Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi veloituksetta 31.10.-27.11.2019 välisenä aikana   

Plussa-ominaisuus maksukortissa mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi.


Oletko Danske Bankin asiakas? 

  • Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla selaimella verkkopankkiisi. Voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi niin, että haet uutta ”K-Plussa Mastercard Debit” tai ”K-Plussa Mastercard Credit Debit” -korttia. Korttihakemuksen löydät Kortit ja Valuutta / Hae korttia –osiosta. Jos haluat yhdistää Plussan jo olemassa olevaan Gold- tai Platinum-korttiin ja haluat säilyttää nykyiset ehdot kortissasi, ole yhteydessä pankkiisi puhelimitse. Uudesta kortista ei kampanja-aikana veloiteta maksua.
   Lue lisää täältä

Oletko OP:n asiakas? 

  • OP:n asiakkaana voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi kirjautumalla op.fi-verkkopalveluun. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden OP-Visaan, OP-Visa Electroniin, OP-Visa Debitiin ja OP-Visa Debit Mobiiliin aina veloituksetta. K-Plussan lisäys ei vaikuta kortin muihin käyttöominaisuuksiin ja asiakastiedot pysyvät jatkossakin erillään, vaikka yhdellä kortilla on useampi ominaisuus.
   Lue lisää täältä

Oletko Nordean asiakas?  

  • Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla verkkopankkiisi. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden Nordea Credit Mastercardiin, Nordea Gold Mastercardiin, Mastercard Premiumiin, Nordea Platinum Mastrcardiin sekä Nordea Blackiin. Lisää Plussa-ominaisuus helposti verkkopankin kohdassa ”Päivittäiset raha-asiat > Kortit > Kortin uusinta ja muokkaus”. Uusi kortti saapuu sinulle noin kolmen viikon kuluessa. Uudesta kortista ei kampanja-aikana veloiteta maksua.
   Lue lisää täältä