K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Plussa-rahan käyttäminen

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa Plussa-tilillesi aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä ostoistasi. Kertynyttä Plussa-rahaa voit käyttää lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Plussa-rahan voi käyttää ainoastaan ostojen maksamisen yhteydessä ostojesi loppusumman alennuksena. Kuukausittain kertyvän Plussa-rahan voimassaoloaika on 13 kuukautta. Käytössäsi olevan Plussa-rahan määrän ja viimeiset käyttöpäivät näet kirjautumalla Oma Plussaan.
Plussa-rahaa voit nyt käyttää myös kaikkien Neste-asemien sisäkassoilla.

 

HUOM! Maalis- ja elokuun 2020 välisenä aikana vanhentuvan Plussa-rahan käyttöaikaa on pidennetty syyskuun loppuus saakka. Varmistathan, että hyödynnät oman Plussa-rahasi K-kaupassa asioidessasi!

 

NÄIN KÄYTÄT PLUSSA-RAHAA KAUPAN MAKSUPÄÄTTEELLÄ

 

Plussa-tilille kertynyt Plussa-raha näkyy kaupan maksupäätteellä. Toimi näin maksaessa ostoksesi:

● Käytä Plussa-korttiasi maksupäätteessä, jolloin se näyttää paljonko sinulla on Plussa-rahaa käytössäsi

● Maksupäätteen ruudulla kysytään Haluatko käyttää Plussa-rahaa?

● Vastaa valitsemalla painikkeista KYLLÄ tai EN  Maksa jäljelle jäävä loppusumma haluamallasi tavalla


KYLLÄ  =  Käytän Plussa-rahan tämän ostoksen summan alennuksena
EN  =  En käytä Plussa-rahaa nyt, vaan pidän sen tallessa myöhempää käyttöä varten

● Jos Plussa-rahaa jää maksamisen jälkeen jäljelle, se jää tilille seuraavia ostoksiasi varten.

 


PLUSSA-RAHAN SÄÄSTÄMINEN

Jos haluat säästää Plussa-rahan myöhempään käyttöön, voit ohjata kertyvän rahan säästöön. Tämän voit tehdä kirjautumalla Oma Plussaan ja aktivoimalla säästämisen tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun. Säästöön ohjauksen jälkeen kaupan maksupääte ei näytä kertynyttä Plussa-rahaa, joten säästyt KYLLÄ/EN-valinnan tekemiseltä maksupäätteellä, kun kertynyt raha siirtyy automaatisesti säästöön.
Kun haluat vapauttaa säästössä olevan rahan käyttöösi, voit tehdä sen Oma Plussassa tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun. Jos vapautat rahat säästöstä klo 18 mennessä, voit maksaa rahalla seuraavana aamuna. Jos raha vapautetaan säästöstä klo 18 jälkeen, raha on käytössäsi viimeistään kahden päivän kuluessa, kun raha siirretään Plussa-järjestelmästä Plussa-tilille.


RINNAKKAISKORTINHALTIJAN VALTUUTTAMINEN KÄYTTÄMÄÄN PLUSSA-RAHAA

Plussa-talouden pääkortin haltija voi halutessaan valtuuttaa talouden rinnakkaiskortinhaltijan käyttämään Plussa-rahaa. Ilman valtuutusta maksupääte ei näytä rinnakkaiskortinhaltijalle Plussa-raha saldoa, eikä hän voi sitä käyttää. Valtuutuksen voi tehdä Oma Plussassa tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun.

 

PLUSSA-RAHAN LAHJOITTAMINEN HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN

Jos haluat lahjoittaa keräämäsi Plussa-pisteet hyväntekeväisyyteen, tee siitä ilmoitus Oma Plussa -sivuilla tai ota yhteyttä K-Plussan asiakaspalveluun.Hyväntekeväisyyteen lahjoittamasi pisteet näkyvät Plussa-tiedotteella sekä Oma Plussa -sivuilla. Hyväntekeväisyyskohteista tiedotetaan näillä sivuilla.

Katso kaikki K-Plussan hyväntekeväisyyskohteet


PLUSSAN HETI-ETU

Plussan Heti-etu tarkoittaa sitä, että saat alennuksen hinnasta heti ostotilanteessa näyttämällä Plussa-korttia.  Heti-etua käyttäessäsi Plussa-pisteitä ei kerry. Saat Heti-etua K-Raudasta.

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot