K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

K-Plussa 20 vuotta

 

K-Plussan juhla-arvonnan palkinnot on arvottu

Kaikille arvonnassa onnekkaille ilmoitamme voitoista henkilökohtaisesti.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä oli 1.11.- 30.11.2017 ajanjaksolla Plussa-kortilla tehty ja rekisteröity ostos K-ryhmän kaupasta tai Plussa-verkostoon kuuluvalta kumppanilta, jolta ostettaessa kertyy Plussa-pisteitä.
Tarkemmat tiedot arvonnasta löytyvät täältä.

Jokainen kuitti, jossa maksamisen yhteydessä oli rekisteröity Plussa-kortti, toimi yhtenä arpana. Osallistuminen arvontaan tapahtui automaattisesti ostoskuitin tallentuessa Plussa-järjestelmään.

Kiitos kun käytit Plussa-korttiasi. Jokin näistä upeista palkinnoistamme saattoi osua juuri sinun kohdallesi:

 

 Matkalahjakortti, arvo 10 000 euroa! Valitse vapaasti minne matkustat, milloin matkustat tai keiden seurassa haluat matkastasi nauttia. Tjäreborgin valikoimasta löydät varmasti juuri sinun haaveesi täyttävät vaihtoehdot, kohteena aurinkoranta tai kaupunkiloma – kymppitonnilla vois saada kummankin…! Tjäreborgin matkoista saat Plussa-asiakkaana aina alennusta.  
www.tjareborg.fi
Matkalahjakortin voitti Sirpa Hämeenlinnasta.

 

 Volkswagen Up! -henkilöauto, arvo 13 168 euroa! Pieni ja taloudellinen neliovinen kaupunkiauto ei jätä ketään kylmäksi. Varsinkin kun auton väri on punainen! Arvonnassamme auto voi osua juuri sinun kohdallesi, kun vain käytät Plussa-korttiasi!
www.volkswagen.fi

Volkswagen Up! -henkilöauton voitti Ritva Keravalta.

 Remonttihommissa parhaat kaverit ovat Makita, Ryobi ja Bosch. Homma sujuu kunnollisilla sähkötyökaluilla ja niitähän ei ole koskaan liikaa!

2 kpl iskuporakoneita Makita HP1641FK  650 W, arvo 99 euroa
Iskuporakoneen voitti Jouni Halikosta. Toista voittajaa ei ole vielä tavoitettu.


2 kpl heiluripistosahoja Ryobi EJ600A15  600W, arvo 79 euroa
Heiluripistosahan voitti Kyllikki Visuvedeltä ja Anja Lohjalta.

Rullahiomakone Bosch PRR250 ES, arvo 99 euroa
Rullahiomakoneen voittajaa ei ole vielä tavoitettu.
www.k-rauta.fi

5 kpl lahjakortteja, arvo 100 euroa. Kookengistä löydät laajan valikoiman tunnettuja merkkikenkiä. Asiantunteva henkilökunta palvelee henkilökohtaisesti ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivat kengät joka tilanteeseen.
www.kookenka.fi
Lahjakortin voitti Seppo Tampereelta, Marja Nokialta, Heli Vantaalta, Mikko Perniöltä ja Laila Siikaisilta.

 

Tallinna hotellipaketti, arvo 570 euroa
Hotellimatka Tallinnaan sisältää kahden henkilön laivamatkat Business Loungessa ja yöpymisen  Tallink City  –hotellin Junior Junior Suitessa aamiaisineen. Palkinnon arvo on jopa 570€, kun matkustetaan viikonloppuna.
Hotellipaketin voitti Patil Vaasasta.

Tukholma luksusristeily, arvo 1029 euroa
Päivä Tukholmassa –risteily Helsingistä Commodore-luokassa, lahjakorttiin sisältyy aamiaiset Bon Vivant -ravintolassa. Nauti omasta rauhasta ja laivan monipuolisista palveluista herkutteluhetkineen.
Luksusristeilyn voitti Harri Jämsästä.

5 kpl Päivä Tukholmassa –paketteja, arvo 629 euroa 
Päivä Tukholmassa –risteily Helsingistä DeLuxe-hytissä aamiaisineen, arvo jopa 629€. Miniloma naapuriin katkaisee arjen mukavasti.
www.tallinksilja.fi
Päivä Tukholmassa -paketin voittivat Kirsi Kauhajoelta, Toivo Karigasniemeltä, Vappu Raahesta, Salli Lahdesta ja Timo Helsingistä.

2 kpl lahjakortteja, arvo 270 euroa. Vuorokauden mittainen loma Naantalin Kylpylässä, meren rannalla, sinulle ja hänelle. Majoitus kahdelle Deluxe-tason huoneessa, runsas buffet-aamiainen. Ja tietenkin, ylellinen kylpyläosasto  ja kuntosali ovat käytössänne koko vierailun ajan – unohtumattomia elämyksiä!
www.naantalispa.fi
Lahjakortit voittivat Helena Vaasasta ja Elli Joensuusta.

 

2 kpl lahjakortteja, arvo 176 euroa. Vuorokauden loma kahdelle Ruissalon Kylpylässä, Turun saaristossa, linnan hovin entisillä metsästysmailla. Majoitus kahden hengen Minisviitissä, buffetaamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö kuuluvat pakettiin – virkistystä päästä varpaisiin!
www.ruissalospa.fi 
Lahjakortit voittivat Taina Pudasjärveltä ja Riitta Helsingistä.


Audi-henkilöauto viikonlopuksi, arvo 300 euroa
. Saat Audin käyttöösi perjantai-illasta maanantai aamuun! Europcar kuuluu maailman johtaviin autonvuokrausyrityksiin ja se palvelee asiakkaitaan yli 170:ssa maassa. Suomessa Europcar palvelee 34 paikkakunnalla ja vuokrauksista kotimaassa saat Plussaa.
www.europcar.fi
Audin voitti viikonlopuksi käyttöönsä Mika Porista.

10 kpl lahjakortteja, arvo 198 euroa. Cumulus City&Resort hotellit tarjoavat uudistuvia palveluita ja laajan valikoiman erilaisia hotelleja kaikkiin tarpeisiin kuten kaupunkilomalle, rentoutumiseen, liikematkustamiseen ja tilaisuuksien järjestämiseen. Voit katkaista arjen ja viettää pienen miniloman hyvässä seurassa.   
www.restel.fi
Lahjakortin voittivat Teijo Oulunsalosta, Leena Jyväskylästä, Kirsti Taipalsaaresta, Juha Perhosta, Heimo Ristiinasta, Liisa Hyvinkäältä, Emmi Turusta, Risto Somerosta, Jaana Vieremältä ja Raija Turengista.

5 kpl lahjakortteja, arvo 100 euroa. Ravintola.fin lahjakortilla pääset nauttimaan laajasta valikoimasta erilaisten Restamax-ravintoloiden palveluista. Ravintolatarjonta ulottuu aina tunnelmaa tihkuvista pubeista aistikkaisiin illallisravintoloihin, unohtamatta moneen muuntuvia viihdemaailmoja ja yökerhoja. Sukeltaisitko mielelläsi mukaan?
www.ravintola.fi
Lahjakortin voittivat Mikko Helsingistä, Victoria Vaasasta, Kimmo Juvalta, Seppo Helsingistä ja Mikko Tampereelta.

8 kpl lehtitilausten vuosikertaa, arvo 80,10 – 264,60 euroa. Voittaessasi A-lehtien aikakauslehtitilauksen, voit viihtyä parhaiden juttujen seurassa koko ensi vuoden ajan. Valitse mieleistäsi luettavaa: Apu, Eeva, Trendi, Tuulilasi tai Maku. Tiesitkö, että A-lehtien tilauksista saa myös Plussa-pisteitä?
www.a-lehdet.fi
Lehden vuosikerrat voittivat Heikki Tampereelta, Ilpo Taivalkoskelta, Sini-Meri Mikkelistä, Marja-Leena Jyväskylästä, Pekka Vaasasta ja Viorel Helsingistä. Kahta voittajaa ei vielä ole tavoitettu.

 5 kpl lahjakortteja, arvo 50 euroa. Neste lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste tai Neste K -asemilla. Tiesithän, että kerrytät Plussa-pisteitä Neste ja Neste K –asemien myymälä-, kahvila- ja pesuostoista sekä tietysti polttonesteistä.
www.neste.fi
Nesteen lahjakortit voittivat Susanna Ylöjärveltä, Heidi Naantalista, Paula Vantaalta ja Reino Raanujärveltä. Yhden lahjakortin voittajaa ei vielä ole tavoitettu.

5 kpl perhepaketteja, arvo 78 euroa. Spa sisäänpääsypaketit vesipuistoon 4 – 5 hengen kokoiselle perheelle eli 2 aikuista ja 2-3 lasta, iältään 3 – 13 vuotta.  Huomioithan että alle 3-vuotiaat lapset pääsevät vesipuistoon ilmaiseksi. Flamingo Spa tarjoaa jokaiselle jotakin ja varmasti ikimuistoisen päivän koko perheelle.
Perhepaketin voittivat Arto Helsingistä, Sampo Savonlinnasta, Joni Oulusta, Annika Helsingistä ja Mervi Nurmeksesta.

5 kpl lahjakortteja kahdelle, arvo 78 euroa. Flamingo Spa aikuisten kylpylän sisäänpääsypaketit kahdelle 18 vuotta täyttäneelle. Kylpylässä voi rentoutua hoitavassa mineraalialtaassa, kokeilla kuuden erilaisen saunan tunnelmia tai loikoilla lämmitetyillä lepodivaaneilla. Rauhoittumista ja hetkestä elämistä parhaimmillaan.
www.flamingospa.fi 
Lahjakortin voittivat Sirja Poitsilasta, Sini Lahdesta, Raili Helsingistä ja Karoliina Ruskosta. Yhtä voittajaa ei vielä tavoitettu.

 

Mitä enemmän käytät korttiasi, sitä runsaammin saat etuja!

Korttiasi käyttämällä lunastat Plussa-etusi ostoksia tehdessäsi ja samalla varmistat myös jatkossa saamasi edut. Näin kartutat pisteitäsi, joiden kertyessä myös Plussa-rahasi määrä kasvaa. Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä henkilökohtaisemmin K-Plussan avulla voi myös kauppiaasi palvella sinua: juuri sinulle sopivilla tuote-eduilla ja oikeanlaisella kaupan valikoimalla. Näin Plussasta tulee ajan kanssa sinulle vieläkin parempi ja henkilökohtaisempi.

Joko tunnet ikioman Oma Plussasi? 

Oma Plussassa voit milloin tahansa tarkistaa henkilökohtaiset etusi ja seurata pisteittesi ja Plussa-rahasi määrää. Rekisteröidyttyäsi omille sivuillesi voit valtuuttaa taloutesi rinnakkaiskortin haltijat käyttämään Plussa-rahaa. Tarvitessasi saat heti apua asiakaspalvelijaltamme K-Plussa chatin kautta.

Plussa-korttisi kadoksissa ei hätää

Missä kortti….? Kirjaudu Oma Plussaan ja ilmoita korttisi katoamisesta. K-Plussa-ominaisuudella varustettujen pankin maksukorttien poistaminen tai kadonneeksi ilmoittaminen hoituu pankin asiakaspalvelun kautta

 

K-Plussa Chat auttaa pikaisesti pulmissasi

Ihmetteletkö Plussa-pisteittesi kertymistä, Plussa-rahan maksamista, haluatko antaa palautetta: K-Plussa Chat palvelee sinua sivun oikeassa alareunassa, ole hyvä!

K-Ruoka-appi - ideoita ja inspiraatiota arkesi!   

Kun lataat K-Ruoka-sovelluksen puhelimeesi, voit aina tarkistaa mitä oma K-ruokakauppasi tarjoaa edullisesti juuri sinulle.
www.k-ruoka.fi/mobiilisovellus

 

Tiesitkö, että K-ruoka-apissa näet myös Plussa-pisteesi? 

K-ruoka-sovelluksessa voit henkilökohtaisten tarjousten, ostoslistan, suositusten ja inspiraation lisäksi seurata Plussa-pisteitäsi ja Plussa-kortilla saamiesi etujen määrää.
www.k-ruoka.fi/mobiilisovellus

Takuukuittisi ovat tallessa!  

Ei enää hukassa olevia kuitteja, sillä K-Plussan Takuukuittipalvelu auttaa pitämään ostosten takuukuittitiedot tallessa. Kuittitiedot tallentuvat seuraavista kaupoista: K-market, K-supermarket ja K-citymarket. Tiedot tallentuvat automaattisesti ostotapahtuman yhteydessä ja niitä voi tarkastella kirjautumalla Oma Plussaan.
Lue lisää >>

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Näin Plussa-pisteet kertyvät

 

 

 

 

 

 

 

 

 Saat Plussa-verkostosta tekemistäsi ostoista peruspisteet periaatteella 1 € = 1 Plussa-piste.
 
Tämän lisäksi saat palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella K-marketista ja K-supermarketista. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista tehdyistä ruokaostoksista ja osasta K-Plussan yhteistyökumppaneita.
K-Plussa Mastercard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista  31.3.2018 asti.

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä. Plussa-rahan kertymistä voit seurata Oma Plussassa, K-ruoka-mobiilisovelluksessa ja kuukausittain sähköpostiin lähetettävällä Plussa-tiedotteella, lue lisää Plussa-rahan seurannasta täältä.

Kun hankit kaikille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit, niin silloin koko perheen kaikkien Plussa-korttien ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi.

Peruspisteet ja palkintopisteet kertyvät

K-ruokakaupoista:
K-Market, K-Supermarket, ja muut K-kaupat. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista ja Neste K -asemilta tehdyistä ruokaostoksista.


K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Europcar, HopLop-puistot ympäri maan, Kylpylähotelli Rauhalahti, Kylpylähotelli Päiväkumpu ja A-lehtien (Apu, ApuKrypto, ApuRistikot, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Kotivinkki, Maku, Maku Kaneli ja Sokeri, Meidän Mökki, Meidän Talo, Tuulilasi, Trendi, Unelmien käsityöt, ViherPiha, Voi Hyvin, Image ja Mondo) kotimaan kestotilauksista.


Neste-asemien myymälöissä ja ravintoloissa tehdyt ostot kerryttävät sekä perus- että palkintopisteitä.

Restel-verkostosta: Cumulus City & Resort, Holiday Inn, Helsingissä Crowne Plaza, Hotel Indigo ja Seurahuone -hotelleista sekä ravintoloista Rax Buffet, Grand Star Café, Nightlife, Hemingway’s, Parnell’s, Huviretki, Martina, Mario, Wanha Mestari, Central, Baker's, Primula, Vespa, Kaarle XII,  Grillsson ja Mestaritalli, Turussa Foija ja Restel Tapahtumaravintolat. TallinkSiljan verkkopalvelun kautta ennakkoon ostetut laivamatkat tai tuotepaketit, jotka sisältävät laivamatkan.


Peruspisteet (1 euro = 1 piste) kertyvät

K-ryhmän muista ketjuista:
K-Citymarket käyttötavara, Kookenkä, Kenkäexpert, Intersport, Kesport, Budget Sport, K-Rauta, Hehku ja muut K-kaupat. K-maatalouskaupoista Plussa-pisteiden kertyminen loppui 1.6.2017

K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Askosta ja Sotkasta, elämyskylpylä Flamingo Spa:sta ja Neste-asemilla tankkaamisesta. Kun käytät korttiasi tankkauksen yhteydessä, kerrytät Plussa-pisteitä myös Neste-palvelu ja -automaattiasemilla. Neste-kortilla maksettaessa, sekä Nesteen Express-asemilla sen sijaan pisteitä ei kerry.

Peruspisteet kertyvät asiakkaan maksaessa varaosaostoista sekä huoltopalveluista VV-Auton toimipisteistä.

VV-Autotalot Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva Suomen suurin Volkswagen-, Seat- ja Audi- jälleenmyyjäketju, joka tarjoaa kaikki autoliikkeen palvelut sekä automyynnin että jälkimarkkinoinnin osalta.

Turussa toimiva Turun VV-Auto Oy tarjoaa vastaavat Volkswagen-ja Audi-palvelut sekä Seat-huollon Turun alueella.

Kuopion, Tampereen ja Salon Yamaha Centereistä Plussa-pisteiden kertyminen loppui 30.6.2017.


LisäPlussa

Voit saada Plussa-pisteitä myös K-ketju- tai -toimialakohtaisissa Lisä-plussa-kampanjoissa. Lisä-plussat näkyvät omana rivinään asiakkaan pistetiedotteella ja Plussa.comissa. Lisä-plussat eivät vaikuta palkintopistekertymään.


Lisätietoa Plussa-pisteiden kertymisestä

Plussa-pisteet kertyvät maksettaessa ostoksia käteisellä, ja yksityiskäyttöön myönnetyllä henkilökohtaisella Visa- ja Mastercard-kortilla sekä Plussa-korttia näyttämällä. Plussa-pisteet kertyvät automaattisesti, kun maksat K-Plussa Mastercard -kortilla ja K-Plussa-ominaisuudella varustetuilla OP:n, Nordean tai Danske Bankin maksukorteilla. Näiden korttien K-Plussa-ominaisuutta voit käyttää myös maksaessasi muilla K-Plussan hyväksymillä maksuvälineillä.

Kuluttaja-asiakkaat saavat Plussa-pisteitä kaikista K-Raudoista tehdyistä ostoista, myös toimitusmyynnistä ja erilaisista palveluista. K-Rauta K-maatalous yhdistelmäkaupoista Plussa-pisteitä saa ainoastaan K-Raudan tuotteista. K-Rauta- tai K-Rauta K-maatalous -kaupoista Plussa-pisteitä ei kerry laskutuskaupasta ja sopimusalennuksista.

Plussa-rahan käyttäminen

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa Plussa-tilillesi aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä ostoistasi. Kertynyttä Plussa-rahaa voit käyttää lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Plussa-rahan voi käyttää ainoastaan ostojen maksamisen yhteydessä ostojesi loppusumman alennuksena. Kuukausittain kertyvän Plussa-rahan voimassaoloaika on 13 kuukautta. Käytössäsi olevan Plussa-rahan määrän ja viimeiset käyttöpäivät näet kirjautumalla Oma Plussaan.
Plussa-rahaa voit nyt käyttää myös kaikkien Neste-asemien sisäkassoilla.

 

NÄIN KÄYTÄT PLUSSA-RAHAA KAUPAN MAKSUPÄÄTTEELLÄ

 

Plussa-tilille kertynyt Plussa-raha näkyy kaupan maksupäätteellä. Toimi näin maksaessa ostoksesi:

● Käytä Plussa-korttiasi maksupäätteessä, jolloin se näyttää paljonko sinulla on Plussa-rahaa käytössäsi

● Maksupäätteen ruudulla kysytään Haluatko käyttää Plussa-rahaa?

● Vastaa valitsemalla painikkeista KYLLÄ tai EN  Maksa jäljelle jäävä loppusumma haluamallasi tavalla


KYLLÄ  =  Käytän Plussa-rahan tämän ostoksen summan alennuksena
EN  =  En käytä Plussa-rahaa nyt, vaan pidän sen tallessa myöhempää käyttöä varten

● Jos Plussa-rahaa jää maksamisen jälkeen jäljelle, se jää tilille seuraavia ostoksiasi varten.

 


PLUSSA-RAHAN SÄÄSTÄMINEN

Jos haluat säästää Plussa-rahan myöhempään käyttöön, voit ohjata kertyvän rahan säästöön. Tämän voit tehdä kirjautumalla Oma Plussaan ja aktivoimalla säästämisen tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun. Säästöön ohjauksen jälkeen kaupan maksupääte ei näytä kertynyttä Plussa-rahaa, joten säästyt KYLLÄ/EN-valinnan tekemiseltä maksupäätteellä, kun kertynyt raha siirtyy automaatisesti säästöön.
Kun haluat vapauttaa säästössä olevan rahan käyttöösi, voit tehdä sen Oma Plussassa tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun. Jos vapautat rahat säästöstä klo 18 mennessä, voit maksaa rahalla seuraavana aamuna. Jos raha vapautetaan säästöstä klo 18 jälkeen, raha on käytössäsi viimeistään kahden päivän kuluessa, kun raha siirretään Plussa-järjestelmästä Plussa-tilille.


RINNAKKAISKORTINHALTIJAN VALTUUTTAMINEN KÄYTTÄMÄÄN PLUSSA-RAHAA

Plussa-talouden pääkortin haltija voi halutessaan valtuuttaa talouden rinnakkaiskortinhaltijan käyttämään Plussa-rahaa. Ilman valtuutusta maksupääte ei näytä rinnakkaiskortinhaltijalle Plussa-raha saldoa, eikä hän voi sitä käyttää. Valtuutuksen voi tehdä Oma Plussassa tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun.

 

PLUSSA-RAHAN LAHJOITTAMINEN HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN

Jos haluat lahjoittaa keräämäsi Plussa-pisteet hyväntekeväisyyteen, tee siitä ilmoitus Oma Plussa -sivuilla tai ota yhteyttä K-Plussan asiakaspalveluun.Hyväntekeväisyyteen lahjoittamasi pisteet näkyvät Plussa-tiedotteella sekä Oma Plussa -sivuilla. Hyväntekeväisyyskohteista tiedotetaan näillä sivuilla.

Katso kaikki K-Plussan hyväntekeväisyyskohteet


PLUSSAN HETI-ETU

Plussan Heti-etu tarkoittaa sitä, että saat alennuksen hinnasta heti ostotilanteessa näyttämällä Plussa-korttia.  Heti-etua käyttäessäsi Plussa-pisteitä ei kerry. Saat Heti-etua K-Raudasta.

Plussa-rahan seuranta

Seuraa Plussa-ostojasi

Plussa-ostot ja niistä kertyvät Plussa-pisteet ja Plussa-raha näkyvät Plussa.comin Oma Plussa -sivuilla henkilökohtaisella Plussa-tiedotteellasi. Plussa-rahan kertymistä voi seurata myös kuukausittain sähköpostiste lähetettävältä Plussa-tiedotteelta, kaupan maksupäätteeltä ja K-ruoka-mobiilisovelluksessa. Kuukausittain kertyvän Plussa-rahan voimassaoloaika on 13 kuukautta. 


Plussa.com / Oma Plussa

• Sivuille pääsy vaatii rekisteröitymisen ja sen jälkeen kirjautumisen Plussa.com palveluun.
• Voit seurata kuukausitasolla Plussa-ostojasi ja niistä kertyviä Plussa-pisteitä ja Plussa-rahaa ketju- ja kauppakohtaisesti
• Voit tilata maksuttomat, käteisominaisuudella varustetut rinnakkaiskortit perheenjäsenille                                                                                                                               

• Voit valtuuttaa rinnakkaiskortinhaltijat käyttämään Plussa-tiliä
• Voit ohjata Plussa-rahasi säästöön myöhempää käyttöäsi varten
• Voit tehdä ilmoituksen Plussa-pisteiden lahjoituksesta hyväntekeväisyyteen
• Voit tilata Plussa-tarjouskirjeen, joka tuo ajankohtaiset Plussa-edut suoraan sähköpostiisi.


Plussa-tiedote

• Saat Plussa-pistetiedotteen K-Plussalle antamaasi sähköpostiosoitteeseen kuukausittain.
• Plussa-tiedotteelta näet kertyneen Plussa-rahan ja Plussa-tarjouksista saamasi alennukset euroina sekä edeltävän kuukauden ajalta, että yhteenvetona kuluvan vuoden alusta alkaen. 
• Plussa-tiedotteelta näet myös hyväntekeväisyyteen lahjoittamasi pisteet ja Plussa-säästöön ohjaamasi Plussa-rahan.


KAUPAN MAKSUPÄÄTE

• Näet Plussa-tilisi saldon käytettyäsi Plussa-korttia kaupan maksupäätteellä.
• Talouden valtuutetut rinnakkaiskortinhaltijat näkevät saldon maksupäätteellä.
• Jos Plussa-raha on ohjattu säästöön, saldoa ei näytetä. 


K-RuOKA-MOBIILISOVELLUS

• Ladattuasi K-ruoka-mobiilisovelluksen näet Plussa-tilisi saldon tai säästöön ohjatun Plussa-rahan määrän.
• Jos Plussa-raha on ohjattu säästöön, saldoa ei näytetä. 


Plussa-tiedote postitse

• Neljä kertaa vuodessa postitettavan paperisen pistetiedotteen voi tilata soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun.

Plussa-kortit

Plussa-kortti

Plussa-kortilla keräät rahanarvoisia Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää monipuoliset Plussa-tarjoukset. Saat korttihakemuksen K-ryhmän kaupasta tai voit täyttää hakemuksen Plussa.comissa. Plussa-kortti maksaa 8,40 euroa.
Tilaa kortti

Hanki kaikille yli kuusi vuotiaille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit. Silloin koko perheen Plussa-ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi. Plussa-kortin rinnakkaiskortin voit hankkia jokaiselle kuusi vuotta täyttäneelle perheenjäsenelle. Kirjautumalla Oma K-Plussa-palveluun voit kohdassa Omat tiedot tilata rinnakkaiskortin.

K-Plussa MasterCard

K-Plussa Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti monipuolisilla K-Plussa-ominaisuuksilla. Kortissa ei ole avaus- tai vuosimaksua ja sillä voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä rahaa sekä Suomessa että ulkomailla sekä maksaa ostoksia verkkokaupassa.

Maksamalla ostoksesi K-Plussa Mastercard -kortillasi saat nyt kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikissa K-ketjujen kaupoissa, myös ruokaostoksilla. Etu on voimassa 31.12.2017 asti. Kampanjapisteet eivät vaikuta palkintopistekertymään.

Voit hakea uutta K-Plussa Mastercard -korttia tai korotusta nykyiseen luottorajaasi myös verkkohakemuksella käyttämällä omia pankkitunnuksiasi (Osuuspankki, Nordea, Handelsbanken, Ålandsbanken, Sampo ja/tai Sp/Pop).

Lue lisää ja hae K-Plussa Mastercard –korttia tai luottorajan korotusta


Pankkien maksukortit Plussa-ominaisuudella

Plussa-ominaisuus maksukortissa mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi.

Plussa-ominaisuuden voit lisätä seuraaviin maksukortteihin:
OP-Visa, OP-Visa Electron, OP-Visa Debit ja OP-Visa Debit Mobiili.
Lue lisää ja liitä Plussa-ominaisuus OP:n kortteihin 
Nordea Credit Mastercard, Nordea Gold Mastercard, Mastercard Premium, Nordea Platinum Mastercard ja Nordea Electron -kortteihin.
Lue lisää ja liitä Plussa-ominaisuus Nordean kortteihinDanske Bank Mastercard Debit -kortti
Lue lisää ja liitä Plussa-ominaisuus Danske Bank Mastercard -korttiin.

Plussa-mobiilikortti

Plussan mobiilikortti on Android-puhelimeen ladattava sovellus, joka toimii K-ryhmän kaupoissa lähiluettavan Plussa-kortin tavoin. Sovelluksen voi ladata NFC-ominaisuudella varustettuihin Android-puhelimeen, joissa on käyttöjärjestelmäversio 4.4 tai uudempi. Kortti toimii lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa.
Sovellus on beta-versio, jota kehitämme edelleen.

Lue lisää mobiilikortista 

 

 

 

 

Takuukuittipalvelu

K-Plussan Takuukuittipalvelu auttaa pitämään ostosten takuukuittitiedot tallessa. Tuotteiden tiedot löytyvät helposti niitä myöhemmin tarvittaessa.

Kuittitiedot tallentuvat seuraavista kaupoista: K-market, K-supermarket ja K-citymarket.

Takuukuittitiedot tallentuvat automaattisesti ostotapahtuman yhteydessä, ja niitä pääsee tarvittaessa tarkastelemaan kirjautumalla. Palvelu tallentaa takuuajan lisäksi tuotteen nimen, ostopaikan, ostoajankohdan ja hinnan. Tiedot voi myös tulostaa ja ottaa mukaan kauppaan muistilapuksi. Takuutiedot näkyvät palvelussa muutama päivä ostotapahtuman jälkeen ja vielä puoli vuotta takuuajan päättymisestä.

Kirjaudu Oma Plussaan sivun vasemmassa yläkulmassa olevan kirjautumislaatikon kautta. Tämän jälkeen siirry Takuukuittipalvelun sivulle Oma Plussa/Takuukuittipalvelu.


Hyväntekeväisyyskohteet


K-Plussan hyväntekeväisyyskohteet

Voit lahjoittaa Plussa-rahasi hyväntekeväisyyteen. Valittavanasi ovat Kirkon Ulkomaanapu, Kehitysvammaliitto, UNICEF, Suomen Sotaveteraaniliitto, Syöpäjärjestöt ja WWF. Jos lahjoitat pisteet hyväntekeväisyyteen valitsematta kohdetta, lahjoitetut euromäärät jaetaan tasan näille kaikille hyväntekeväisyyskohteille. Voit tehdä lahjoituksen kirjautumalla Oma Plussa-palveluun.

Nuori Suomi Ry:n toiminnan loputtua lasten ja nuorten liikkumista tuki Suomen olympiakomitean Valo Ry. Tällä hetkellä Nuori Suomi Ry:lle tai Valo Ry:lle lahjoitetut Plussa-rahat ohjataan suoraan Suomen olympiakomitealle. Voit tehdä muutoksia hyväntekeväisyyskohteisiin kirjautumalla Oma Plussa -palveluun.


Kirkon Ulkomaanapu – Tekoja ihmisarvon puolesta
Kirkon Ulkomaanapu tekee työtä köyhyyden vähentämiseksi yli 30 maassa, siellä missä hätä on suurin. Autamme kaikkein köyhimpiä ihmisiä, uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Tavoitteenamme on pysyvä muutos, joka syntyy yhteistyössä paikallisten ihmisten kanssa. Lahjoittamalla Plussa-rahaasi tuet kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä ulos köyhyyden kierteestä.

www.kirkonulkomaanapu.fi


Kehitysvammaliitto
Kehitysvammaliitto edistää kehitysvammaisten ja muiden oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa tukea tarvitsevien ihmisten tasa-arvoa ja osallistumista yhteiskunnassa, kehittää palveluja sekä edistää alan tutkimusta.
Kehitysvammaliitto on yhteiskunnallinen vaikuttaja, tieto-taitokeskus ja yhteistyöfoorumi. Toimimme monipuolisesti yhteistyössä vammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä, alan työntekijöiden, palveluntuottajien, järjestöjen, yritysten ja viranomaisten kanssa. Lahjoittamalla Plussa-rahaa tuet näitä toimintoja.

www.kehitysvammaliitto.fi


UNICEF - Maailman johtava lapsijärjestö
UNICEF puolustaa jokaisen lapsen oikeutta terveyteen, koulutukseen, tasa-arvoon ja turvaan. Edelleen yli 100 miljoonaa lasta jää vaille koulutusta. Mikään yhteiskunta ei toimi, elleivät sen kansalaiset osaa lukea ja kirjoittaa. Koulutus on tehokkain tapa vahvistaa lasten taloudellista ja sosiaalista asemaa. Lahjoittamalla Plussa-rahaa tuet näitä toimintoja.

www.unicef.fi


WWF – Maailman vaikuttavin ympäristöjärjestö
WWF:n tavoitteena on pysäyttää luonnon köyhtyminen ja rakentaa tulevaisuus, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa. Suojelemme luontoa ja ratkaisemme maapallon vakavimpia ympäristöongelmia innostamalla ihmiset mukaan muutokseen ympäristömme ja hyvinvointimme puolesta. Lahjoittamalla olet mukana pelastamassa maailman ainutlaatuisimpia luontokokonaisuuksia.

www.wwf.fiSuomen Sotaveteraaniliitto - Anna sotaveteraaneille aikaa, kun vielä on aikaa
Suomen Sotaveteraaniliitto käyttää lahjoitetun Plussa-rahan lyhentämättömänä vähävaraisten sotaveteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä tukemiseen. Sotaveteraaniliiton toimintaa voit tukea myös ostamalla verkkokaupasta kannatustuotteen tai liittymällä kannattajajäseneksi.

www.sotaveteraaniliitto.fi


Syöpäjärjestöt tuo enemmän synttäreitä suomalaisille
Syöpäjärjestöissä tehdään työtä sen eteen, että suomalaiset saisivat reilusti lisää syntymäpäiviä. Tämän työn ansiosta Suomessa saadaan joka vuosi 18 000 uutta syntymäpäivää juhlittavaksi. Sinä voit tehdä useammat syntymäpäivät mahdollisiksi lahjoittamalla Plussa-rahasi Syöpäjärjestöjen potilastyön hyväksi.

www.syopajarjestot.fi


 

                                                                                                                                                                                                                                                                           

Parhaat asiakkaat

Haluamme palkita K-ryhmään ostojaan keskittäviä asiakkaita lisäeduin. K-ryhmän parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6500 euroa. Eduista kerromme sähköpostitse ja Pirkka-lehdessä.

Sopimusehdot