Asiakaspalvelu

 

 Hyvä asiakas, 

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi puhelinlinjamme numerossa 010 19 8604 palvelevat Sinua arkisin klo 9-16.
Chatilla saat meihin yhteyden normaaliin tapaan ma-pe klo 9-21, la klo 10-18 ja su klo 16-20.
Jos asiasi ei ole kiireellinen, voit ottaa yhteyttä palvelulomakkeella. Vastaamme Sinulle parin päivän kuluessa.

Olemme tehneet lisäyksiä K-Plussan asiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen 2.12.2019. Muutokset mahdollistavat mm. haluamiesi sovellusten käyttöönoton. 

Lue lisää muutoksista.

Nopein keino saada vastaukset kysymyksiisi on K-Plussa Chat, jonka löydät sivuston oikeasta alakulmasta. Muistathan, että kirjautumalla Oma Plussaan voit tarkistaa omat pistetietosi ja kertyneen Plussa-rahan määrän helpoiten -  vaikka päivittäin.

 

Huijaussivustot entistä uskottavamman näköisiä

Verkkohuijausten määrä on lisääntynyt ja huijauskeinot kehittyneet. Sivustoa ei välttämättä erota aidosta ulkoasunsa puolesta, koska kuvat ja tekstit voivat olla peräisin alkuperäiseltä sivulta. Lisäksi huijaussivustolla voi olla linkkejä aidoille sivuille. Useat huijaussivustot pyrkivät keräämään tietoja, osa vastaavasti levittää haittaohjelmia. Huijaussivustojen ilmestymistä on lähes mahdotonta estää, koska uusien sivujen perustaminen onnistuu käden käänteessä. Huijaussivujen varalle löytyy muutamia vinkkejä.

Katso tarkempia tietoja täältä:

https://www.k-ruoka.fi/k-kaupassa/huijaussivustot-entista-uskottavamman-nakoisia

 

Kortti kateissa

Kortti vioittunut

Osoitteen- ja nimenmuutos

Ota yhteyttä

Pirkka-lehti

Yhteystiedot

Usein kysyttyä

TIETOA RIIDANRATKAISUELIMISTÄ

Lahjakortit

TIETOSUOJA

Kiitos kun käytät Plussa-korttiasi. K-Plussassa huolehdimme siitä, että omat tietosi ovat turvassa ja sinulla on oikeus yksityisyyteen. Käsittelemme kortin avulla saamiamme tietojasi huolellisesti.  Oikean tiedon avulla voimme varmistaa juuri sinulle sopivat ainutlaatuiset edut sekä oikeanlaisen valikoiman ja palvelun kaupassasi.

Noudatamme Keskossa  EU:n tietosuoja-asetusta 25.5.2018 alkaen. Asetuksen tarkoituksena on parantaa EU:n kansalaisten oikeuksia omiin tietoihinsa sekä henkilötietojen luottamukselliseen käsittelyyn.

K-Plussa-asiakkaana voit  ylläpitää henkilökohtaisia tietojasi verkkosivuillamme Oma Plussassa tai ottamalla yhteyttä K-Plussan asiakaspalveluun

Plussa-asiakkuuteesi liittyvät tiedot voit tarkistaa rekisteröitymällä henkilökohtaisille Oma Plussa –sivuillesi. Oma Plussassa voit ylläpitää tietojasi, hallinnoida Plussa-rahasi käyttöä, sekä antaa ja poistaa sähköpostimarkkinoinnin lupia. Oma Plussa –sivuille voit kirjautua tai rekisteröityä tämän sivun vasemman yläkulman oranssin laatikon linkkien kautta.

Voit kääntyä K-Plussan asiakaspalvelun puoleen, kun haluat poistaa tietojasi tai asettaa kieltoja ja rajoituksia henkilötietojesi käyttämiseen.

Tietosuojauudistus tuo seuraavat muutokset 25.5.2018 alkaen

K-Plussan päivitetyssä tietosuojaselosteessa kerrotaan mihin asiakkaan henkilötietoja käytetään ja mitä oikeuksia asiakkaalla on

Voit tilata Omat tiedot –raportin tai raportin omista tiedoistasi toiseen rekisteriin siirto varten kirjautumalla sisään pankkitunnuksilla Keskon tietosuojasivustolle osoitteessa https://tietosuoja.kesko.fi


Olemme koonneet valmiita vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi koskien Tietosuoja-uudistusta ja Plussa-asiakkuutta. Kysymykset ja vastaukset löydät täältä.