K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Näin Plussa-pisteet kertyvät

 

 

 

 

 

 

 

 

 Saat Plussa-verkostosta tekemistäsi ostoista peruspisteet periaatteella 1 € = 1 Plussa-piste.
 
Tämän lisäksi saat palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella K-marketista ja K-supermarketista. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista tehdyistä ruokaostoksista ja osasta K-Plussan yhteistyökumppaneita.
K-Plussa Mastercard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista  31.3.2018 asti.

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä. Plussa-rahan kertymistä voit seurata Oma Plussassa, K-ruoka-mobiilisovelluksessa ja kuukausittain sähköpostiin lähetettävällä Plussa-tiedotteella, lue lisää Plussa-rahan seurannasta täältä.

Kun hankit kaikille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit, niin silloin koko perheen kaikkien Plussa-korttien ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi.

Peruspisteet ja palkintopisteet kertyvät

K-ruokakaupoista:
K-Market, K-Supermarket, ja muut K-kaupat. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista ja Neste K -asemilta tehdyistä ruokaostoksista.


K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Europcar, HopLop-puistot ympäri maan, Kylpylähotelli Rauhalahti, Kylpylähotelli Päiväkumpu ja A-lehtien (Apu, ApuKrypto, ApuRistikot, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Kotivinkki, Maku, Maku Kaneli ja Sokeri, Meidän Mökki, Meidän Talo, Tuulilasi, Trendi, Unelmien käsityöt, ViherPiha, Voi Hyvin, Image ja Mondo) kotimaan kestotilauksista.


Neste-asemien myymälöissä ja ravintoloissa tehdyt ostot kerryttävät sekä perus- että palkintopisteitä.

Restel-verkostosta: Cumulus City & Resort, Holiday Inn, Helsingissä Crowne Plaza, Hotel Indigo ja Seurahuone -hotelleista sekä ravintoloista Rax Buffet, Grand Star Café, Nightlife, Hemingway’s, Parnell’s, Huviretki, Martina, Mario, Wanha Mestari, Central, Baker's, Primula, Vespa, Kaarle XII,  Grillsson ja Mestaritalli, Turussa Foija ja Restel Tapahtumaravintolat. TallinkSiljan verkkopalvelun kautta ennakkoon ostetut laivamatkat tai tuotepaketit, jotka sisältävät laivamatkan.


Peruspisteet (1 euro = 1 piste) kertyvät

K-ryhmän muista ketjuista:
K-Citymarket käyttötavara, Kookenkä, Kenkäexpert, Intersport, Kesport, Budget Sport, K-Rauta, Hehku ja muut K-kaupat. K-maatalouskaupoista Plussa-pisteiden kertyminen loppui 1.6.2017

K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Askosta ja Sotkasta, elämyskylpylä Flamingo Spa:sta ja Neste-asemilla tankkaamisesta. Kun käytät korttiasi tankkauksen yhteydessä, kerrytät Plussa-pisteitä myös Neste-palvelu ja -automaattiasemilla. Neste-kortilla maksettaessa, sekä Nesteen Express-asemilla sen sijaan pisteitä ei kerry.

Peruspisteet kertyvät asiakkaan maksaessa varaosaostoista sekä huoltopalveluista VV-Auton toimipisteistä.

VV-Autotalot Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva Suomen suurin Volkswagen-, Seat- ja Audi- jälleenmyyjäketju, joka tarjoaa kaikki autoliikkeen palvelut sekä automyynnin että jälkimarkkinoinnin osalta.

Turussa toimiva Turun VV-Auto Oy tarjoaa vastaavat Volkswagen-ja Audi-palvelut sekä Seat-huollon Turun alueella.

Kuopion, Tampereen ja Salon Yamaha Centereistä Plussa-pisteiden kertyminen loppui 30.6.2017.


LisäPlussa

Voit saada Plussa-pisteitä myös K-ketju- tai -toimialakohtaisissa Lisä-plussa-kampanjoissa. Lisä-plussat näkyvät omana rivinään asiakkaan pistetiedotteella ja Plussa.comissa. Lisä-plussat eivät vaikuta palkintopistekertymään.


Lisätietoa Plussa-pisteiden kertymisestä

Plussa-pisteet kertyvät maksettaessa ostoksia käteisellä, ja yksityiskäyttöön myönnetyllä henkilökohtaisella Visa- ja Mastercard-kortilla sekä Plussa-korttia näyttämällä. Plussa-pisteet kertyvät automaattisesti, kun maksat K-Plussa Mastercard -kortilla ja K-Plussa-ominaisuudella varustetuilla OP:n, Nordean tai Danske Bankin maksukorteilla. Näiden korttien K-Plussa-ominaisuutta voit käyttää myös maksaessasi muilla K-Plussan hyväksymillä maksuvälineillä.

Kuluttaja-asiakkaat saavat Plussa-pisteitä kaikista K-Raudoista tehdyistä ostoista, myös toimitusmyynnistä ja erilaisista palveluista. K-Rauta K-maatalous yhdistelmäkaupoista Plussa-pisteitä saa ainoastaan K-Raudan tuotteista. K-Rauta- tai K-Rauta K-maatalous -kaupoista Plussa-pisteitä ei kerry laskutuskaupasta ja sopimusalennuksista.

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot