Tulosta

Muista Plussat – plus satanen –kampanjan arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä ja toteuttaja:
Kesko Oyj/K Digital, PL1, 00016 Kesko

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuvat kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn Plussa-kortin haltijoita, lukuun ottamatta henkilöitä jotka ovat kieltäneet ostojensa rekisteröimisen Plussa-asiakastiedostoon tai ovat arvonnan toteuttamiseen osallistuvia Kesko Oyj/K Digitalin työntekijöitä. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka eivät täytä näitä edellytyksiä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 15.5.-31.7.2019 ellei toisin ilmoiteta.

3. Osallistuminen

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 15.5.-31.7.2019 ajanjaksolla K-ryhmän kaupasta tehty ostos, joka on rekisteröity Plussa-kortilla ja josta asiakkaalle kertyy Plussa-pisteitä.

Jokainen kuitti, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity Plussa-kortti, toimii yhtenä arpana. Osallistuminen arvontaan tapahtuu automaattisesti ostoskuitin tallentuessa Plussa-järjestelmään. Asiakkaan ei tarvitse tallentaa tai toimittaa kuitteja minnekään. Arvontoja on kolme. Asiakas on mukana kaikissa niissä arvonnoissa joita edeltävänä kampanja-aikana hän on tehnyt ostoja.  

4. Palkinnot

Arvonnan palkintoina on 125 kpl 100 (sadan) euron arvoisia K-ryhmän lahjakortteja.

5. Arvonnan suorittaminen ja palkintojen luovutus

Järjestäjä arpoo voittajat ja ilmoittaa henkilöille voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Voittajien etunimi ja paikkakunta julkaistaan K-Plussan Facebookissa voittajan suostumuksella.

K-lahjakorttien voittajat arvotaan seuraavasti:

3.6. 25 kpl, 2.7. 50 kpl ja 2.8. 50 kpl  

Voittajien on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Plussa-asiakastiedoissa olevilla puhelinnumerolla ja/tai sähköpostiosoitteella 30.8.2019 mennessä, arvotaan uusi voittaja 2.9.2019. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 27.9. mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

Palkintoja ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, Plussa-asiakastiedostossa ei näy voittajan ikä, asiakas on kieltänyt ostojensa rekisteröinnin, osto on tehty yrityskortilla tai voittaja kuuluu K Digitalin henkilöstöön ja on osallistunut voittojen arvontaan, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

7. Arvonnan säännöistä ja niiden noudattamisesta

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

8. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun liittyviä henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kesko Oyj noudattaa tiukasti säänneltyä vaitiolovelvollisuutta. Yksittäistä henkilöä koskevat tiedot ilmoitetaan ainoastaan lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esimerkiksi henkilön omasta tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.