K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-pisteitä kertyy, kun aina maksaessasi ostoksiasi käytät Plussa-korttiasi. Kun muistat käyttää korttiasi jokaisen ostoksesi yhteydessä, varmistat myös Plussa-tarjoukset. Plussa-korttisi käytön mukaan saat myös henkilökohtaisia, juuri sinulle sopivia, aiempiin ostoihisi perustuvia etuja.

Kaupan kassalla asioidessassi saat edut ja pisteet, kun käytät magneettijuovaista Plussa-korttiasi maksupäätteessä tai viet lähiluettavan korttisi maksupäätteen viereen. Pankin maksukorttiin kannattaa liittää K-Plussa, näin maksamisen lisäksi mitään muita toimenpiteitä ei tarvita Plussien kerryttämiseksi - helppoa, vai mitä! Kun hankit K-Plussa Mastercardin, saat Plussaa tuplasti vuoden 2021 loppuun saakka.

Plussa-kortti

Plussa-kortilla keräät rahanarvoisia Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää monipuoliset Plussa-tarjoukset. Saat korttihakemuksen K-ryhmän kaupasta tai voit täyttää hakemuksen Plussa.comissa.
Tilaa kortti

Hanki kaikille yli 7 vuotiaille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit. Silloin koko perheen Plussa-ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi. Plussa-kortin rinnakkaiskortin voit hankkia jokaiselle 7 vuotta täyttäneelle perheenjäsenelle. Kirjautumalla Oma K-Plussa-palveluun voit kohdassa Omat tiedot tilata rinnakkaiskortin.

K-Plussa Maksuaika on markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti 

K-Plussa Mastercard-kortit uudistuvat. Uudistus tuo mukanaan uuden tuotenimen ja ulkoasun. Kortti on jatkossa nimeltään K-Plussa Maksuaika. Saat uuden korttisi postitse kotiin joulukuussa. Lisätietoja uudistuksesta löydät osoitteesta op.fi/korttiuudistus.

Mikä on K-Plussa Maksuaika?

K-Plussa Maksuaika -kortti on tuttu K-Plussa-kortti sekä käytännöllinen maksu-, etu- ja luottokortti yhdessä paketissa.

Saat kaikki Plussa-edut ja -pisteet kätevästi yhdellä kortilla. Lisäksi kerrytät sillä Plussa-rahaa entistäkin nopeammin: Maksaessasi K-Plussa Maksuaika -kortilla K-ketjun kaupoissa, saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet ruokaostosten lisäksi lukuisista muista hankinnoistasi 31.12.2021 saakka. LisäPlussa-pisteitä ei kerry autohuolloista eikä verkkokauppaostoksista eivätkä ne vaikuta palkintopistekertymään.

Jos olet hankkinut korttisi Askosta tai Sotkasta, uuden K-Plussa Maksuaika kortin (aiemmin K-Plussa Mastercard) hakeminen ja luottorajan korotuksen tekeminen ei valitettavasti ole enää myymälässä mahdollista.

Pankkien maksukortit Plussa-ominaisuudella

Plussa-ominaisuus maksukortissa mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi.

Plussa-ominaisuuden voit lisätä seuraaviin maksukortteihin: 


 

 • Nyt voit yhdistää K-Plussa-ominaisuuden myös Säästöpankin maksu- ja luottokortteihin.  

  K-Plussa-ominaisuuden yhdistäminen on mahdollista Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin, Visa Gold Credit/Debit -korttiin, Visa Debit -pankkikorttiin sekä Visa Debit Online -pankkikorttiin (aiempi Visa Electron -pankkikortti). 

  Lue lisää täältä

 

 • Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla selaimella verkkopankkiisi. Voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi niin, että haet uutta ”K-Plussa Mastercard Debit” tai ”K-Plussa Mastercard Credit Debit” -korttia. Korttihakemuksen löydät Kortit ja Valuutta / Hae korttia –osiosta. Uudesta kortista veloitetaan Danske Bankin palveluhinnaston mukainen maksu.
  Lue lisää täältä

 • OP:n asiakkaana voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi kirjautumalla op.fi-verkkopalveluun. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden OP-Visaan, OP-Visa Electroniin, OP-Visa Debitiin ja OP-Visa Debit Mobiiliin aina veloituksetta. K-Plussan lisäys ei vaikuta kortin muihin käyttöominaisuuksiin ja asiakastiedot pysyvät jatkossakin erillään, vaikka yhdellä kortilla on useampi ominaisuus.
  Lue lisää täältä

 • Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla verkkopankkiisi. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden Nordea Credit Mastercardiin, Nordea Gold Mastercardiin, Mastercard Premiumiin, Nordea Platinum Mastercardiin, Nordea Blackiin sekä Nordea Debitiin. Lisää Plussa-ominaisuus helposti verkkopankin kohdassa ”Päivittäiset raha-asiat > Kortit > Kortin uusinta ja muokkaus”. Uusi kortti saapuu sinulle noin kolmen viikon kuluessa. Uudesta kortista veloitetaan Nordean palveluhinnaston mukainen maksu.
  Lue lisää täältä 

MOBILEPAY JA PLUSSA 

MobilePay käy maksuvälineenä kaikissa K-ruokakaupoissa. Toisin kuin muut mobiilimaksuratkaisut, MobilePay toimii kaikilla älypuhelimilla ja kaikkien pankkien korteilla. Kun lisäät Plussa-kortin MobilePay-sovellukseen, sinulle muodostuu mobiilikäyttöä varten uusi Plussa-kortin numero, jolla saat samat Plussa-edut ja pisteet kuin muillakin Plussa-korttinumeroilla. Jos puhelin katoaa, voidaan poistaa MobilePayssa oleva Plussa-kortti, jolloin muut Plussa-kortit jäävät edelleen voimaan. Lue lisää >

 

Nyt voit yhdistää K-Plussa-ominaisuuden myös Säästöpankin maksu- ja luottokortteihin. Voit lisätä Plussa-tunnisteen Säästöpankin kortillesi veloituksetta ja lisäksi saat 5€ Plussa-rahaa, kun otat palvelun käyttöösi verkkopankissasi 31.10.2020 mennessä.

K-Plussa-ominaisuuden yhdistäminen on mahdollista Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin, Visa Gold Credit/Debit -korttiin, Visa Debit -pankkikorttiin sekä Visa Debit Online -pankkikorttiin (aiempi Visa Electron -pankkikortti).

Lue lisää täältä > (ohjaus verkkosivuilla: www.saastopankki.fi/kortit (markkinointiurl: 

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot