Asiakaspalvelu

Nopein keino saada vastaukset kysymyksiisi on K-Plussa Chat, jonka löydät sivuston oikeasta alakulmasta. Muistathan, että kirjautumalla Oma Plussaan voit tarkistaa omat pistetietosi ja kertyneen Plussa-rahan määrän helpoiten -  vaikka päivittäin. Arkisin puhelinpalvelumme 010 19 8604 vastaa puheluusi ma-pe 9-21 ja la 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

K-PLUSSAN NIMISSÄ TEHTÄVÄT PUHELINSOITOT 10.7. alkaen

Teemme parhaillamme puhelinsoittokampanjaa yhdessä Gainer Oy:n kanssa. Soitot tulevat suomalaisesta numerosta 09 23143600 (arkipäivisin klo 10.00-19.00) ja kerromme soittavamme K-Plussalta. Puhelussa päivitetään asiakkaiden yhteystietoja sekä markkinointilupatieto. Puhelun aikana asiakkaalta voidaan kysyä hänen katuosoitettaan varmistuaksemme asiakkaan henkilöllisyydestä. Puhelun aikana ei kuitenkaan koskaan kysytä asiakkaan muita henkilökohtaisia tietoja kuten henkilötunnusta, pankkikortin numeroa tms. Jos saat puhelun, jonka oikeellisuudesta et ole varma, olethan yhteydessä K-Plussan asiakaspalveluumme.

 

Huijaussivustot entistä uskottavamman näköisiä

Verkkohuijausten määrä on lisääntynyt ja huijauskeinot kehittyneet. Sivustoa ei välttämättä erota aidosta ulkoasunsa puolesta, koska kuvat ja tekstit voivat olla peräisin alkuperäiseltä sivulta. Lisäksi huijaussivustolla voi olla linkkejä aidoille sivuille. Useat huijaussivustot pyrkivät keräämään tietoja, osa vastaavasti levittää haittaohjelmia. Huijaussivustojen ilmestymistä on lähes mahdotonta estää, koska uusien sivujen perustaminen onnistuu käden käänteessä. Huijaussivujen varalle löytyy muutamia vinkkejä.

Katso tarkempia tietoja täältä:

https://www.k-ruoka.fi/k-kaupassa/huijaussivustot-entista-uskottavamman-nakoisia

 

Kortti kateissa

Plussa-kortin katoaminen

Etäluettava K-Plussa-kortti

Plussa-kortin kadotessa on tärkeä sulkea kortti välittömästi Plussa-rahan väärinkäytön välttämiseksi. Katoamisesta voit ilmoittaa kirjautumalla Oma Plussaan ja tehdä ilmoituksen Omat tiedot -sivulla. Voit myös tehdä ilmoituksen K-Plussan asiakaspalveluun ma-pe 9-21 ja la 10-15, sähköpostitse plussa@kesko.fi tai puhelimitse puh. 010 19 8604 (kortin katoamisilmoitus toimii 24h/vrk). Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Kaupassa ei voi tehdä kortin katoamisilmoitusta, mutta kaupasta saat väliaikaisen kortin kadonneen tilanne. Väliaikaisella kortilla voit jatkaa pisteiden keräämistä ja saada Plussa-edut, mutta Plussa-rahaa kaupan maksupäätteellä ei voi väliaikaiseslla kortilla käyttää. Uuden Plussa-kortin saat postitse kotiisi noin kahden viikon kuluttua.

Tee Plussa-ominaisuudella varustetun maksukortin katoamisesta ilmoitus puhelimitse 020 333 (toiminnassa 24h/vrk)
Katoamisilmoitusta tehdessäsi sinulta kysytään henkilötunnuksesi henkilöllisyyden varmistamiseksi. Myös kortin numeron muistaminen helpottaa katoamisilmoituksen tekemistä. Saamme sulkutiedon K-Plussaan pankilta ja näin myös Plussa-rahan käyttö estyy.

 

K-Plussa MasterCard -kortin katoaminen

K-Plussa MasterCardJos K-Plussa Mastercard -korttisi katoaa, ilmoita siitä välittömästi korttien sulkupalveluun 0100 0555, ulkomailta +358 100 0555 (toiminnassa 24 h/vrk). 

Asiakkaan vastuu kortin luvattomasta käytöstä päättyy ilmoitushetkellä.  

  

OP-Visa, OP-Visa Debit tai OP-Visa Electron K-Plussa-ominaisuudella, kortin katoaminen

OP

Jos OP-Visa, OP-Visa Debit tai OP-Visa Electron Plussa-ominaisuudella oleva korttisi katoaa, ilmoita siitä välittömästi korttien sulkupalveluun 0100 0555, ulkomailta +358 100 0555 (toiminnassa 24h/vrk). 

 

Nordea Visa Electron K-Plussa-ominaisuudella, kortin katoaminen

Nordea Visa Electron

Jos Nordea Visa Electron Plussa-ominaisuudella oleva korttisi katoaa, ilmoita siitä välittömästi korttien sulkupalveluun 020 333, ulkomailta +358 20333 (toiminnassa 24h/vrk). 

 

Danske Bank MasterCard Debit K-Plussa -kortin katoaminen

Jos Danske Bank Mastercard Debit K-Plussa -korttisi katoaa, ilmoita siitä välittömästi korttien sulkupalveluun 0200 2585, ulkomailta +358 200 2585 (toiminnassa 24h/vrk, pvm/mpm)

Kortti vioittunut


Plussa-kortin vioittuminen 

Jos Plussa-korttisi on vioittunut, voit tilata uuden kortin täyttämällä alla olevaan kenttään Plussa-korttisi numeron


Anna Plussa-korttisi numero *


Voit ilmoittaa vioittumisesta myös K-Plussan asiakaspalveluun ma-pe 9-21 ja la 10-15 joko sähköpostitse plussa@kesko.fi tai puhelimitse  010 19 8604. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

 

K-Plussa MasterCard -kortin vioittuminen

K-Plussa MasterCardJos K-Plussa Mastercard -korttisi vioittuu, ota yhteys OP-Korttiyhtiön asiakaspalveluun 010 252 7020 ma-pe klo 9-16.30 Saat K-ryhmän kaupasta käyttöösi väliaikaisen Plussa-käteiskortin, jolla voit jatkaa pisteiden keräämistä. Uuden K-Plussa Mastercard -kortin saat postitse kotiisi.

 

OP-Visa, OP-Visa Debit tai OP-Visa Electron K-Plussa-ominaisuudella -kortin vioittuminen

OP VisaJos OP-Visa, OP-Visa Debit tai OP-Visa Electron Plussa-ominaisuudella oleva korttisi vioittuu, ota yhteys omaan Osuuspankkiisi tai OP 0100 0500 asiakaspalveluun. Lähimmästä K-ryhmän kaupasta saat käyttöösi väliaikaisen Plussa-kortin, jolla voit jatkaa pisteiden keräämistä. Uuden OP-Visa- tai OP-Visa Electron -kortin K-Plussa-ominaisuudella saat postitse kotiisi.

 

Nordea Visa Electron K-Plussa-ominaisuudella, kortin vioittuminen

Nordea Visa ElectronJos Nordea Visa Electron Plussa-ominaisuudella oleva korttisi vioittuu, ota yhteys Nordean Asiakaspalveluun 0200 3000 (pvm/mpm) ma-pe klo 8-20 tai lähimpään Nordean konttoriin. Lähimmästä K-ryhmän kaupasta saat käyttöösi väliaikaisen Plussa-kortin, jolla voit jatkaa pisteiden keräämistä. Uuden Nordea Visa Electron -kortin Plussa-ominaisuudella saat postitse kotiisi.

 

Danske Bank MasterCard Debit K-Plussa -kortin vioittuminen

Jos Danske Bank Mastercard Debit Plussa -korttisi vioittuu, ota yhteys Danske Bankin Asiakaspalveluun 0200 2580 (pvm/mpm) arkisin klo 9-18 tai lähimpään pankin konttoriin. Lähimmästä K-ryhmän kaupasta saat käyttöösi väliaikaisen Plussa-kortin, jolla voit jatkaa pisteiden keräämistä. Uuden kortin saat postitse kotiisi.

Osoitteen- ja nimenmuutos

Osoitteenmuutos

K-Plussa saa pääkortinhaltijoiden osoitteenmuutokset suoraan Postin osoitetietojärjestelmästä, joten pääkortin haltijan ei tarvitse tehdä osoitteenmuutosta.
Huom! Jos Plussa-asiakkuuden haltijana olet kieltänyt tietojen luovuttamisen, muistathan siinä tapauksessa ilmoittaa itse osoitteenmuutoksesi K-Plussan asiakaspalveluun.

Sukunimen muutos

K-Plussa saa pääkortin haltijan sukunimen muutostiedot suoraan Postin tietojärjestelmästä, joten pääkortin haltijan ei tarvitse ilmoittaa nimenmuutosta.
Huom! Jos Plussa-asiakkuuden haltijana olet kieltänyt tietojen luovuttamisen, muistathan siinä tapauksessa ilmoittaa itse nimenmuutoksesi K-Plussan asiakaspalveluun.

Rinnakkaiskortin haltijan nimenmuutokset on ilmoitettava K-Plussan asiakaspalveluun.  Ilmoitathan muutosta tehdessäsi Plussa-korttisi numeron, osoitteesi sekä vanhan ja uuden nimesi.

Etunimen muutos

Etunimen muutos on ilmoitettava K-Plussan asiakaspalveluun.  Ilmoitathan muutosta tehdessäsi Plussa-korttisi numeron, osoitteesi sekä vanhan ja uuden nimesi.

Voit ilmoittaa muutoksesta K-Plussa Chatissä tai sähköpostitse plussa@kesko.fi. K-Plussan asiakaspalvelu p. 010 19 8604 palvelee ma-pe klo 9-21 ja la klo 10-15.

Ota yhteyttä

Kysymällä tai antamalla meille palautetta osallistut entistä palvelemman ja paremman K-Plussan kehittämiseen. Mielipiteesi on meille tärkeä ja otamme sen huomioon. Kiitos palautteestasi jo etukäteen.


Palautteen aihe*:
Viesti*:

K-Plussa-kortin numero :

Nimi:

Katuosoite:

Postinumero ja postitoimipaikka:

Puhelinnumero :

Sähköpostiosoite :

 

Pirkka-lehti

Pirkka-lehti jaetaan Plussa-asiakastalouksiin, joiden keskimääräiset ostot K-ryhmän kaupoista ylittävät 250€ kuukaudessa viimeisten 12 kk ajalta laskettuna.

Pirkan näköislehteä voivat lukea kaikki osoitteessa pirkka.fi/digilehti. Samoin verkkopalvelu pirkka.fi palvelee kaikkia asiakkaitamme.

Pirkka-lehden voi myös lunastaa 1000 Plussa-pisteellä ottamalla yhteyttä K-Plussan asiakaspalveluun.

Yhteystiedot

K-Plussan asiakaspalvelu

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme K-Plussa Chatilla tai sähköpostitse plussa@kesko.fi Puheluihin p. 010 19 8604 vastaamme ma-pe 9-21 ja la 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.


K-Plussa on Kesko Oyj:n kanta-asiakasjärjestelmä, jonka tehtävänä on K-ryhmän kanta-asiakasmarkkinoinnin keskitettyjen toimintojen toteuttaminen.
Plussa.com on K-ryhmän kauppojen ja Plussa-kumppaneiden kanta-asiakkaille suunnattu palvelukanava.

Postiosoite
Kesko Oyj/K-Plussa
PL 1
00016 KESKO

Puh. 0105311

Käyntiosoite
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki


Y-tunnus 0109862-8

Usein kysyttyä

Valitse aihealue

TIETOA RIIDANRATKAISUELIMISTÄ

• Jos K-Plussa-asiakassopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

• Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

• Erimielisyyden koskiessa henkilötietojen käsittelyä, rekisteröity voi ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon (www.tietosuoja.fi).

Lahjakortit

Lahjakortti on verraton lahjaidea! 

 

 

 

 

 

Lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä, se on oiva lahjaidea myös hänelle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Valitse vain sopiva summa ja lahjansaaja saa valita itselleen sopivan lahjan K-ryhmän kaupoista. 

Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa.
Kortille jäävän arvon ja lahjakortin voimassaoloajan voi tarkistaa kuitista. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

TIETOA LAHJAKORTEISTA

• Lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjuissa Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K,  Intersport, Budget Sport, Kookenkä, K-Rauta ja Hehku-myymälät.
• Lahjakortti on kerran ladattava, lataussumma voi olla 10-500 euroa
• Lahjakortilla oleva arvo voidaan käyttää myös osissa ja Plussa-pisteet kertyvät lahjakortin käyttäjälle.
• Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi 
• Lahjakortin voimassaoloaika on 24 kk lataushetkeä seuraavan kuun alusta lukien.

Asko- ja Sotka-myymälät vastaanottavat K-lahjakortteja maksuvälineenä 28.3.2018 saakka.

Yksittäsiä lahjakortteja voi ostaa K-ryhmän kaupoista.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan Omat tiedot -sivulla antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai rekisteröityä uudelleen. Voit myös pyytää uuden salasanan K-Plussan asiakaspalvelusta 010 19 8604 ma-pe 9-21 ja la 10-15. Puhelunhinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Lähetä Plussa-korttisi numero

Anna Plussa-kortin numero sähköpostiisi lähetettävää salasanaa varten: *


16 numeroa, ei välilyöntejä. Jos käytössäsi on K-Plussa Mastercard tai K-Plussa-ominaisuudella varustettu OP-Visa, OP-Visa Electron, Nordea Visa Electron tai Danske Bank Mastercard -kortti, kirjoita Plussa-kortin numero kortin kääntöpuolelta.

TIETOSUOJA

Kiitos kun käytät Plussa-korttiasi. K-Plussassa huolehdimme siitä, että omat tietosi ovat turvassa ja sinulla on oikeus yksityisyyteen. Käsittelemme kortin avulla saamiamme tietojasi huolellisesti.  Oikean tiedon avulla voimme varmistaa juuri sinulle sopivat ainutlaatuiset edut sekä oikeanlaisen valikoiman ja palvelun kaupassasi.

Noudatamme Keskossa  EU:n tietosuoja-asetusta 25.5.2018 alkaen. Asetuksen tarkoituksena on parantaa EU:n kansalaisten oikeuksia omiin tietoihinsa sekä henkilötietojen luottamukselliseen käsittelyyn.

K-Plussa-asiakkaana voit  ylläpitää henkilökohtaisia tietojasi verkkosivuillamme Oma Plussassa tai ottamalla yhteyttä K-Plussan asiakaspalveluun

Plussa-asiakkuuteesi liittyvät tiedot voit tarkistaa rekisteröitymällä henkilökohtaisille Oma Plussa –sivuillesi. Oma Plussassa voit ylläpitää tietojasi, hallinnoida Plussa-rahasi käyttöä, sekä antaa ja poistaa sähköpostimarkkinoinnin lupia. Oma Plussa –sivuille voit kirjautua tai rekisteröityä tämän sivun vasemman yläkulman oranssin laatikon linkkien kautta.

Voit kääntyä K-Plussan asiakaspalvelun puoleen, kun haluat poistaa tietojasi tai asettaa kieltoja ja rajoituksia henkilötietojesi käyttämiseen.

Tietosuojauudistus tuo seuraavat muutokset 25.5.2018 alkaen

K-Plussan päivitetyssä tietosuojaselosteessa kerrotaan mihin asiakkaan henkilötietoja käytetään ja mitä oikeuksia asiakkaalla on

Voit tilata Omat tiedot –raportin tai raportin omista tiedoistasi toiseen rekisteriin siirto varten kirjautumalla sisään pankkitunnuksilla Keskon tietosuojasivustolle osoitteessa https://tietosuoja.kesko.fi


Olemme koonneet valmiita vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi koskien Tietosuoja-uudistusta ja Plussa-asiakkuutta. Kysymykset ja vastaukset löydät täältä.