LOMAKESÄN PARHAAT SAARET     

Ennen kuin huomaatkaan, on taas kesä! Lokakuun erityisetuna saat Plussa-alennuksen kaksinkertaisena ensi kesän matkoista suosituimmille lomasaarille Kreetalle, Rodokselle tai Mallorcalle. Säästät 100,-/varaus sekä lomalennoilla että reittilennoilla toteutettavista matkapaketeista. Lisäksi K-ryhmän Parhaat asiakkaat saavat 2000 pistettä Lisä-Plussaa/matkavaraus. Varaa pian, mutta viimeistään 18.10.

Tarjous koskee uusia varauksia ajalle 1.4.–30.9.2019.

Tutustu lomasaariin ja varaa tämän linkin kautta.

plussa-etusi tjäreborgin matkoista

• Alennus 50 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka rantalomakohteeseen*, kaupunkimatka Eurooppaan tai risteilypaketti Eurooppaan tai Arabiemiraatteihin.

Alennus 70 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka tai risteilypaketti kaukokohteeseen.

2000 pistettä Lisä-Plussaa K-ryhmän Parhaille asiakkaille. Pisteet maksetaan matkan jälkeen.

 

Plussa-asiakkaiden etumatkat ovat varattavissa vain tämän sivun kautta. 

 

 

Kaikkia Plussa-etumatkoja koskevat ehdot:
Plussa-etu edellyttää, että matka on varattu Plussa.com –sivuston kautta. Matkaan tulee aina sisältyä lento + hotelli tai lento + risteily. Etu koskee vain Plussa-kortin haltijaa, ja kortin haltijan tulee olla mukana matkalla. Vain 1 etu/matkavaraus. Plussa-etua ei myönnetä Matkajokerista (määrittelemätön majoitus). Plussa-etu koskee vain uusia varauksia. Alennusta ei voida myöntää varauksen jälkeen.

* Rantalomakohteisiin kuuluvat matkat Eurooppaan, Kanariansaarille, Egyptiin, Kap Verdelle, Turkkiin, Arabiemiraatteihin sekä Gambiaan