K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Näin Plussa-pisteet kertyvät

 

 

 

 

 

 

 

 

 Saat Plussa-verkostosta tekemistäsi ostoista peruspisteet periaatteella 1 € = 1 Plussa-piste.
 
Tämän lisäksi saat palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella K-marketista ja K-supermarketista. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista tehdyistä ruokaostoksista ja osasta K-Plussan yhteistyökumppaneita.
K-Plussa Mastercard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista  31.12.2021 asti.

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä. Plussa-rahan kertymistä voit seurata Oma Plussassa, K-ruoka-mobiilisovelluksessa ja kuukausittain sähköpostiin lähetettävällä Plussa-tiedotteella, lue lisää Plussa-rahan seurannasta täältä.

Kun hankit kaikille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit, niin silloin koko perheen kaikkien Plussa-korttien ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi.

Peruspisteet ja palkintopisteet kertyvät

K-ruokakaupoista:
K-Market, K-Supermarket, ja muut K-kaupat. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista tehdyistä ruokaostoksista ja Neste K -asemien myymälöissä ja ravintoloissa tehdyistä ostoksista.


K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Neste-asemien myymälöissä ja ravintoloissa tehdyt ostot kerryttävät sekä perus- että palkintopisteitä.


TallinkSiljan verkkopalvelun kautta ennakkoon ostetut laivamatkat tai tuotepaketit, jotka sisältävät laivamatkan. 
Korona aiheuttaman poikkeustilanteen takia Tallink Siljan matkavaraukset eivät kerrytä Plussa-pisteitä toistaiseksi.

 


Peruspisteet (1 euro = 1 piste) kertyvät

K-ryhmän muista ketjuista:
K-Citymarket käyttötavara, Kookenkä, Kenkäexpert, Intersport, Kesport, Budget Sport, K-Rauta, ja muut K-kaupat.

Saat Plussa-pisteitä valtuutetuista Volkswagen-, Audi- ja SEAT-merkkihuolloista ympäri maan.
Katso kaikki Plussa-pisteitä myöntävät merkkihuollot täältä >>

Lisäksi Volkswagen-, Audi-, ja SEAT-huolenpitosopimusasiakkaat saavat Plussa-pisteitä huolenpitosopimuksen kuukausierästä.

K-Caaran toimipisteistä asiakkaat saavat Plussaa huollon ja varaosaostojen lisäksi ajankohtaisista Plussa-kampanjoista. K-Caara tarjoaa kaikki autoliikkeen palvelut automyynnin ja huoltopalveluiden osalta. Katso kaikki K-Caaran toimipisteet www.k-caara.fi/yhteystiedot

K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Hanko Sushi, Classic American Diner ja Pizzarium -ravintoloista ja Neste-asemilla tankkaamisesta. Kun käytät korttiasi tankkauksen yhteydessä, kerrytät Plussa-pisteitä myös Neste-palvelu ja -automaattiasemilla. Neste-kortilla maksettaessa, sekä Nesteen Express-asemilla sen sijaan pisteitä ei kerry.


Lisä-Plussa

Voit saada Plussa-pisteitä myös K-ketju- tai -toimialakohtaisissa Lisä-Plussa-kampanjoissa. Lisä-Plussat näkyvät omana rivinään asiakkaan pistetiedotteella ja Plussa.comissa. Lisä-plussat eivät vaikuta palkintopistekertymään.


Lisätietoa Plussa-pisteiden kertymisestä

Plussa-pisteet kertyvät maksettaessa ostoksia käteisellä, ja yksityiskäyttöön myönnetyllä henkilökohtaisella Visa- ja Mastercard-kortilla sekä Plussa-korttia näyttämällä. Plussa-pisteet kertyvät automaattisesti, kun maksat K-Plussa Mastercard -kortilla ja K-Plussa-ominaisuudella varustetuilla OP:n, Nordean, Danske Bankin tai Säästöpankin maksukorteilla. Näiden korttien K-Plussa-ominaisuutta voit käyttää myös maksaessasi muilla K-Plussan hyväksymillä maksuvälineillä. Plussa-pisteet eivät kerry K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa näyttämällä.

Kuluttaja-asiakkaat saavat Plussa-pisteitä kaikista K-Raudoista tehdyistä ostoista, myös toimitusmyynnistä ja erilaisista palveluista.Plussa-pisteitä ei kerry laskutuskaupasta ja sopimusalennuksista. K-Rauta Lantmännen Agro yhdistelmäkaupoista Plussa-pisteitä saa ainoastaan K-Raudan tuotteista.

Asiakkaan ja Keskon välinen Plussa-sopimus on henkilökohtainen (K-Plussa-säännöt 2.1.), joten asiakkaan kuollessa sopimus oikeuksineen ja velvollisuuksineen päättyy automaattisesti. Jos taloudessa on rinnakkaiskortteja, ne eivät tämän jälkeen kerrytä Plussa-pisteitä eikä niillä saa Plussa-etuja.

Plussa raha on K-Plussan sääntöjen mukaisesti alennusoikeus K-ryhmän kaupoista tehtyihin ostoihin. Plussa-raha ei kuulu kuolinpesän varoihin tai perintöverotuksen piiriin, koska alennusoikeutta ei voi nostaa rahana Plussa-tililtä.

Halutessaan edesmenneen asiakkaan rinnakkaiskorttilaiset saavat maksutta oman Plussa-asiakkuuden. Hakemuksen saa K-Plussan asiakaspalvelusta www.plussa.com/asiakaspalvelu.

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot