K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

K-Plussa 20 vuotta

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Plussa-rahan käyttäminen

Plussa-rahan seuranta

Plussa-kortit

Plussa-mobiilikortti

Takuukuittipalvelu

Hyväntekeväisyyskohteet


K-Plussan hyväntekeväisyyskohteet

Voit lahjoittaa Plussa-rahasi hyväntekeväisyyteen. Valittavanasi ovat Kirkon Ulkomaanapu, Kehitysvammaliitto, Valo ry, UNICEF, Suomen Sotaveteraaniliitto, Syöpäjärjestöt ja WWF. Jos lahjoitat pisteet hyväntekeväisyyteen valitsematta kohdetta, lahjoitetut euromäärät jaetaan tasan näille kaikille hyväntekeväisyyskohteille. Voit tehdä lahjoituksen kirjautumalla Oma Plussa-palveluun.


Kirkon Ulkomaanapu – Tekoja ihmisarvon puolesta
Kirkon Ulkomaanapu tekee työtä köyhyyden vähentämiseksi yli 30 maassa, siellä missä hätä on suurin. Autamme kaikkein köyhimpiä ihmisiä, uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Tavoitteenamme on pysyvä muutos, joka syntyy yhteistyössä paikallisten ihmisten kanssa. Lahjoittamalla Plussa-rahaasi tuet kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä ulos köyhyyden kierteestä.

www.kirkonulkomaanapu.fi


Kehitysvammaliitto
Kehitysvammaliitto edistää kehitysvammaisten ja muiden oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa tukea tarvitsevien ihmisten tasa-arvoa ja osallistumista yhteiskunnassa, kehittää palveluja sekä edistää alan tutkimusta.
Kehitysvammaliitto on yhteiskunnallinen vaikuttaja, tieto-taitokeskus ja yhteistyöfoorumi. Toimimme monipuolisesti yhteistyössä vammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä, alan työntekijöiden, palveluntuottajien, järjestöjen, yritysten ja viranomaisten kanssa. Lahjoittamalla Plussa-rahaa tuet näitä toimintoja.

www.kehitysvammaliitto.fi


UNICEF - Maailman johtava lapsijärjestö
UNICEF puolustaa jokaisen lapsen oikeutta terveyteen, koulutukseen, tasa-arvoon ja turvaan. Edelleen yli 100 miljoonaa lasta jää vaille koulutusta. Mikään yhteiskunta ei toimi, elleivät sen kansalaiset osaa lukea ja kirjoittaa. Koulutus on tehokkain tapa vahvistaa lasten taloudellista ja sosiaalista asemaa. Lahjoittamalla Plussa-rahaa tuet näitä toimintoja.

www.unicef.fi


WWF – Maailman vaikuttavin ympäristöjärjestö
WWF:n tavoitteena on pysäyttää luonnon köyhtyminen ja rakentaa tulevaisuus, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa. Suojelemme luontoa ja ratkaisemme maapallon vakavimpia ympäristöongelmia innostamalla ihmiset mukaan muutokseen ympäristömme ja hyvinvointimme puolesta. Lahjoittamalla olet mukana pelastamassa maailman ainutlaatuisimpia luontokokonaisuuksia.

www.wwf.fiSuomen Sotaveteraaniliitto - Anna sotaveteraaneille aikaa, kun vielä on aikaa
Suomen Sotaveteraaniliitto käyttää lahjoitetun Plussa-rahan lyhentämättömänä vähävaraisten sotaveteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä tukemiseen. Sotaveteraaniliiton toimintaa voit tukea myös ostamalla verkkokaupasta kannatustuotteen tai liittymällä kannattajajäseneksi.

www.sotaveteraaniliitto.fi


Syöpäjärjestöt tuo enemmän synttäreitä suomalaisille
Syöpäjärjestöissä tehdään työtä sen eteen, että suomalaiset saisivat reilusti lisää syntymäpäiviä. Tämän työn ansiosta Suomessa saadaan joka vuosi 18 000 uutta syntymäpäivää juhlittavaksi. Sinä voit tehdä useammat syntymäpäivät mahdollisiksi lahjoittamalla Plussa-rahasi Syöpäjärjestöjen potilastyön hyväksi.

www.enemmansynttareita.fi


Valo ry
Valo Ry on valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio. Valo toteuttaa liikuntajärjestöjen yhteisön visiota ”Olemme maailman liikkuvin urheilukansa – 2020”. Järjestön tavoitteena on edistää fyysistä aktiivisuutta, liikuntaa, urheilua ja kansalaistoimintaa ihmisen elämänkulussa periaatteella ’vauvasta vaariin ja muksusta mummuun’  

http://www.sport.fi/en/valo/yhteystiedot

                                                                                                                                                                                                                                                                           

Parhaat asiakkaat

Sopimusehdot