Tulosta

Voita Särkänniemen rannekepaketti -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä ja toteuttaja:
Kesko Oyj/K Digital, PL1, 00016 Kesko

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn K-Plussa-kortin haltijoita, lukuun ottamatta arvonnan toteuttamiseen osallistuvia Kesko Oyj:n / K Digitalin työntekijöitä. Yrityskorttilainen ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika on 6.5.-7.6.2019 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

4. Osallistuminen
Osallistumisen edellytyksenä on arvontalomakkeen täyttäminen osoitteessa www.plussa.com/ranneke

Vain 6.5.-7.6.2019 välisenä aikana täytetyt arvontalomakkeet osallistuvat arvontaan. Yksi osallistuminen/henkilö.

5. Palkinto
Arvomme yhteensä 60 kpl Särkänniemen rannekepakettia. Kukin palkinto sisältää 4 ranneketta. Yhden palkinnon arvo on n. 180 euroa. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse, eikä sitä voida vaihtaa mihinkään muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Yksi henkilö voi voittaa vain yhden rannekepaketin. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkinnot ovat voimassa 7.9.2019 saakka Särkänniemen huvipuistossa.

6. Arvonnan suorittaminen ja palkintojen luovutus
Kesko Oyj / K-Digital arpoo voittajat ja ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti/sähköpostitse. Palkinto postitetaan arvontalomakkeella ilmoitettuun postiosoitteeseen. Arvonta suoritetaan 13.6.2019 mennessä.

Postitamme kaikki palkinnot arvontalomakkeella ilmoitettuun postiosoitteeseen. Kesko/K Digital ei vastaa postissa kadonneista palkinnoista tai virheellisesti arvontalomakkeella ilmoitetuista postiosoitteista.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuva palkinnosta ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppanin Internet-sivustoilla, Facebookissa ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj / K Digital maksaa arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, Plussa-asiakastiedostossa ei näy voittajan ikä tai voittaja kuuluu K Digitalin henkilöstöön ja on osallistunut voittojen arvontaan, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

7. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

8. Järjestäjän vastuu
Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n sekä arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Kesko Oyj ei vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

9. Henkilötietojen käsittely:
Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

10. Arvonnan säännöistä ja niiden noudattamisesta
Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.