K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Plussa-pisteitä - lokakuusta 2016 alkaen Plussa-rahan muodossa -  ja Plussa-etuja ruokaostosten lisäksi myös urheilu-, rauta- ja kenkäkaupoista, polttonestetankkauksista, laivamatkoista, hotelliyöpymisistä, sekä lukuisista muista hankinnoistasi.

Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa. Säästät selvää rahaa, kun käytät hyväksesi monipuoliset Plussa-tarjoukset.

  

Käytä korttiasi

Mitä enemmän käytät korttiasi, sitä runsaammin saat etuja!

Korttiasi käyttämällä lunastat Plussa-etusi ostoksia tehdessäsi ja samalla varmistat myös jatkossa saamasi edut. Näin kartutat pisteitäsi, joiden kertyessä myös Plussa-rahasi määrä kasvaa. Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä henkilökohtaisemmin K-Plussan avulla voi myös kauppiaasi palvella sinua: juuri sinulle sopivilla tuote-eduilla ja oikeanlaisella kaupan valikoimalla. Näin Plussasta tulee ajan kanssa sinulle vieläkin parempi ja henkilökohtaisempi.

Joko tunnet ikioman Oma Plussasi? 

Oma Plussassa voit milloin tahansa tarkistaa henkilökohtaiset etusi ja seurata pisteittesi ja Plussa-rahasi määrää. Rekisteröidyttyäsi omille sivuillesi voit valtuuttaa taloutesi rinnakkaiskortin haltijat käyttämään Plussa-rahaa. Tarvitessasi saat heti apua asiakaspalvelijaltamme K-Plussa chatin kautta.

Plussa-korttisi kadoksissa ei hätää

Missä kortti….? Kirjaudu Oma Plussaan ja ilmoita korttisi katoamisesta. K-Plussa-ominaisuudella varustettujen pankin maksukorttien poistaminen tai kadonneeksi ilmoittaminen hoituu pankin asiakaspalvelun kautta

 

K-Plussa Chat auttaa pikaisesti pulmissasi

Ihmetteletkö Plussa-pisteittesi kertymistä, Plussa-rahan maksamista, haluatko antaa palautetta: K-Plussa Chat palvelee sinua sivun oikeassa alareunassa, ole hyvä!

K-Ruoka-appi - ideoita ja inspiraatiota arkesi!   

Kun lataat K-Ruoka-sovelluksen puhelimeesi, voit aina tarkistaa mitä oma K-ruokakauppasi tarjoaa edullisesti juuri sinulle.
www.k-ruoka.fi/mobiilisovellus

 

Tiesitkö, että K-ruoka-sovelluksessa näet myös Plussa-pisteesi? 

K-ruoka-sovelluksessa voit henkilökohtaisten tarjousten, ostoslistan, suositusten ja inspiraation lisäksi seurata Plussa-pisteitäsi ja Plussa-kortilla saamiesi etujen määrää.
www.k-ruoka.fi/mobiilisovellus

Takuukuittisi ovat tallessa!  

Ei enää hukassa olevia kuitteja, sillä K-Plussan Takuukuittipalvelu auttaa pitämään ostosten takuukuittitiedot tallessa. Kuittitiedot tallentuvat seuraavista kaupoista: K-market, K-supermarket ja K-citymarket. Tiedot tallentuvat automaattisesti ostotapahtuman yhteydessä ja niitä voi tarkastella kirjautumalla Oma Plussaan.
Lue lisää >>

Plussa-kaupat

Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertyminen

Näin Plussa-pisteet kertyvät

 

 

 

 

 

 

 

 

 Saat Plussa-verkostosta tekemistäsi ostoista peruspisteet periaatteella 1 € = 1 Plussa-piste.
 
Tämän lisäksi saat palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella K-marketista ja K-supermarketista. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista tehdyistä ruokaostoksista ja osasta K-Plussan yhteistyökumppaneita.
K-Plussa Mastercard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista  31.12.2021 asti.

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä. Plussa-rahan kertymistä voit seurata Oma Plussassa, K-ruoka-mobiilisovelluksessa ja kuukausittain sähköpostiin lähetettävällä Plussa-tiedotteella, lue lisää Plussa-rahan seurannasta täältä.

Kun hankit kaikille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit, niin silloin koko perheen kaikkien Plussa-korttien ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi.

Peruspisteet ja palkintopisteet kertyvät

K-ruokakaupoista:
K-Market, K-Supermarket, ja muut K-kaupat. Palkintopisteitä saat myös K-Citymarketista tehdyistä ruokaostoksista ja Neste K -asemien myymälöissä ja ravintoloissa tehdyistä ostoksista.


K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Neste-asemien myymälöissä ja ravintoloissa tehdyt ostot kerryttävät sekä perus- että palkintopisteitä.


TallinkSiljan verkkopalvelun kautta ennakkoon ostetut laivamatkat tai tuotepaketit, jotka sisältävät laivamatkan. 
Korona aiheuttaman poikkeustilanteen takia Tallink Siljan matkavaraukset eivät kerrytä Plussa-pisteitä toistaiseksi.

 


Peruspisteet (1 euro = 1 piste) kertyvät

K-ryhmän muista ketjuista:
K-Citymarket käyttötavara, Kookenkä, Kenkäexpert, Intersport, Kesport, Budget Sport, K-Rauta, ja muut K-kaupat.

Saat Plussa-pisteitä valtuutetuista Volkswagen-, Audi- ja SEAT-merkkihuolloista ympäri maan.
Katso kaikki Plussa-pisteitä myöntävät merkkihuollot täältä >>

Lisäksi Volkswagen-, Audi-, ja SEAT-huolenpitosopimusasiakkaat saavat Plussa-pisteitä huolenpitosopimuksen kuukausierästä.

K-Caaran toimipisteistä asiakkaat saavat Plussaa huollon ja varaosaostojen lisäksi ajankohtaisista Plussa-kampanjoista. K-Caara tarjoaa kaikki autoliikkeen palvelut automyynnin ja huoltopalveluiden osalta. Katso kaikki K-Caaran toimipisteet www.k-caara.fi/yhteystiedot

K-Plussan yhteistyökumppaneilta
Hanko Sushi, Classic American Diner ja Pizzarium -ravintoloista ja Neste-asemilla tankkaamisesta. Kun käytät korttiasi tankkauksen yhteydessä, kerrytät Plussa-pisteitä myös Neste-palvelu ja -automaattiasemilla. Neste-kortilla maksettaessa, sekä Nesteen Express-asemilla sen sijaan pisteitä ei kerry.


Lisä-Plussa

Voit saada Plussa-pisteitä myös K-ketju- tai -toimialakohtaisissa Lisä-Plussa-kampanjoissa. Lisä-Plussat näkyvät omana rivinään asiakkaan pistetiedotteella ja Plussa.comissa. Lisä-plussat eivät vaikuta palkintopistekertymään.


Lisätietoa Plussa-pisteiden kertymisestä

Plussa-pisteet kertyvät maksettaessa ostoksia käteisellä, ja yksityiskäyttöön myönnetyllä henkilökohtaisella Visa- ja Mastercard-kortilla sekä Plussa-korttia näyttämällä. Plussa-pisteet kertyvät automaattisesti, kun maksat K-Plussa Mastercard -kortilla ja K-Plussa-ominaisuudella varustetuilla OP:n, Nordean, Danske Bankin tai Säästöpankin maksukorteilla. Näiden korttien K-Plussa-ominaisuutta voit käyttää myös maksaessasi muilla K-Plussan hyväksymillä maksuvälineillä. Plussa-pisteet eivät kerry K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa näyttämällä.

Kuluttaja-asiakkaat saavat Plussa-pisteitä kaikista K-Raudoista tehdyistä ostoista, myös toimitusmyynnistä ja erilaisista palveluista.Plussa-pisteitä ei kerry laskutuskaupasta ja sopimusalennuksista. K-Rauta Lantmännen Agro yhdistelmäkaupoista Plussa-pisteitä saa ainoastaan K-Raudan tuotteista.

Asiakkaan ja Keskon välinen Plussa-sopimus on henkilökohtainen (K-Plussa-säännöt 2.1.), joten asiakkaan kuollessa sopimus oikeuksineen ja velvollisuuksineen päättyy automaattisesti. Jos taloudessa on rinnakkaiskortteja, ne eivät tämän jälkeen kerrytä Plussa-pisteitä eikä niillä saa Plussa-etuja.

Plussa raha on K-Plussan sääntöjen mukaisesti alennusoikeus K-ryhmän kaupoista tehtyihin ostoihin. Plussa-raha ei kuulu kuolinpesän varoihin tai perintöverotuksen piiriin, koska alennusoikeutta ei voi nostaa rahana Plussa-tililtä.

Halutessaan edesmenneen asiakkaan rinnakkaiskorttilaiset saavat maksutta oman Plussa-asiakkuuden. Hakemuksen saa K-Plussan asiakaspalvelusta www.plussa.com/asiakaspalvelu.

Plussa-rahan käyttäminen

Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa Plussa-tilillesi aina kun sinulle on kertynyt 1000 Plussa-pistettä ostoistasi. Kertynyttä Plussa-rahaa voit käyttää lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Plussa-rahan voi käyttää ainoastaan ostojen maksamisen yhteydessä ostojesi loppusumman alennuksena. Kuukausittain kertyvän Plussa-rahan voimassaoloaika on 13 kuukautta. Käytössäsi olevan Plussa-rahan määrän ja viimeiset käyttöpäivät näet kirjautumalla Oma Plussaan.
Plussa-rahaa voit nyt käyttää myös kaikkien Neste-asemien sisäkassoilla.

 

HUOM! Maalis- ja elokuun 2020 välisenä aikana vanhentuvan Plussa-rahan käyttöaikaa on pidennetty syyskuun loppuus saakka. Varmistathan, että hyödynnät oman Plussa-rahasi K-kaupassa asioidessasi!

 

NÄIN KÄYTÄT PLUSSA-RAHAA KAUPAN MAKSUPÄÄTTEELLÄ

 

Plussa-tilille kertynyt Plussa-raha näkyy kaupan maksupäätteellä. Toimi näin maksaessa ostoksesi:

● Käytä Plussa-korttiasi maksupäätteessä, jolloin se näyttää paljonko sinulla on Plussa-rahaa käytössäsi

● Maksupäätteen ruudulla kysytään Haluatko käyttää Plussa-rahaa?

● Vastaa valitsemalla painikkeista KYLLÄ tai EN  Maksa jäljelle jäävä loppusumma haluamallasi tavalla


KYLLÄ  =  Käytän Plussa-rahan tämän ostoksen summan alennuksena
EN  =  En käytä Plussa-rahaa nyt, vaan pidän sen tallessa myöhempää käyttöä varten

● Jos Plussa-rahaa jää maksamisen jälkeen jäljelle, se jää tilille seuraavia ostoksiasi varten.

 

 

 

RINNAKKAISKORTINHALTIJAN VALTUUTTAMINEN KÄYTTÄMÄÄN PLUSSA-RAHAA

Plussa-talouden pääkortin haltija voi halutessaan valtuuttaa talouden rinnakkaiskortinhaltijan käyttämään Plussa-rahaa. Ilman valtuutusta maksupääte ei näytä rinnakkaiskortinhaltijalle Plussa-raha saldoa, eikä hän voi sitä käyttää. Valtuutuksen voi tehdä Oma Plussassa tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun.

 

 

PLUSSAN HETI-ETU

Plussan Heti-etu tarkoittaa sitä, että saat alennuksen hinnasta heti ostotilanteessa näyttämällä Plussa-korttia.  Heti-etua käyttäessäsi Plussa-pisteitä ei kerry. Saat Heti-etua K-Raudasta.

Plussa-rahan seuranta

Seuraa Plussa-ostojasi

Plussa-ostot ja niistä kertyvät Plussa-pisteet ja Plussa-raha näkyvät Plussa.comin Oma Plussa -sivuilla henkilökohtaisella Plussa-tiedotteellasi. Plussa-rahan kertymistä voi seurata myös kuukausittain sähköpostiste lähetettävältä Plussa-tiedotteelta, kaupan maksupäätteeltä ja K-ruoka-mobiilisovelluksessa. Kuukausittain kertyvän Plussa-rahan voimassaoloaika on 13 kuukautta. 

HUOM! Maalis- ja elokuun 2020 välisenä aikana vanhentuvan Plussa-rahan käyttöaikaa on pidennetty syyskuun loppuun saakka korona-epidemian vuoksi. Varmistathan, että hyödynnät oman Plussa-rahasi K-kaupassa asioidessasi!

 


Plussa.com / Oma Plussa

• Sivuille pääsy vaatii rekisteröitymisen ja sen jälkeen kirjautumisen Plussa.com palveluun.
• Voit seurata kuukausitasolla Plussa-ostojasi ja niistä kertyviä Plussa-pisteitä ja Plussa-rahaa ketju- ja kauppakohtaisesti
• Voit tilata maksuttomat, käteisominaisuudella varustetut rinnakkaiskortit perheenjäsenille                                                                                                                               

• Voit valtuuttaa rinnakkaiskortinhaltijat käyttämään Plussa-tiliä
• Voit ohjata Plussa-rahasi säästöön myöhempää käyttöäsi varten
• Voit tehdä ilmoituksen Plussa-pisteiden lahjoituksesta hyväntekeväisyyteen
• Voit tilata Plussa-tarjouskirjeen, joka tuo ajankohtaiset Plussa-edut suoraan sähköpostiisi.


Plussa-tiedote

• Saat Plussa-pistetiedotteen K-Plussalle antamaasi sähköpostiosoitteeseen kuukausittain.
• Plussa-tiedotteelta näet kertyneen Plussa-rahan ja Plussa-tarjouksista saamasi alennukset euroina sekä edeltävän kuukauden ajalta, että yhteenvetona kuluvan vuoden alusta alkaen. 
• Plussa-tiedotteelta näet myös hyväntekeväisyyteen lahjoittamasi pisteet ja Plussa-säästöön ohjaamasi Plussa-rahan.


KAUPAN MAKSUPÄÄTE

• Näet Plussa-tilisi saldon käytettyäsi Plussa-korttia kaupan maksupäätteellä.
• Talouden valtuutetut rinnakkaiskortinhaltijat näkevät saldon maksupäätteellä.
• Jos Plussa-raha on ohjattu säästöön, saldoa ei näytetä. 


K-RuOKA-MOBIILISOVELLUS

• Ladattuasi K-ruoka-mobiilisovelluksen näet Plussa-tilisi saldon tai säästöön ohjatun Plussa-rahan määrän.
• Jos Plussa-raha on ohjattu säästöön, saldoa ei näytetä. 


Plussa-tiedote postitse

• Neljä kertaa vuodessa postitettavan paperisen pistetiedotteen voi tilata soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun.

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-pisteitä kertyy, kun aina maksaessasi ostoksiasi käytät Plussa-korttiasi. Kun muistat käyttää korttiasi jokaisen ostoksesi yhteydessä, varmistat myös Plussa-tarjoukset. Plussa-korttisi käytön mukaan saat myös henkilökohtaisia, juuri sinulle sopivia, aiempiin ostoihisi perustuvia etuja.

Kaupan kassalla asioidessassi saat edut ja pisteet, kun käytät magneettijuovaista Plussa-korttiasi maksupäätteessä tai viet lähiluettavan korttisi maksupäätteen viereen. Pankin maksukorttiin kannattaa liittää K-Plussa, näin maksamisen lisäksi mitään muita toimenpiteitä ei tarvita Plussien kerryttämiseksi - helppoa, vai mitä! Kun hankit K-Plussa Mastercardin, saat Plussaa tuplasti vuoden 2021 loppuun saakka.

Plussa-kortti

Plussa-kortilla keräät rahanarvoisia Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää monipuoliset Plussa-tarjoukset. Saat korttihakemuksen K-ryhmän kaupasta tai voit täyttää hakemuksen Plussa.comissa.
Tilaa kortti

Hanki kaikille yli 7 vuotiaille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit. Silloin koko perheen Plussa-ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi. Plussa-kortin rinnakkaiskortin voit hankkia jokaiselle 7 vuotta täyttäneelle perheenjäsenelle. Kirjautumalla Oma K-Plussa-palveluun voit kohdassa Omat tiedot tilata rinnakkaiskortin.

K-Plussa Maksuaika on markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti 

K-Plussa Mastercard-kortit uudistuvat. Uudistus tuo mukanaan uuden tuotenimen ja ulkoasun. Kortti on jatkossa nimeltään K-Plussa Maksuaika. Saat uuden korttisi postitse kotiin joulukuussa. Lisätietoja uudistuksesta löydät osoitteesta op.fi/korttiuudistus.

Mikä on K-Plussa Maksuaika?

K-Plussa Maksuaika -kortti on tuttu K-Plussa-kortti sekä käytännöllinen maksu-, etu- ja luottokortti yhdessä paketissa.

Saat kaikki Plussa-edut ja -pisteet kätevästi yhdellä kortilla. Lisäksi kerrytät sillä Plussa-rahaa entistäkin nopeammin: Maksaessasi K-Plussa Maksuaika -kortilla K-ketjun kaupoissa, saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet ruokaostosten lisäksi lukuisista muista hankinnoistasi 31.12.2021 saakka. LisäPlussa-pisteitä ei kerry autohuolloista eikä verkkokauppaostoksista eivätkä ne vaikuta palkintopistekertymään.

Jos olet hankkinut korttisi Askosta tai Sotkasta, uuden K-Plussa Maksuaika kortin (aiemmin K-Plussa Mastercard) hakeminen ja luottorajan korotuksen tekeminen ei valitettavasti ole enää myymälässä mahdollista.

Pankkien maksukortit Plussa-ominaisuudella

Plussa-ominaisuus maksukortissa mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi.

Plussa-ominaisuuden voit lisätä seuraaviin maksukortteihin: 


 

 • Nyt voit yhdistää K-Plussa-ominaisuuden myös Säästöpankin maksu- ja luottokortteihin.  

  K-Plussa-ominaisuuden yhdistäminen on mahdollista Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin, Visa Gold Credit/Debit -korttiin, Visa Debit -pankkikorttiin sekä Visa Debit Online -pankkikorttiin (aiempi Visa Electron -pankkikortti). 

  Lue lisää täältä

 

 • Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla selaimella verkkopankkiisi. Voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi niin, että haet uutta ”K-Plussa Mastercard Debit” tai ”K-Plussa Mastercard Credit Debit” -korttia. Korttihakemuksen löydät Kortit ja Valuutta / Hae korttia –osiosta. Uudesta kortista veloitetaan Danske Bankin palveluhinnaston mukainen maksu.
  Lue lisää täältä

 • OP:n asiakkaana voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi kirjautumalla op.fi-verkkopalveluun. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden OP-Visaan, OP-Visa Electroniin, OP-Visa Debitiin ja OP-Visa Debit Mobiiliin aina veloituksetta. K-Plussan lisäys ei vaikuta kortin muihin käyttöominaisuuksiin ja asiakastiedot pysyvät jatkossakin erillään, vaikka yhdellä kortilla on useampi ominaisuus.
  Lue lisää täältä

 • Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla verkkopankkiisi. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden Nordea Credit Mastercardiin, Nordea Gold Mastercardiin, Mastercard Premiumiin, Nordea Platinum Mastercardiin, Nordea Blackiin sekä Nordea Debitiin. Lisää Plussa-ominaisuus helposti verkkopankin kohdassa ”Päivittäiset raha-asiat > Kortit > Kortin uusinta ja muokkaus”. Uusi kortti saapuu sinulle noin kolmen viikon kuluessa. Uudesta kortista veloitetaan Nordean palveluhinnaston mukainen maksu.
  Lue lisää täältä 

MOBILEPAY JA PLUSSA 

MobilePay käy maksuvälineenä kaikissa K-ruokakaupoissa. Toisin kuin muut mobiilimaksuratkaisut, MobilePay toimii kaikilla älypuhelimilla ja kaikkien pankkien korteilla. Kun lisäät Plussa-kortin MobilePay-sovellukseen, sinulle muodostuu mobiilikäyttöä varten uusi Plussa-kortin numero, jolla saat samat Plussa-edut ja pisteet kuin muillakin Plussa-korttinumeroilla. Jos puhelin katoaa, voidaan poistaa MobilePayssa oleva Plussa-kortti, jolloin muut Plussa-kortit jäävät edelleen voimaan. Lue lisää >

 

Nyt voit yhdistää K-Plussa-ominaisuuden myös Säästöpankin maksu- ja luottokortteihin. Voit lisätä Plussa-tunnisteen Säästöpankin kortillesi veloituksetta ja lisäksi saat 5€ Plussa-rahaa, kun otat palvelun käyttöösi verkkopankissasi 31.10.2020 mennessä.

K-Plussa-ominaisuuden yhdistäminen on mahdollista Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin, Visa Gold Credit/Debit -korttiin, Visa Debit -pankkikorttiin sekä Visa Debit Online -pankkikorttiin (aiempi Visa Electron -pankkikortti).

Lue lisää täältä > (ohjaus verkkosivuilla: www.saastopankki.fi/kortit (markkinointiurl: 

Plussa-mobiilikortti

Plussan mobiilikortti on Android-puhelimeen ladattava sovellus, joka toimii K-ryhmän kaupoissa lähiluettavan Plussa-kortin tavoin. Sovelluksen voi ladata NFC-ominaisuudella varustettuihin Android-puhelimeen, joissa on käyttöjärjestelmäversio 4.4 tai uudempi. Kortti toimii lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa.
Sovellus on beta-versio, jota kehitämme edelleen.

Lue lisää mobiilikortista 

 

 

 

 

Takuukuittipalvelu

K-Plussan Takuukuittipalvelu auttaa pitämään ostosten takuukuittitiedot tallessa. Tuotteiden tiedot löytyvät helposti niitä myöhemmin tarvittaessa.

Kuittitiedot tallentuvat seuraavista kaupoista: K-market, K-supermarket ja K-citymarket.

Takuukuittitiedot tallentuvat automaattisesti ostotapahtuman yhteydessä, ja niitä pääsee tarvittaessa tarkastelemaan kirjautumalla. Palvelu tallentaa takuuajan lisäksi tuotteen nimen, ostopaikan, ostoajankohdan ja hinnan. Tiedot voi myös tulostaa ja ottaa mukaan kauppaan muistilapuksi. Takuutiedot näkyvät palvelussa muutama päivä ostotapahtuman jälkeen ja vielä puoli vuotta takuuajan päättymisestä.

Kirjaudu Oma Plussaan sivun vasemmassa yläkulmassa olevan kirjautumislaatikon kautta. Tämän jälkeen siirry Takuukuittipalvelun sivulle Oma Plussa/Takuukuittipalvelu.


Hyväntekeväisyyskohteet

Plussa-ohjelmaa uudistetaan ja Plussa-rahan lahjoitus hyväntekeväisyyteen poistuu 1.1.2021 alkaen. Uusia lahjoituksia ei enää voi tehdä. Lahjoituksen tehneet asiakkaat saavat helmikuusta 2021 lähtien Plussa-rahan suoraan omalle Plussa-tilille. Plussa-rahan kertymistä voi seurata Plussa.fi:ssä, K-ruokasovelluksessa tai kauppojen maksupäätteellä. Kertyneen Plussa-rahan voi käyttää ostoksiin lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa. 

K-ryhmä tekee vastuullisuustyötä laajalla rintamalla. Lisätietoa löydät verkkosivuiltamme: kesko.fi/yritys/sponsorointi-ja-lahjoitukset.

Parhaat asiakkaat

Haluamme palkita K-ryhmään ostojaan keskittäviä asiakkaita lisäeduin. K-ryhmän Parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6000 euroa. Lue lisää.

Sopimusehdot