Käytä Plussa-rahasi ajoissa

HUOM! Plussa-rahan voimassaoloaika on normaalisti 13 kuukautta. Korona-epidemian vuoksi maalis- ja elokuun lopussa vanhentuvan Plussa-rahan käyttöaikaa on pidennetty syyskuun loppuun saakka. Varmistathan, että hyödynnät oman Plussa-rahasi K-kaupassa asioidessasi!

Ostaessasi K-ryhmän kaupoista kerrytät Plussa-pisteitä, jotka saat käyttöösi Plussa-rahana. Plussa-rahan kuukausikertymän voimassaoloaika on 13 kuukautta, joten varmistathan, että käytät Plussa-rahasi ajoissa. Vanheneminen tapahtuu erä kerrallaan, jonka jälkeen rahaa ei voi enää käyttää. Plussa-rahasi määrän ja erien viimeiset käyttöpäivät näet henkilökohtaisilla sivuillasi Oma Plussan Plussa-tili –osiossa.

Oma Plussassa voit ohjata Plussa-rahasi säästöön. Säästöön ohjattu raha näkyy kaupan maksupäätteellä aina 2 kk ennen rahan vanhenemista, jolloin sen ehtii hyödyntämään ostosten yhteydessä. Myös säästössä olevan Plussa-rahan voimassaoloaika on 13 kuukautta.

Plussa-pääkorttilainen voi valtuuttaa kaikki taloutensa henkilöt käyttämään Plussa-rahaa. Valtuutuksen voit tehdä Oma Plussassa tai soittamalla K-Plussan asiakaspalveluun.

Kirjaudu Oma Plussaan, ja voit tarkistaa Plussa-rahasi tilanteen ja valtuutukset.