Tulosta Tallentaa

K-Plussa-pisteiden lahjoitus hyväntekeväisyyteen -säännöt

K-Plussa-asiakkaalla on mahdollisuus lahjoittaa keräämiään K-Plussa-pisteitä vastaava rahamäärä hyväntekeväisyyteen.


Lahjoituspäätöksen tekeminen

K-Plussa-asiakas voi tehdä lahjoituspäätöksensä www.plussa.com:ssa Oma K-Plussa –osiossa tai soittamalla K-Plussa-asiakaspalveluun 010 19 8604 ark. ma-pe 9-21 ja la 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu. Ilmoituksen voi tehdä pääkortinhaltija.

Lahjoitus tulee voimaan heti ja on voimassa toistaiseksi. Lahjoitus koskee kalenterikuukauden aikana kerättyjä täysiä tuhansia K-Plussa-pisteitä.

K-Plussa-asiakas voi valintansa mukaan lahjoittaa hyväntekeväisyyteen kuukausittain kaikki K-Plussa-pisteensä tai valitsemansa enimmäispistemäärän täysinä tuhansina pisteinä (1000 K-Plussa-pistettä = 5 €). Mikäli asiakas lahjoittaa hyväntekeväisyyteen vain osan K-Plussa-pisteistään, saa hän lahjoitettavan määrän yli jäävät täydet tuhannet K-Plussa-pisteet käyttöönsä.
K-Plussa-asiakas voi muuttaa lahjoituspäätöstään ilmoittamalla siitä edellä mainituilla tavoilla.


Hyväntekeväisyyskohteet

Kesko Oyj valitsee hyväntekeväisyyskohteet ja ilmoittaa ne www.plussa.com:ssa. K-Plussa-asiakas voi valita yhden hyväntekeväisyyskohteen. Jos asiakas lahjoittaa K-Plussa-pisteitään hyväntekeväisyyteen osoittamatta kohdetta, jaetaan asiakkaan lahjoittama euromäärä tasan kaikille hyväntekeväisyyskohteille.

Mikäli Kesko Oyj:n hyväntekeväisyysyhteistyö tietyn kohteen kanssa päättyy, eikä K-Plussa-asiakas valitse uutta hyväntekeväisyyskohdetta, jaetaan kyseisenä kuukautena ja siitä lähtien päättyneelle kohteelle osoitetut lahjoitukset tasan kaikille voimassaoleville hyväntekeväisyyskohteille.

Kesko Oyj voi tarkentaa lahjoituksen ohjautumisen hyväntekeväisyyskohteen kanssa tietylle kampanjalle tai tiettyyn tarkoitukseen, josta kerrotaan K-Plussa-asiakkaille Plussa.com-sivuilla.


Muuta

Kesko Oyj tilittää lahjoitusten yhteismäärän hyväntekeväisyyskohteille K-Plussa-pisteiden kertymiskuukautta seuraavan kalenterikuukauden loppuun mennessä.

Mikäli Kesko Oyj lopettaa koko hyväntekeväisyystoiminnon, ilmoitetaan siitä K-Plussa-asiakkaille. Tämän jälkeen K-Plussa-pisteet toimitetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle hänen valitsemallaan tavalla.