Plussa-kortilla matkat aina edullisemmin    

Plussa-asiakkaana saat Tjäreborgin lomamatkan aina edullisemmin, oli kyseessä sitten pakettimatka rantalomakohteisiin, kaupunkiloma Euroopassa tai kaukoloma. Myös kaikki risteilypaketit esimerkiksi Välimerelle, Havaijille tai Karibialle kuuluvat edun piiriin. Matkavaihtoehtoja on lähes rajattomasti, niin perheille, pareille, sinkuille kuin kaveriporukoillekin.  

Jokaisella lennolla on merkitystä

Nyt on aika ottaa seuraavat merkittävät askeleet kohti kestävämpää lomamatkailua. Tjäreborg hyvittää puolestasi lentomatkastasi aiheutuvat päästöt. Ilmastokompensaatio koskee kaikkia tarjoamiamme lentoja lentoyhtiöstä riippumatta. 

plussa-etusi tjäreborgin matkoista

• Alennus 50 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka rantalomakohteeseen*, kaupunkimatka Eurooppaan tai risteilypaketti Eurooppaan tai Arabiemiraatteihin.

Alennus 70 euroa/matkavaraus, kun kyseessä on matka tai risteilypaketti kaukokohteeseen.

2000 pistettä Lisä-Plussaa K-ryhmän Parhaille asiakkaille. Pisteet maksetaan matkan jälkeen.
Etu on voimassa vain varauksissa, jotka on tehty viimeistään 30.11.2020.

 

Plussa-asiakkaiden etumatkat ovat
varattavissa vain tämän sivun kautta. 

 

 


Lue lisää

Kaikkia Plussa-etumatkoja koskevat ehdot:
Plussa-etu edellyttää, että matka on varattu Plussa.com –sivuston kautta. Matkaan tulee aina sisältyä lento + hotelli tai lento + risteily. Etu koskee vain Plussa-kortin haltijaa, ja kortin haltijan tulee olla mukana matkalla. Vain 1 etu/matkavaraus. Plussa-etua ei myönnetä Matkajokerista (määrittelemätön majoitus). Plussa-etu koskee vain uusia varauksia. Alennusta ei voida myöntää varauksen jälkeen.

* Rantalomakohteisiin luetaan matkat Eurooppaan sekä seuraavat kohteet: Kanariansaaret, Egypti, Kap Verde, Turkki, Gambia, Arabiemiraatit, Marokko, Israel ja Qatar.