksessa näet myös Plussa-pisteesi? 

K-ruoka-sovelluksessa voit henkilökohtaisten tarjousten, ostoslistan, suositusten ja inspiraation lisäksi seurata Plussa-pisteitäsi ja Plussa-kortilla saamiesi etujen määrää.
www.k-ruoka.fi/mobiilisovellus

Takuukuittisi ovat tallessa!  

Ei enää hukassa olevia kuitteja, sillä K-Plussan Takuukuittipalvelu auttaa pitämään ostosten takuukuittitiedot tallessa. Kuittitiedot tallentuvat seuraavista kaupoista: K-market, K-supermarket ja K-citymarket. Tiedot tallentuvat automaattisesti ostotapahtuman yhteydessä ja niitä voi tarkastella kirjautumalla Oma Plussaan.
Lue lisää >>

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot