K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

K-Plussan Takuukuittipalvelu auttaa pitämään ostosten takuukuittitiedot tallessa. Tuotteiden tiedot löytyvät helposti niitä myöhemmin tarvittaessa.

Kuittitiedot tallentuvat seuraavista kaupoista: K-market, K-supermarket ja K-citymarket.

Takuukuittitiedot tallentuvat automaattisesti ostotapahtuman yhteydessä, ja niitä pääsee tarvittaessa tarkastelemaan kirjautumalla. Palvelu tallentaa takuuajan lisäksi tuotteen nimen, ostopaikan, ostoajankohdan ja hinnan. Tiedot voi myös tulostaa ja ottaa mukaan kauppaan muistilapuksi. Takuutiedot näkyvät palvelussa muutama päivä ostotapahtuman jälkeen ja vielä puoli vuotta takuuajan päättymisestä.

Kirjaudu Oma Plussaan sivun vasemmassa yläkulmassa olevan kirjautumislaatikon kautta. Tämän jälkeen siirry Takuukuittipalvelun sivulle Oma Plussa/Takuukuittipalvelu.


Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot