K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-pisteitä kertyy, kun aina maksaessasi ostoksiasi käytät Plussa-korttiasi. Kun muistat käyttää korttiasi jokaisen ostoksesi yhteydessä, varmistat myös Plussa-tarjoukset. Plussa-korttisi käytön mukaan saat myös henkilökohtaisia, juuri sinulle sopivia, aiempiin ostoihisi perustuvia etuja.

Kaupan kassalla asioidessassi saat edut ja pisteet, kun käytät magneettijuovaista Plussa-korttiasi maksupäätteessä tai viet lähiluettavan korttisi maksupäätteen viereen. Pankin maksukorttiin kannattaa liittää K-Plussa, näin maksamisen lisäksi mitään muita toimenpiteitä ei tarvita Plussien kerryttämiseksi - helppoa, vai mitä! Kun hankit K-Plussa Mastercardin, saat Plussaa tuplasti vuoden 2019 loppuun saakka.

Plussa-kortti

Plussa-kortilla keräät rahanarvoisia Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää monipuoliset Plussa-tarjoukset. Saat korttihakemuksen K-ryhmän kaupasta tai voit täyttää hakemuksen Plussa.comissa. Plussa-kortti maksaa 8,40 euroa.
Tilaa kortti

Hanki kaikille yli kuusi vuotiaille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit. Silloin koko perheen Plussa-ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi. Plussa-kortin rinnakkaiskortin voit hankkia jokaiselle kuusi vuotta täyttäneelle perheenjäsenelle. Kirjautumalla Oma K-Plussa-palveluun voit kohdassa Omat tiedot tilata rinnakkaiskortin.

K-Plussa MasterCard

K-Plussa Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti monipuolisilla K-Plussa-ominaisuuksilla. Kortissa ei ole avaus- tai vuosimaksua ja sillä voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä rahaa sekä Suomessa että ulkomailla sekä maksaa ostoksia verkkokaupassa.

Maksamalla ostoksesi K-Plussa Mastercard -kortillasi saat nyt kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikissa K-ketjujen kaupoissa, myös ruokaostoksilla. Etu on voimassa 31.12.2019 asti. Kampanjapisteet eivät vaikuta palkintopistekertymään.

Voit hakea uutta K-Plussa Mastercard -korttia tai korotusta nykyiseen luottorajaasi myös verkkohakemuksella käyttämällä omia pankkitunnuksiasi (Osuuspankki, Nordea, Handelsbanken, Ålandsbanken, Sampo ja/tai Sp/Pop).

Lue lisää ja hae K-Plussa Mastercard –korttia tai luottorajan korotusta


Pankkien maksukortit Plussa-ominaisuudella

Plussa-ominaisuus maksukortissa mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi.

Plussa-ominaisuuden voit lisätä seuraaviin maksukortteihin:
OP-Visa, OP-Visa Electron, OP-Visa Debit ja OP-Visa Debit Mobiili.
Lue lisää ja liitä Plussa-ominaisuus OP:n kortteihin Nordea Credit Mastercard, Nordea Gold Mastercard, Mastercard Premium, Nordea Platinum Mastercard ja Nordea Electron -kortteihin.
Lue lisää ja liitä Plussa-ominaisuus Nordean kortteihinDanske Bank Mastercard Debit -kortti
Lue lisää ja liitä Plussa-ominaisuus Danske Bank Mastercard -korttiin.

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot