Tjäreborg uudistuu     

Olet ehkä jo huomannutkin, että Tjäreborg näyttää erilaiselta kuin ennen. Tavoitteemme on kuitenkin sama: tuottaa sinulle koko vuoden parhaat viikot. Tänä poikkeuksellisena aikana huolehdimme tietysti siitä, että lomasi on kaikin puolin mahdollisimman turvallinen. Matkaasi sisältyy mm. laajennetut turvallisuuskäytännöt ja 7 päivän rahanpalautustakuu, jos matkaa ei voida toteuttaa.

Uudistumisen kunniaksi saat nyt huippuedun: Plussa-asiakkaan alennuksen kaksinkertaisena kaikista lomalennoilla toteutettavista matkapaketeista 1.4.2021–30.4.2022. Tarjous koskee vain uusia varauksia. 

Tutustu valikoimaan ja varaa viimeistään 28.1.2021 tämän linkin kautta.

Plussa-kortilla matkat aina edullisemmin     

Plussa-asiakkaana saat Tjäreborgin lomamatkan aina edullisemmin, oli kyseessä sitten pakettimatka rantalomakohteisiin, kaupunkiloma Euroopassa tai kaukoloma. Myös kaikki risteilypaketit esimerkiksi Välimerelle, Havaijille tai Karibialle kuuluvat edun piiriin. Matkavaihtoehtoja on lähes rajattomasti, niin perheille, pareille, sinkuille kuin kaveriporukoillekin.  

Tjäreborgin ja K-Plussan yhteistyö päättyy 31.3.2021. Plussa-edut koskevat varauksia, jotka on tehty maaliskuun loppuun mennessä.

Jokaisella lennolla on merkitystä

Nyt on aika ottaa seuraavat merkittävät askeleet kohti kestävämpää lomamatkailua. Tjäreborg hyvittää puolestasi lentomatkastasi aiheutuvat päästöt. Ilmastokompensaatio koskee kaikkia tarjoamiamme lentoja lentoyhtiöstä riippumatta. 

plussa-etusi tjäreborgin matkoista

• Alennus 50 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka rantalomakohteeseen*, kaupunkimatka Eurooppaan tai risteilypaketti Eurooppaan tai Arabiemiraatteihin.

Alennus 70 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka tai risteilypaketti kaukokohteeseen.

2000 pistettä Lisä-Plussaa K-ryhmän Parhaille asiakkaille. Pisteet maksetaan matkan jälkeen.

 

Plussa-asiakkaiden etumatkat ovat
varattavissa vain tämän sivun kautta. 

 

 


Lue lisää

Kaikkia Plussa-etumatkoja koskevat ehdot:
Plussa-etu edellyttää, että matka on varattu Plussa.com –sivuston kautta. Matkaan tulee aina sisältyä lento + hotelli tai lento + risteily. Etu koskee vain Plussa-kortin haltijaa, ja kortin haltijan tulee olla mukana matkalla. Vain 1 etu/matkavaraus. Plussa-etua ei myönnetä Matkajokerista (määrittelemätön majoitus). Plussa-etu koskee vain uusia varauksia. Alennusta ei voida myöntää varauksen jälkeen.

* Rantalomakohteisiin luetaan matkat Eurooppaan sekä seuraavat kohteet: Kanariansaaret, Egypti, Kap Verde, Turkki, Gambia, Arabiemiraatit, Marokko, Israel ja Qatar.