K-Plussa 20 vuotta Juhla-arvonta, marraskuu 2018

Säännöt  

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä ja toteuttaja: 
Kesko Oyj/K Digital, PL1, 00016 Kesko  

3. Osallistumiskelpoisuus 
Arvontaan osallistuvat kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn Plussa-kortin haltijoita, lukuun ottamatta henkilöitä jotka ovat kieltäneet ostojensa rekisteröimisen Plussa-asiakastiedostoon, tai ovat arvonnan toteuttamiseen osallistuvia Kesko Oyj/K Digitalin työntekijöitä. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka eivät täytä näitä edellytyksiä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. 

2. Osallistumisaika
Osallistumisaika on 1.11.- 30.11.2017 ellei toisin ilmoiteta. 

3. Osallistuminen
Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 1.11.- 30.11.2017 ajanjaksolla Plussa-kortilla tehty rekisteröity ostos K-ryhmän kaupasta tai Plussa-verkostoon kuuluvalta kumppanilta, jolta ostettaessa asiakkaalle kertyy Plussa-pisteitä. 

Jokainen kuitti, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity Plussa-kortti, toimii yhtenä arpana. Osallistuminen arvontaan tapahtuu automaattisesti ostoskuitin tallentuessa Plussa-järjestelmään. Asiakkaan ei tarvitse tallentaa tai toimittaa kuitteja minnekään. 

4. Palkinnot

5. Arvonnan suorittaminen ja palkintojen luovutus
Järjestäjä arpoo voittajat ja ilmoittaa heille voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Voittajien etunimi, sukunimi ja paikkakunta julkaistaan osoitteessa Plussa.com/20v. Arvonta suoritetaan 13.12.2017.  

Hyväksyessään arvontavoiton vastaanottamisen, voittaja suostuu siihen, että hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. 

Voittajien on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Plussa-asiakastiedoissa olevilla yhteystiedoilla 31.1.2018 mennessä, arvotaan uusi voittaja 1.2.2018. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 1.3.2018 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota. 

Palkintoja ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, Plussa-asiakastiedostossa ei näy voittajan ikä, asiakas on kieltänyt ostojensa rekisteröinnin, osto on tehty yrityskortilla tai voittaja kuuluu K Digitalin henkilöstöön ja on osallistunut voittojen arvontaan, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja. 

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa arpajaisveron.  

7. Arvonnan säännöistä ja niiden noudattamisesta
Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.