Syyskuussa tuplaetu lukuisista talven lomamatkoista ja K-ryhmän Parhaille asiakkaille 4 000 pistettä Lisä-Plussaa/matkavaraus

Alennus tuplana lukuisista talven matkoista (alennus 100-140€/matkavaraus).
4000 pistettä Lisä-Plussaa K-ryhmän Parhaille asiakkaille.

Olipa sinun suosikkilomakohteesi Kanariansaarilla, Thaimaassa, Gambiassa tai kaukaisemmilla palmurannoilla, nyt on oikea hetki varmistaa aurinkoinen talviloma. Syyskuun aikana saat Plussa-edun tuplana isosta valikoimasta talvilomia, jolloin etusi on 100–140 euroa / matkavaraus. Lomatarjoukset on esitelty myös syyskuun Pirkan mukana jaetussa esitteessä.

Syyskuun tuplaetu koskee vain uusia varauksia, ja paikkoja on rajoitettu määrä. Etu koskee vähintään viikon mittaisia matkoja, joihin sisältyy lento + hotelli. Etu myönnetään Plussa-kortin haltijalle, ja kortin haltijan tulee olla mukana matkalla. Vain 1 etu/matkavaraus. Kampanjan matkoista kirjataan myös Parhaiden asiakkaiden piste-etu kaksinkertaisena (4000 pistettä Lisä-Plussaa). Edut ovat voimassa 30.9.2017 asti.

Tutustu valikoimaan ja varaa  tämän linkin kautta.

Plussa-kortilla matkat aina edullisemmin  

Plussa-asiakkaana saat Tjäreborgin lomamatkan aina edullisemmin, oli kyseessä sitten pakettimatka rantalomakohteisiin, kaupunkiloma Euroopassa tai kaukoloma. Myös kaikki risteilypaketit esimerkiksi Välimerelle, Havaijille tai Karibialle kuuluvat edun piiriin. Matkavaihtoehtoja on lähes rajattomasti, niin perheille, pareille, sinkuille kuin kaveriporukoillekin. 

plussa-etusi tjäreborgin matkoista

• Alennus 50 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka rantalomakohteeseen*, kaupunkimatka Eurooppaan tai risteilypaketti Eurooppaan tai Arabiemiraatteihin.

Alennus 70 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka tai risteilypaketti kaukokohteeseen.

2000 pistettä Lisä-Plussaa K-ryhmän Parhaille asiakkaille.

 

Plussa-asiakkaiden etumatkat ovat varattavissa vain tämän sivun kautta.

 

 

Ehdot:
* Rantalomakohteisiin kuuluvat matkat Eurooppaan, Kanariansaarille, Turkkiin, Arabiemiraatteihin sekä Gambiaan. Matkaan tulee aina sisältyä lento + hotelli tai lento + risteily. Etu koskee vain Plussa-kortin haltijaa, ja kortin haltijan tulee olla mukana matkalla. Vain 1 etu/matkavaraus. Plussa-etua ei myönnetä Matkajokerista (määrittelemätön majoitus). Plussa-etu koskee vain uusia varauksia.