K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet

Plussa-ohjelmaa uudistetaan ja Plussa-rahan lahjoitus hyväntekeväisyyteen poistuu 1.1.2021 alkaen. Uusia lahjoituksia ei enää voi tehdä. Lahjoituksen tehneet asiakkaat saavat helmikuusta 2021 lähtien Plussa-rahan suoraan omalle Plussa-tilille. Plussa-rahan kertymistä voi seurata Plussa.fi:ssä, K-ruokasovelluksessa tai kauppojen maksupäätteellä. Kertyneen Plussa-rahan voi käyttää ostoksiin lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa. 

K-ryhmä tekee vastuullisuustyötä laajalla rintamalla. Lisätietoa löydät verkkosivuiltamme: kesko.fi/yritys/sponsorointi-ja-lahjoitukset.

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot