Tulosta Tallentaa

Opiskelijan K-Plussan säännöt

Opiskelijan K-Plussa -asiakkuuteen on oikeutettu täysi-ikäinen päätoiminen korkeakouluopiskelija, joka on taloutensa Plussa-asiakkuuden haltija. Opiskelijan K-Plussan piirissä ovat suomalaiset korkeakoulut.

Opiskelijuus todennetaan henkilön korkeakoulusähköpostin avulla, ja osallistuessaan ohjelmaan henkilö suostuu siihen, että Kesko tallentaa korkeakoulusähköpostiosoitteen, jolle asiakkuus on tilattu. Opiskelijan K-Plussa on voimassa 31.8.2018 saakka, mutta henkilö voi omalla ilmoituksellaan erota ohjelmasta Oma Plussan kautta. 

Opiskelijan K-Plussa -asiakkaat ovat oikeutettuja yhteensä 5% ostohyvitykseen. Ostohyvitys kertyy K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market sekä Neste K –ketjun kaupoista tehdyistä ostoista. Edellä mainittujen lisäksi ostohyvitystä kertyy sopimuksenvaraisista Kespro-asiakassopimuskaupoista. 

Hyvitys kertyy ruokaostoksista, joita Opiskelijan K-Plussa -talous, eli pääkortin haltija ja mahdolliset rinnakkaiskortin haltijat, ovat tehneet kalenterikuukauden aikana. Tarkemman listauksen ostohyvitystä kerryttävistä tuotteista löydät täältä. Ostohyvitystä maksetaan, mikäli Opiskelijan K-Plussa -talous on ostanut ostohyvitystä kerryttäviä tuotteita vähintään 75 euron arvosta kalenterikuukauden aikana. Ostohyvitystä kertyy kalenterikuukauden ostoista enintään 25 euroa, mikä tarkoittaa 500 euron ostoja. Näiden ehtojen mukaista ostohyvitystä kertyy Opiskelijan K-Plussa -taloudelle Lisä-Plussana.  

Mikäli talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6500 euroa, talous liitetään K-ryhmän Parhaiden asiakkaiden ohjelmaan ja opiskelijaohjelma talouden osalta päättyy. Voit lukea lisää K-ryhmän Parhaista asiakkaista täältä.

Yhtiö pidättää oikeuden peruuttaa kortilla oleva opiskelijaominaisuus, mikäli ominaisuutta väärinkäytetään.