Tulosta Tallentaa

Opiskelijan K-Plussan säännöt

Opiskelijan K-Plussa -asiakkuuteen on oikeutettu täysi-ikäinen päätoiminen korkeakouluopiskelija, joka on taloutensa Plussa-asiakkuuden haltija. Opiskelijan K-Plussan piirissä ovat suomalaiset korkeakoulut.

Opiskelijuus todennetaan henkilön korkeakoulusähköpostin avulla, ja osallistuessaan ohjelmaan henkilö suostuu siihen, että Kesko tallentaa korkeakoulusähköpostiosoitteen, jolle asiakkuus on tilattu. Opiskelijan K-Plussa on voimassa 31.8.2020 saakka, mutta henkilö voi omalla ilmoituksellaan erota ohjelmasta Oma Plussan kautta. 

Opiskelijan K-Plussa -asiakkaat ovat oikeutettuja yhteensä 5% ostohyvitykseen. Ostohyvitys kertyy K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market sekä Neste K -ketjun kaupoista tehdyistä ostoksista. Edellä mainittujen lisäksi ostohyvitystä kertyy sopimuksenvaraisista Kespro-asiakassopimuskaupoista.

Hyvitys kertyy ruokaostoksista, joita Opiskelijan K-Plussa -talous, eli pääkortin haltija ja mahdolliset rinnakkaiskortin haltijat, ovat tehneet kalenterikuukauden aikana. Tarkemman listauksen ostohyvitystä kerryttävistä tuotteista löydät täältä. Ostohyvitystä maksetaan, mikäli Opiskelijan K-Plussa -talous on ostanut ostohyvitystä kerryttäviä tuotteita vähintään 75 euron arvosta kalenterikuukauden aikana. Ostohyvitystä kertyy kalenterikuukauden ostoista enintään 25 euroa, mikä tarkoittaa 500 euron ostoja. Näiden ehtojen mukaista ostohyvitystä kertyy Opiskelijan K-Plussa -taloudelle Lisä-Plussana.  

 

Yhtiö pidättää oikeuden peruuttaa kortilla oleva opiskelijaominaisuus, mikäli ominaisuutta väärinkäytetään.

K-Plussan säännöt
Sulje