K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Näin Plussa-pisteet kertyvät

 

 

 

 

 

 

 

 

 Saat Plussa-verkostosta tekemistäsi ostoista peruspisteet periaatteella 1 € = 1 Plussa-piste.
 
Tämän lisäksi saat palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella K-marketista ja K-supermarketista. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista tehdyistä ruokaostoksista ja osasta K-Plussan yhteistyökumppaneita.
K-Plussa Mastercard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista  31.12.2019 asti.

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä. Plussa-rahan kertymistä voit seurata Oma Plussassa, K-ruoka-mobiilisovelluksessa ja kuukausittain sähköpostiin lähetettävällä Plussa-tiedotteella, lue lisää Plussa-rahan seurannasta täältä.

Kun hankit kaikille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit, niin silloin koko perheen kaikkien Plussa-korttien ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi.

Peruspisteet ja palkintopisteet kertyvät

K-ruokakaupoista:
K-Market, K-Supermarket, ja muut K-kaupat. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista ja Neste K -asemilta tehdyistä ruokaostoksista.


K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Europcar, HopLop-puistot ympäri maan, Kylpylähotelli Rauhalahti ja A-lehtien (Apu, ApuKrypto, ApuRistikot, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Kotivinkki, Maku, Maku Kaneli ja Sokeri, Meidän Mökki, Meidän Talo, Tuulilasi, Trendi, Unelmien käsityöt, ViherPiha, Voi Hyvin, Image ja Mondo) kotimaan jatkuvista lehtitilauksista (määräaikaisista lehtitilauksista ei Plussa-pisteitä kerry).


Neste-asemien myymälöissä ja ravintoloissa tehdyt ostot kerryttävät sekä perus- että palkintopisteitä.

Restel-ravintoloista: Rax Buffet, Martina, Central ja Mestaritalli, Turussa Foija ja Restel Tapahtumaravintolat.


TallinkSiljan verkkopalvelun kautta ennakkoon ostetut laivamatkat tai tuotepaketit, jotka sisältävät laivamatkan.


Peruspisteet (1 euro = 1 piste) kertyvät

K-ryhmän muista ketjuista:
K-Citymarket käyttötavara, Kookenkä, Kenkäexpert, Intersport, Kesport, Budget Sport, K-Rauta, Hehku ja muut K-kaupat.

Saat Plussa-pisteitä valtuutetuista Volkswagen-, Audi- ja SEAT-merkkihuolloista ympäri maan.
Katso kaikki Plussa-pisteitä myöntävät merkkihuollot täältä >>

Lisäksi Volkswagen-, Audi-, ja SEAT-huolenpitosopimusasiakkaat saavat Plussa-pisteitä huolenpitosopimuksen kuukausierästä.

K-Caaran toimipisteistä asiakkaat saavat Plussaa huollon ja varaosaostojen lisäksi ajankohtaisista Plussa-kampanjoista. K-Caara on pääkaupunkiseudulla ja Turussa toimiva Suomen suurin Volkswagen-, Audi- ja SEAT- jälleenmyyjäketju, joka tarjoaa kaikki autoliikkeen palvelut automyynnin ja huoltopalveluiden osalta.

K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Askosta ja Sotkasta, elämyskylpylä Flamingo Spa:sta ja Neste-asemilla tankkaamisesta. Kun käytät korttiasi tankkauksen yhteydessä, kerrytät Plussa-pisteitä myös Neste-palvelu ja -automaattiasemilla. Neste-kortilla maksettaessa, sekä Nesteen Express-asemilla sen sijaan pisteitä ei kerry.


Lisä-Plussa

Voit saada Plussa-pisteitä myös K-ketju- tai -toimialakohtaisissa Lisä-Plussa-kampanjoissa. Lisä-Plussat näkyvät omana rivinään asiakkaan pistetiedotteella ja Plussa.comissa. Lisä-plussat eivät vaikuta palkintopistekertymään.


Lisätietoa Plussa-pisteiden kertymisestä

Plussa-pisteet kertyvät maksettaessa ostoksia käteisellä, ja yksityiskäyttöön myönnetyllä henkilökohtaisella Visa- ja Mastercard-kortilla sekä Plussa-korttia näyttämällä. Plussa-pisteet kertyvät automaattisesti, kun maksat K-Plussa Mastercard -kortilla ja K-Plussa-ominaisuudella varustetuilla OP:n, Nordean tai Danske Bankin maksukorteilla. Näiden korttien K-Plussa-ominaisuutta voit käyttää myös maksaessasi muilla K-Plussan hyväksymillä maksuvälineillä. Plussa-pisteet eivät kerry K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa näyttämällä.

Kuluttaja-asiakkaat saavat Plussa-pisteitä kaikista K-Raudoista tehdyistä ostoista, myös toimitusmyynnistä ja erilaisista palveluista. K-Rauta maatalous yhdistelmäkaupoista Plussa-pisteitä saa ainoastaan K-Raudan tuotteista. K-Rauta- tai K-Rauta maatalous -kaupoista Plussa-pisteitä ei kerry laskutuskaupasta ja sopimusalennuksista.

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot