K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

K-Plussa 20 vuotta

K-Plussa täyttää 20 vuotta

Voita 10 000 euroa matkarahaa, vw up! -henkilöauto, risteily, kylpyläloma...

Mikä on sinun ainutlaatuinen unelmasi, ehkä kaukomatka, auto tai kylpyläviikonloppu? Juhla-arvonnassamme voi toiveesi toteutua ja jokin huikeista palkinnoista saattaa osua kohdallesi – kunhan vain muistat käyttää Plussa-korttiasi marraskuussa ostoksia tehdessäsi!  

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 1.11.- 30.11.2017 ajanjaksolla Plussa-kortilla tehty rekisteröity ostos K-ryhmän kaupasta tai Plussa-verkostoon kuuluvalta kumppanilta, jolta ostettaessa kertyy Plussa-pisteitä. Tarkemmat tiedot arvonnasta löytyvät täältä.

Jokainen kuitti, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity Plussa-kortti, toimii yhtenä arpana. Osallistuminen arvontaan tapahtuu automaattisesti ostoskuitin tallentuessa Plussa-järjestelmään. Sinun ei tarvitse tallentaa tai toimittaa kuitteja minnekään, vaan Plussa-asiakkaanamme olet automaattisesti mukana upeiden palkintojen arvonnassa! K-Plussan 20-vuotissynttäriarvonnan palkinnot arvotaan 13.12.2017 ja kaikille onnekkaille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti.  

Mitä useimmin asioit ja käytät Plussa-korttiasi, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa jonkin upeista palkinnoistamme:

 

 Matkalahjakortti, arvo 10 000 euroa! Valitse vapaasti minne matkustat, milloin matkustat tai keiden seurassa haluat matkastasi nauttia. Tjäreborgin valikoimasta löydät varmasti juuri sinun haaveesi täyttävät vaihtoehdot, kohteena aurinkoranta tai kaupunkiloma – kymppitonnilla vois saada kummankin…! Tjäreborgin matkoista saat Plussa-asiakkaana aina alennusta.  
www.tjareborg.fi

 Volkswagen Up! -henkilöauto, arvo 13 168 euroa! Pieni ja taloudellinen neliovinen kaupunkiauto ei jätä ketään kylmäksi. Varsinkin kun auton väri on punainen! Arvonnassamme auto voi osua juuri sinun kohdallesi, kun vain käytät Plussa-korttiasi!
www.volkswagen.fi

 Remonttihommissa parhaat kaverit ovat Makita, Ryobi ja Bosch. Homma sujuu kunnollisilla sähkötyökaluilla ja niitähän ei ole koskaan liikaa!

2 kpl iskuporakoneita Makita HP1641FK  650 W, arvo 99 euroa
2 kpl heiluripistosahoja Ryobi EJ600A15  600W, arvo 79 euroa
Rullahiomakone Bosch PRR250 ES, arvo 99 euroa
www.k-rauta.fi

5 kpl lahjakortteja, arvo 100 euroa. Kookengistä löydät laajan valikoiman tunnettuja merkkikenkiä. Asiantunteva henkilökunta palvelee henkilökohtaisesti ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivat kengät joka tilanteeseen.
www.kookenka.fi

 

Tallinna hotellipaketti, arvo 570 euroa
Hotellimatka Tallinnaan sisältää kahden henkilön laivamatkat Business Loungessa ja yöpymisen  Tallink City  –hotellin Junior Junior Suitessa aamiaisineen. Palkinnon arvo on jopa 570€, kun matkustetaan viikonloppuna.

Tukholma luksusristeily, arvo 1029 euroa
Päivä Tukholmassa –risteily Helsingistä Commodore-luokassa, lahjakorttiin sisältyy aamiaiset Bon Vivant -ravintolassa. Nauti omasta rauhasta ja laivan monipuolisista palveluista herkutteluhetkineen.

5 kpl Päivä Tukholmassa –paketteja, arvo 629 euroa 
Päivä Tukholmassa –risteily Helsingistä DeLuxe-hytissä aamiaisineen, arvo jopa 629€. Miniloma naapuriin katkaisee arjen mukavasti.
www.tallinksilja.fi

2 kpl lahjakortteja, arvo 270 euroa. Vuorokauden mittainen loma Naantalin Kylpylässä, meren rannalla, sinulle ja hänelle. Majoitus kahdelle Deluxe-tason huoneessa, runsas buffet-aamiainen. Ja tietenkin, ylellinen kylpyläosasto  ja kuntosali ovat käytössänne koko vierailun ajan – unohtumattomia elämyksiä!
www.naantalispa.fi

2 kpl lahjakortteja, arvo 176 euroa. Vuorokauden loma kahdelle Ruissalon Kylpylässä, Turun saaristossa, linnan hovin entisillä metsästysmailla. Majoitus kahden hengen Minisviitissä, buffetaamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö kuuluvat pakettiin – virkistystä päästä varpaisiin!
www.ruissalospa.fi 


Audi-henkilöauto viikonlopuksi, arvo 300 euroa
. Saat Audin käyttöösi perjantai-illasta maanantai aamuun! Europcar kuuluu maailman johtaviin autonvuokrausyrityksiin ja se palvelee asiakkaitaan yli 170:ssa maassa. Suomessa Europcar palvelee 34 paikkakunnalla ja vuokrauksista kotimaassa saat Plussaa.
www.europcar.fi

10 kpl lahjakortteja, arvo 198 euroa. Cumulus City&Resort hotellit tarjoavat uudistuvia palveluita ja laajan valikoiman erilaisia hotelleja kaikkiin tarpeisiin kuten kaupunkilomalle, rentoutumiseen, liikematkustamiseen ja tilaisuuksien järjestämiseen. Voit katkaista arjen ja viettää pienen miniloman hyvässä seurassa.   
www.restel.fi

5 kpl lahjakortteja, arvo 100 euroa. Ravintola.fin lahjakortilla pääset nauttimaan laajasta valikoimasta erilaisten Restamax-ravintoloiden palveluista. Ravintolatarjonta ulottuu aina tunnelmaa tihkuvista pubeista aistikkaisiin illallisravintoloihin, unohtamatta moneen muuntuvia viihdemaailmoja ja yökerhoja. Sukeltaisitko mielelläsi mukaan?
www.ravintola.fi

8 kpl lehtitilausten vuosikertaa, arvo 80,10 – 264,60 euroa. Voittaessasi A-lehtien aikakauslehtitilauksen, voit viihtyä parhaiden juttujen seurassa koko ensi vuoden ajan. Valitse mieleistäsi luettavaa: Apu, Eeva, Trendi, Tuulilasi tai Maku. Tiesitkö, että A-lehtien tilauksista saa myös Plussa-pisteitä?
www.a-lehdet.fi

 5 kpl lahjakortteja, arvo 50 euroa. Neste lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste tai Neste K -asemilla. Tiesithän, että kerrytät Plussa-pisteitä Neste ja Neste K –asemien myymälä-, kahvila- ja pesuostoista sekä tietysti polttonesteistä.
www.neste.fi

5 kpl perhepaketteja, arvo 78 euroa. Spa sisäänpääsypaketit vesipuistoon 4 – 5 hengen kokoiselle perheelle eli 2 aikuista ja 2-3 lasta, iältään 3 – 13 vuotta.  Huomioithan että alle 3-vuotiaat lapset pääsevät vesipuistoon ilmaiseksi. Flamingo Spa tarjoaa jokaiselle jotakin ja varmasti ikimuistoisen päivän koko perheelle.

5 kpl lahjakortteja kahdelle, arvo 78 euroa. Flamingo Spa aikuisten kylpylän sisäänpääsypaketit kahdelle 18 vuotta täyttäneelle. Kylpylässä voi rentoutua hoitavassa mineraalialtaassa, kokeilla kuuden erilaisen saunan tunnelmia tai loikoilla lämmitetyillä lepodivaaneilla. Rauhoittumista ja hetkestä elämistä parhaimmillaan.
www.flamingospa.fi 

 

Mitä enemmän käytät korttiasi, sitä runsaammin saat etuja!

Korttiasi käyttämällä lunastat Plussa-etusi ostoksia tehdessäsi ja samalla varmistat myös jatkossa saamasi edut. Näin kartutat pisteitäsi, joiden kertyessä myös Plussa-rahasi määrä kasvaa. Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä henkilökohtaisemmin K-Plussan avulla voi myös kauppiaasi palvella sinua: juuri sinulle sopivilla tuote-eduilla ja oikeanlaisella kaupan valikoimalla. Näin Plussasta tulee ajan kanssa sinulle vieläkin parempi ja henkilökohtaisempi.

Joko tunnet ikioman Oma Plussasi? 

Oma Plussassa voit milloin tahansa tarkistaa henkilökohtaiset etusi ja seurata pisteittesi ja Plussa-rahasi määrää. Rekisteröidyttyäsi omille sivuillesi voit valtuuttaa taloutesi rinnakkaiskortin haltijat käyttämään Plussa-rahaa. Tarvitessasi saat heti apua asiakaspalvelijaltamme K-Plussa chatin kautta.

Plussa-korttisi kadoksissa ei hätää

Missä kortti….? Kirjaudu Oma Plussaan ja ilmoita korttisi katoamisesta. K-Plussa-ominaisuudella varustettujen pankin maksukorttien poistaminen tai kadonneeksi ilmoittaminen hoituu pankin asiakaspalvelun kautta

 

K-Plussa Chat auttaa pikaisesti pulmissasi

Ihmetteletkö Plussa-pisteittesi kertymistä, Plussa-rahan maksamista, haluatko antaa palautetta: K-Plussa Chat palvelee sinua sivun oikeassa alareunassa, ole hyvä!

K-Ruoka-appi - ideoita ja inspiraatiota arkesi!   

Kun lataat K-Ruoka-sovelluksen puhelimeesi, voit aina tarkistaa mitä oma K-ruokakauppasi tarjoaa edullisesti juuri sinulle.
www.k-ruoka.fi/mobiilisovellus

 

Tiesitkö, että K-ruoka-apissa näet myös Plussa-pisteesi? 

K-ruoka-sovelluksessa voit henkilökohtaisten tarjousten, ostoslistan, suositusten ja inspiraation lisäksi seurata Plussa-pisteitäsi ja Plussa-kortilla saamiesi etujen määrää.
www.k-ruoka.fi/mobiilisovellus

Takuukuittisi ovat tallessa!  

Ei enää hukassa olevia kuitteja, sillä K-Plussan Takuukuittipalvelu auttaa pitämään ostosten takuukuittitiedot tallessa. Kuittitiedot tallentuvat seuraavista kaupoista: K-market, K-supermarket ja K-citymarket. Tiedot tallentuvat automaattisesti ostotapahtuman yhteydessä ja niitä voi tarkastella kirjautumalla Oma Plussaan.
Lue lisää >>

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot