Pirkka-lehden jakelu siirtyy k-kauppoihin  

Pirkka-lehti on jatkossa jaossa kaikissa K-kaupoissa. Voit hakea seuraavan Pirkan 26.8. alkaen ilmaiseksi Plussa-korttia vilauttamalla tai lukea lehden verkossa. Mikäli sinulle ei vielä ole Plussa-korttia voit hankkia sen veloituksetta.

Miksi Pirkka jaellaan jatkossa K-kaupoista kotipostitusten sijaan?
Selvitimme kokeiluilla jakelumallin toimivuutta ja se sai hyvän vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa. Kauppajakelulla voimme tarjota lehden asiakaslahjana tasapuolisesti kaikille Plussa-asiakkaillemme. Kun lehden voi poimia mukaansa kaupasta, jokainen pystyy myös itse päättämään, haluaako lehden vai ei.  Asiakastutkimusten mukaan lehden noutaminen kaupasta koetaan vaivattomaksi.  

Lähikaupassani ei ole Pirkka-lehtiä, mistä saan lehden?   
Kaikista K-kaupoista pitäisi löytyä syyskuun Pirkka-lehteä 26.8.2020 alkaen. Jos lehteä ei kaupassa näy, kannattaa asiasta kysyä kaupan henkilökunnalta. 

Onko tämä yksittäinen kerta vai toimitaanko näin jatkossakin? 
Pirkka-lehti on jatkossakin jakelussa kauppojen kautta kauppajakelussa.

En halua hakea Pirkka-lehteä kaupasta. Voinko saada sen kotiini? 
Pirkka-lehteä ei jaeta enää lainkaan postitse. 

Onko Pirkka-lehti nyt kaikille asiakkaille ilmainen?
Pirkka-lehti on Plussa-asiakkaidemme asiakaslahja, ja se on nyt ilmainen kaikille Plussa-kortin omistajille. Plussa-kortin hankkimalla kuka tahansa voi poimia Pirkka-lehden kaupasta mukaansa ilmaiseksi. Ilman Plussa-korttia lehti maksaa 4,90€.  Plussa-kortin voi tällä hetkellä hankkia ilmaiseksi.

Voiko yksi asiakas hakea Plussa-kortillaan useampia Pirkka-lehtiä ilmaiseksi kaupasta? 
Lehtiä on lähtökohtaisesti tarkoitettu yksi/kotitalous, mutta periaatteessa lehtiä voi hakea useampiakin. 

Onko Pirkka-lehti saatavilla vain suomenkielisenä? 
Pirkka-lehteä tehdään jatkossakin vain suomeksi. Osassa kauppoja on suomenkielisten Pirkka- ja K-Ruoka-lehtien lisäksi jaossa ruotsinkielisiä K-Mat-lehtiä.

Jos lehti loppuu yhdestä kaupasta, saanko sen toisesta? 
Lehden voi lunastaa mistä tahansa K-kaupasta.

Jaetaanko Pirkka-lehtiä myös muissa K-ryhmän kaupoissa, esimerkiksi K-Raudoissa? 
Pirkka-lehtiä voi noutaa kaikista K-ruokakaupoista, K-Raudoista ja K-Auton myyntipisteistä. Myöhemmin tavoitteena on laajentaa jakelua edelleen.

Voinko lunastaa lehden ilmaiseksi, jos rinnakkaiskorttilainen on sen jo lunastanut? 
Kyllä

Muuttuuko lehden rakenne tai sisältö jakelun muuttuessa?
Kaupoista jo aiemmin löytynyt tuttu K-Ruoka-lehti löytyy syyskuusta lähtien jokaisen Pirkka-lehden välistä. K-Ruoka-lehti sisältää 72 sivua reseptejä, vinkkejä ja ruokatrendejä.

Miksi en ole kuullut siitä, ettei Pirkka-lehti tule enää kotiin? 
Olemme pyrkineet välittämään tiedon siitä asiakkaillemme mm. edellisessä Pirkka-lehdessä sekä esimerkiksi sähköpostiuutiskirjeissä, tv-mainoksilla, lehti-ilmoituksilla ja sosiaalisessa mediassa.