Asiakaspalvelu

Nopein keino saada vastaukset kysymyksiisi on K-Plussa Chat, jonka löydät sivuston oikeasta alakulmasta. Saat meihin yhteyden myös sähköpostitse plussa@kesko.fi. Muistathan, että kirjautumalla Oma Plussaan voit tarkistaa omat pistetietosi ja kertyneen Plussa-rahan määrän helpoiten -  vaikka päivittäin. Normaalisti puhelinpalvelumme  010 19 8604 vastaa puheluusi ma-pe 9-21 ja la 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

 

Huijaussivustot entistä uskottavamman näköisiä

Verkkohuijausten määrä on lisääntynyt ja huijauskeinot kehittyneet. Sivustoa ei välttämättä erota aidosta ulkoasunsa puolesta, koska kuvat ja tekstit voivat olla peräisin alkuperäiseltä sivulta. Lisäksi huijaussivustolla voi olla linkkejä aidoille sivuille. Useat huijaussivustot pyrkivät keräämään tietoja, osa vastaavasti levittää haittaohjelmia. Huijaussivustojen ilmestymistä on lähes mahdotonta estää, koska uusien sivujen perustaminen onnistuu käden käänteessä. Huijaussivujen varalle löytyy muutamia vinkkejä.

Katso tarkempia tietoja täältä:

https://www.k-ruoka.fi/k-kaupassa/huijaussivustot-entista-uskottavamman-nakoisia

 

K-PLUSSAN NIMISSÄ TEHTÄVÄT PUHELINSOITOT

Teemme parhaillamme puhelinsoittokampanjaa yhdessä Gainerin Oy:n kanssa. Soitot tulevat numerosta 09 23143600 ja kerromme soittavamme K-Plussalta. Puhelussa päivitetään mm. asiakkaiden yhteystietoja sekä markkinointilupatietoja. Puhelun aikana asiakkaalta voidaan kysyä hänen postiosoitettaan varmistuaksemme asiakkaan henkilöllisyydestä. Puhelun aikana ei kuitenkaan koskaan kysytä asiakkaan muita henkilökohtaisia tietoja kuten henkilötunnusta, pankkikortin numeroa tms. Jos saat puhelun, jonka oikeellisuudesta et ole varma, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

 

 

Kortti kateissa

Kortti vioittunut

Osoitteen- ja nimenmuutos

Anna palautetta

Pirkka-lehti

Yhteystiedot

Usein kysyttyä

Valitse aihealue

TIETOA RIIDANRATKAISUELIMISTÄ

Lahjakortit

Unohtuiko salasana?

TIETOSUOJA